gost 351128
Domaćin
- Poruka
- 4.973
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

da pitamo kaču, ona zna sto posto![]()
....Ma ne bolje onako kako si ti opisao....uhvatis zenu za glavu nabijes je onaj tvoj MAGA i voooooooooziiiiiiiiiii
Ne mozes ti bez mojh saveta....Ma ne bolje onako kako si ti opisao....uhvatis zenu za glavu nabijes je onaj tvoj MAGA i voooooooooziiiiiiiiiii
![]()
Bolje da si pitala gde nije...![]()
Pa jeste, to ti kazem....naravno da je bolje.
***** je primarna erogena zona, što gubiti vreme na sekundarne ili još gore arhaične ako se može odma stimulisati primarna. muškarci nisu žene. nama te sekundarne i arhaične dolaze do izražaja tek kad je primarna odradila posao. ali ti naravno o tome pojma nemaš.
- - - - - - - - - -
ono pod zvezdicama je ******

)))))) ko josh nosi knjigu u ktevet

Pa jeste, to ti kazem....:mazi

pa citaj pre toga, al posle 40 ne pamti covek vise
majstori
)))))ne kažeš. ti pričaš o nekim prstima ušima i nosevima ko da je predigra pregled kod otolaringologa
ae pali bre
...kako se nesetih ranije

Ovakve teme bi trebalo da vas uzbudjuju a ne da vas nagone na svadju, ja kad nešto opišem mene to uzbudi
Sram vas bilo!
![]()
Ima ljudi koji uzivaju kada nekog uvuku u svadju. I ima ljudi koji ne znaju da ih iskuliraju.
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
Moja erogena zona je daljinski. Nacisto se uzbudim a znam i da pocnem da vristim kad mi ga neko takne.
josh uvek se erogenishete?
cccc...
Nekima su zhivci erogena zona pa ih masiraju jedni drugima
nekima telo, nekima zivci drugima mozak ko ce vam vise ugoditi![]()
)))) omatorio? Pa nemash vishe power? Eeeeee
)))))