Erotske fantazije...

mirno letnje vece. sedimo za stolom, vecera je u toku,pijemo neko staro vino, dok svece prave neku divno-romanticnu atmosferu. u nasim tanjirima pohovane lignje(mnjam).i da,svira neka fina muzika. odjednom me on pogleda ocima punim zelje, ustaje, povlaci stonjak, i sve obara na zemlju. povlaci me i uzima divlje i ludo tu na tom stolu...................

ma znam da zvuci previse filmski, ali zar ne bi bilo divno?

Tek sam bio poceo da radim, zavrsio vezbe, seo za komp (negde oko 8 uvece), ulazi studentkinja sa poslednjih vezbi, kao da nesto pita, vidim zbunjena, nije bas dobro smislila nastup, samo mi nesto klikne u glavi, ustanem i poljubim je...i tako to krene... do tada nisam verovao u price o instant sexu, ali sam promenio misljenje...

a bre shta je ovo nece niko da pishe ?
ajd ja cu
jest da mi se ne dizhe neshto bash trenutno
ali ono shto bi mi sad jako prijalo
neka topla kupka, ali u onom drvenom 'kazanchetu' sve sa cvetom iza uvceta, gomila upaljenih svecica
i jedan divni, preplanuli mishicavi maser
koji ce prvo da me masira dok sam u kazanchetu, pa onda da obrishe lagano svaki deo mog tela, onda da me polozhi na sto i krene sa maratonskim masiranjem eterichnim uljima... i tako njegove snazhne ruke svuda po mom glatkom i klizavom telu...dugo, dugo i lagano...na mojoj guzi...grudima...onda njegov jezik...and so on... 8)

Hmmm... :?
Potpuni mrak.
Puno sveca, razlicitih oblika, velicina i boja koje su jedina svetlost u sobi.
Krevet prekriven crnom svilom.
Na desetine malih, sarenih jastucica, svuda razbacanih po krevetu...
Zvuci Soul muzike.
A da...naravno, ona i ja u tom krevetu, sa tom atmosferom.
:) :P

Back