Erotske fantazije...

Eto ja nemam maste al opet mi neki san pao na oci...

Ja sam bio medicinski brat...koji nista drugo ne radi nego daje inekcije u guze...naravno mladim devojkama iskljucivo...
Pa lezi...
Pa svuci se...
Pa opusti se...
Pa da premazem fatom...
Pa polagano....
Pa Sledeca!... :lol:

Kad sam je prvi put video...bio je jedan od onih slucajeva...kad ti se spusti vilica do patosa i jezik izvrne po podu...ne mogu da verujem slucaj... I setih se naseg profesora likovnog i njegove recenice..."kad vidite nesto lepo, znacete to odmah, i samo ce vam se usta otvoriti i nemo cete stajati"...
Jedan njen kratak poljubcic u obraz i njeni mekani obrascici su mi bili u mislima... Kad se trgoh...hey man, do something...
Ali sta...i ja se tad setih da ce ona uskoro dolaziti iz daleka u moj kraj...Smislih pricicu da joj se ponudim sasvim kulturno, ljubazno i nadasve drugarski...da prenoci kod mene ako hoce... Cvrsto sam resio u sebi da je ne spopadam, ne plasim i ne zurbam stvari (kroz glavu mi prolete...pa to si vec bio x puta sebi rekao a malo si puta to ostvario...)
I tako ja njoj rekoh...u susednoj sobi...nece ti niko ulaziti...mozes... Ona se obradova i kao nesto malo necka ali prihvati...jer joj je uletelo ko kec na 11...
I tad dodje ta noc...ja sav u grcu "ne spopadaj"...a sa druge strane ogromna zelja da je zagrlim...i prosto zdrobim u zagrljaju...uspeo sam da se kontrolisem...
Polegasmo...svako u svoju sobu...ja sa 1000 misli u svojoj glavi...i davolom koji govori "idi" i andjelom koji kaze "nemoj"...
I tad mi se otvorise vrata od moje sobe i njena silueta u prozirnoj spavacici osvetli moju sobu..."zima mi je tamo, jel mogu ja kod tebe?"..."uf ne da mozes...nego uleci...mislim posto je zima..." Ja onda u duhu finoce nastavih "obecavam da te necu dirati" ...a ona rece gurajuci mi svoju malenu guzu na mene "pa ti ako neces nemoj...a ako hoces..." i promesa guzom....I ja se propeh iznad nje...za trenitak je pogledam da naparim oci....i onda je zgrabih...bese bozanstveno... bese to vodjenje ljubavi u svakom smislu te reci...neke me emocije drmale...a prodiranje u nju bese kao san...
I opet sanjam...i opet... i opet... :wink:

Skijaski centar... samo mladi u hotelu... nesto kao ekskurzija...
Nih 2 cimerke...
I dok smo se pili pice u znak izvinjenja sto sam ko fol pao preko njih... naravno dizavsi se zgrabio za sisu jednu... :lol:
Naravno ja se ogrebah za poljubac za laku noc... i to je isto bio onako poduzi poljubac u obraz... vrlo prijatno... mirisi dobri...
I ja se tako taman lepo tusirao... Kad neko kuca na vrata... Ja onako sa samo peskirom ogrnutim otvorim...
"Njih 2 stoje... "nama ne radi grejanje u sobi... zvale smo recepcionera kaze da ce sutra ujutru poslati majstora... ali nama je nocas jako zima... jel mozemo mi kod tebe...jel toplo kod tebe?"
A kod mene bas ko u sauni... al samo jedan krevet... :wink:
Pa necu ih valjda ostaviti da se smrznu jel...
I takoc ti mi polegasmo u krevet.. Ja naravno pre toga obukao pidzamu.. a one se naravno skinule u pidzame i to onako predamnom ... kao da me nema... Imale su super tela... Od tog momenta sam non stop bio ukrucen...
I nagurasmo se mi nekako... Mrak... tisina... al ja kako god da se okrenem moj se nekako zaglavi u guze od jedne od njih... A ja prosto ne mogu izdrzati da malo ne drmnem guzom napred nazad... Al kao da ne budem prebrezobrazan okrenem se na drugu stranu i tako... Na kraju htedoh da spavam i okrenuh se na ledja... Al nisam tako lezao ni jedan minut... Kad osetim neciju ruku kako mi se penje uz butinu... Ne odreagovah... ruka se uzdizala i spustala na moju butinu svaki put po 3 milimetra vislje... Dok konacno nije dodirnula i moj Palmir... i popela se i na njega skroz... sve preko pidzame naravno... Tad je blago pocela da stiska...
Ja naravno spustih polagano svoju ruku i postavih je dole na njenu butinicu... htedoh istu igricu da igram... Kad mi se odjednom promeskolji ona druga... jos uvek okrenuta ledjima i prosto mi se sama nabije na moju ruku... :roll:
U isto vreme sam polako i nezno mazio guzu od jedne i nepredovao po butinici druge... do vrha... skroz sam se obezobrazio i stiskao sam sve jace...
Pod prstima sam osetio linijicu urezanu izmedju njenih nogu... Njena ruka krete ispod moje pidzame... i moja ispod njene naravno... Pocesmo da se ljubimo.... Na to se ova druga okrene i shvati sta mi radimo... gurnuh i njij ruku u pidzamu... pa u gacice...
Ljubio sam jednu pa drugu...
Jedna se spusti dole i krene da me ljubi i skida... Osetih neku toplunu na udu... znao sam da ga je progutala...
I druga se spusti dole... Al nisam hteo dugo tako... plaseci se da ne svrsim prerano... Postavim ih da legnu jedna pored druge na krevetu... na stomake... i ja krenuh da ih ljubim po ledjima pa sve nize i nize... neizmenicno jednu pa drugu... skino sam im gacice, mazio ih i ljubio...
I tad se jedna okrenu i rece "ja ne mogu vise, daj"... I ja uronih u raj... prvo jedan pa onda drugi...

