sasa6
Aktivan član
- Poruka
- 1.707
Treba da kliknes na to gornje dugmence bricom...
Eto ti probaj i tako, evo ja sam po ko zna koji put sada probao, ja samo kliknem strelicom, i otvori se, britvu nisam nijednom koristio....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba da kliknes na to gornje dugmence bricom...
Moguce da ne treba britva... Ja sam njom otvorio...
Probao sam kao na tvojoj slici,ton jeste jednoličan,ali se ne otvara.Imam i neke druge kombinacije,gdje su jednolični tonovi,ali jednostavno se ne otvara!
Имам проблем са радиом, нема шансе да га отворим, мени се не чује ништа кад померам оне прекидаче горе-доле, шта и кад би требало да се чује?? Много ме нервира.
Које дугменце доле, ја видим само плеј и оно што треба да се стисне да би се радио отворио???
Ок, урадио сам све као на оној слици изнад што је неко поставио и стиснем оно дугме да ми се отвори и ништа![]()
Аууу, пређе га најзад, хвала на помоћи![]()
Vi svi rješište problem,a ja još uvijek na radiu!![]()
Sada sam je presao ponovo... Za nepunih pet minuta...
Otkrio sam u cemu je stos sa radiom... Treba da ti bude jednolican zvuk, ali pistav... Znaci, prvo obicno zapisti samo prvi ton, a onda pomeras jedno po jedno dok ne zapiste svih pet...
Moraju svih pet tonova da ti budu jednolicni i pistavi... Tada se otvara...
Sta da radim sa onim kljucem sto stoji iza aktovke? Stvrno mi nije jasno...ne uspeva mi da otkljucam aktovku...
Hvala, fanatice... Reci mijos samo sta da radim sa onim belim radiom?
Ovog fanatika treba da zaposle ovde, aj sedi pola sata i napisi walkthrough bice ti lakse...
btw. Nego jesi li probao koju igricu sa onog linka sto si postavio ?
Kliknes na dugme play i cuces pet tonova... Imas dve vrste tona... Jedan je pistav... Pomeranjem jednog po jednog klizaca, treba da dobijes svih pet tonova da budu pistavi... Onda kliknes na gornje dugme i radio se otvori... Uzmes papiric i bricom skines magnet sa zvucnika...