Erotske fantazije...

Dobre, dobre vam fantazije...
Svojevremeno sam napisala i pricu o jednoj svojoj fantaziji, koju bih bas voljela da dozivim...
Sudarim se na vratima WC-a, u nekoj firmi, sa strancem... On je krenuoa da izlazi, a ja da ulazim u WC... Nakon sudara, podizem pogled i ostanem bez teksta, on me hvata za ruku, uvlaci u WC i...

Citaso sam takvu pricu svojevremeno, u Erotici (eh, casopis moje maldosti). U nekom pansionu, ona je udata, tu je sa muzem i decom, pricu prica muskarac koji se u sred noci sudara sa njom na vratima WC-a, ispod spavacice oseti njene grudi, ali i trenutak slabost i zelje, uvede je unutra i ... zamislite ostatak

Gazdarica:
Svojevremeno sam napisala i pricu o jednoj svojoj fantaziji, koju bih bas voljela da dozivim...
Sudarim se na vratima WC-a, u nekoj firmi, sa strancem... On je krenuoa da izlazi, a ja da ulazim u WC... Nakon sudara, podizem pogled i ostanem bez teksta, on me hvata za ruku, uvlaci u WC i...

i...? ... prebije te kao macku? ;) ... Nisam znao da si mazohisticno opredeljena ;)

Gazdarica:
Sudarim se na vratima WC-a, u nekoj firmi, sa strancem... On je krenuoa da izlazi, a ja da ulazim u WC... Nakon sudara, podizem pogled i ostanem bez teksta, on me hvata za ruku, uvlaci u WC i kakimo zajedno......

a mene jakoooo golica... :roll:

primarno... nešto u stilu inkove poza uz zid... nogice rasširene, rukama se oslonim na zid a "pregled" vrši policajac još bolje MP (military police) 8)

a druga je potaknuta real life događajem... moja avtobuska stanica :oops:

Back