Escape the Room Games...

Probao sam kao na tvojoj slici,ton jeste jednoličan,ali se ne otvara.Imam i neke druge kombinacije,gdje su jednolični tonovi,ali jednostavno se ne otvara!

Sada sam je presao ponovo... Za nepunih pet minuta...

Otkrio sam u cemu je stos sa radiom... Treba da ti bude jednolican zvuk, ali pistav... Znaci, prvo obicno zapisti samo prvi ton, a onda pomeras jedno po jedno dok ne zapiste svih pet...

Имам проблем са радиом, нема шансе да га отворим, мени се не чује ништа кад померам оне прекидаче горе-доле, шта и кад би требало да се чује?? Много ме нервира.

Vi svi rješište problem,a ja još uvijek na radiu!:rumenko:

Sada sam je presao ponovo... Za nepunih pet minuta...

Otkrio sam u cemu je stos sa radiom... Treba da ti bude jednolican zvuk, ali pistav... Znaci, prvo obicno zapisti samo prvi ton, a onda pomeras jedno po jedno dok ne zapiste svih pet...

Moraju svih pet tonova da ti budu jednolicni i pistavi... Tada se otvara...

Ja sam je danas sva puta presao, cisto zbog brzine, i nisam imao problema sa radiom...

Kliknes na dugme play i cuces pet tonova... Imas dve vrste tona... Jedan je pistav... Pomeranjem jednog po jednog klizaca, treba da dobijes svih pet tonova da budu pistavi... Onda kliknes na gornje dugme i radio se otvori... Uzmes papiric i bricom skines magnet sa zvucnika...

Cekaj, treba d klikcem na one tipkice na zvucniku sve dok ne pogodim pistav zvuk?

P.S Hvala za trud oko objasnjena, dobijas rep.

Back