I tako provedosmo vece... njih dve se zgrejase... a i ovce na broju... :lol:

Noc bez snova odnela je voda. Pustila sam je da klizi niz glatko telo. Toplo i mokro. Budjenje je pocelo polako. Rasterujem besmisao jutarnje rutine oblaceci crvenu dugacku suknju. I ne oblaceci nista ispod.
Dan uzima svoje. Polako ali sigurno. On ulazi. Ljubi me u levi ugao usana. Onako neobavezno, prijateljski. Jedna misao, u formi slike, naprasno zauzima kompletan mozak. Glas u slusalici odjednom govori jezikom koji ne razumem. "Sto da ne?" - pomislih, vec obezobrazlog pogleda. Ne prekidajuci razgovor, sedam na njegov sto. Gleda me zacudjeno. Prolazim mu prstima kroz kosu i povlacim glavu nanize. Neobavezno, prijateljski. Cini mi se da pokusava nesto da kaze. Ne razumem. Usne su mu vec tamo gde je glatko, toplo i mokro. Trudim se da sagovorniku precutim te usne i jezik i cudo koje prave. Pokreti njegove desne ruke govore mi da mu se svidja to sto radi ispod suknje. Podizem mu glavu i guram unazad. Spustam se sa stola i polako sedam na njega, oslobodjenog i tvrdog. Tu vrtoglavicu ne uspevam da precutim. Sagovornik je zabrinut. Da li sam dobro? "O, da, bolje nego inace....". Spustam slusalicu. Krecemo se oboje, polako. Onda brze. Staje. Volim kad stane. Pulsira. Gledam ga u oci. Vidim osmeh. Pokreti postaju zesci. Dah na vratu kaze: "Zajedno?" "Da zajedno... " - odgovaram kosi. "Sad?" "Sad!" Udarac pesnice o zid i glasan uzdah izazivaju grcenje celog mog tela. Pomracenje mozga, bez misli. Samo osecaj. Jedinstvenog. Smirujem disanje i gledam u sake. Boli otisak naslona stolice. Palim cigaretu, i dalje sedeci, mirno, naslonjena na sto iz sebe. Ne progovaramo. Telefon zvoni... Ajmo dalje... Radni je dan.

Ulazimo u lokal jos na vratima ocesase nas neke napupele pionirke, sve nesto trceci i smejuci se...
"O ne opet si me doveo na neku deciju zurku"- ide standardna zezancija.
Unutra super atmosfera puna bluda u vazduhu...one plesu...
Narodnjaci... grrr... al ove devojane pored nas se primile, pevaju(vise urlaju iz sveg glasa) igraju... Bacam pogled...Skodska mini suknjica... guza utegnuta u bele pantalonice... golisava ramena... Oznojana kosa prilepljena na lice... plava kosa sa crvenim pramenovima... Hehe setih se ove iz busa... sigorno se i ona mene seca... ko fol da bi pricala sa drugaricom se bila ugurala ispred mene... i bila je pilicno brezobrazna... Blesava... zeza se...znam je... :idea: bar njenu guzu u svakom slucaju... :lol:
Saljem jedan mig i klim glavom... Ona i dalje pevajuci dize ruke... kao pesma ju je pogodila...ocigledno je malo i cugnula...
Za 5 min smo u spici... za 15 u mojim kolima na putu kuci... Opet je na radiju nasla narodnjake i peva... Ocigledno je puna energije...
Kuca... krevet...Ma ima da je izmorim sad...divlji sex... Stavljam je gore... ona i galje divlja... ima kondicije... Oznojana kosa zalepljena uz njeno lepo lice... i konacno je uz tih jecaj klonula... stidi se da kaze... vidi se da je crkla... Stavljam je dole da odmori a ja siroko kleknusivsi isred nje... uspravnog stava... polako pocinjem moju igricu... Sad cu malo ja da uzivam ... u ritmu koji se meni svidja... Sklapam oci i samo su mi njeni slepljeni pramenovi u glavi... boom...
Vracamo se u lokal jos uvek divljanje u toku... vidno pijanija atmosfera nego ranije... pogledam okolo i vidim jos 50 oznojanih kosica...

Back