Skijaski centar... samo mladi u hotelu... nesto kao ekskurzija...
Nih 2 cimerke...
I dok smo se pili pice u znak izvinjenja sto sam ko fol pao preko njih... naravno dizavsi se zgrabio za sisu jednu...
Naravno ja se ogrebah za poljubac za laku noc... i to je isto bio onako poduzi poljubac u obraz... vrlo prijatno... mirisi dobri...
I ja se tako taman lepo tusirao... Kad neko kuca na vrata... Ja onako sa samo peskirom ogrnutim otvorim...
"Njih 2 stoje... "nama ne radi grejanje u sobi... zvale smo recepcionera kaze da ce sutra ujutru poslati majstora... ali nama je nocas jako zima... jel mozemo mi kod tebe...jel toplo kod tebe?"
A kod mene bas ko u sauni... al samo jedan krevet... :wink:
Pa necu ih valjda ostaviti da se smrznu jel...
I takoc ti mi polegasmo u krevet.. Ja naravno pre toga obukao pidzamu.. a one se naravno skinule u pidzame i to onako predamnom ... kao da me nema... Imale su super tela... Od tog momenta sam non stop bio ukrucen...
I nagurasmo se mi nekako... Mrak... tisina... al ja kako god da se okrenem moj se nekako zaglavi u guze od jedne od njih... A ja prosto ne mogu izdrzati da malo ne drmnem guzom napred nazad... Al kao da ne budem prebrezobrazan okrenem se na drugu stranu i tako... Na kraju htedoh da spavam i okrenuh se na ledja... Al nisam tako lezao ni jedan minut... Kad osetim neciju ruku kako mi se penje uz butinu... Ne odreagovah... ruka se uzdizala i spustala na moju butinu svaki put po 3 milimetra vislje... Dok konacno nije dodirnula i moj Palmir... i popela se i na njega skroz... sve preko pidzame naravno... Tad je blago pocela da stiska...
Ja naravno spustih polagano svoju ruku i postavih je dole na njenu butinicu... htedoh istu igricu da igram... Kad mi se odjednom promeskolji ona druga... jos uvek okrenuta ledjima i prosto mi se sama nabije na moju ruku...
U isto vreme sam polako i nezno mazio guzu od jedne i nepredovao po butinici druge... do vrha... skroz sam se obezobrazio i stiskao sam sve jace...
Pod prstima sam osetio linijicu urezanu izmedju njenih nogu... Njena ruka krete ispod moje pidzame... i moja ispod njene naravno... Pocesmo da se ljubimo.... Na to se ova druga okrene i shvati sta mi radimo... gurnuh i njij ruku u pidzamu... pa u gacice...
Ljubio sam jednu pa drugu...
Jedna se spusti dole i krene da me ljubi i skida... Osetih neku toplunu na udu... znao sam da ga je progutala...
I druga se spusti dole... Al nisam hteo dugo tako... plaseci se da ne svrsim prerano... Postavim ih da legnu jedna pored druge na krevetu... na stomake... i ja krenuh da ih ljubim po ledjima pa sve nize i nize... neizmenicno jednu pa drugu... skino sam im gacice, mazio ih i ljubio...
I tad se jedna okrenu i rece "ja ne mogu vise, daj"... I ja uronih u raj... prvo jedan pa onda drugi...
I tako provedosmo vece... njih dve se zgrejase... a i ovce na broju...