Erogene zone

ma ne nego ti lupaš, ja ti samo dešifrujem tvoje sopstvenio lupetanje na jezik koji si u stanju da shvatiš :lol:

pa ono jes, bolje bi nam bilo

Dobro bwe Pljasu shvatila sam da ti nisam inteligentna :worth::D...samo jos ti to da shvatis pa da mi se skines sa tipke vec jednom :bye:

- - - - - - - - - -

jes ovo prepisala iz nekog švapskog ekvivalenta blic ženi?

Da samo znas kako si u pravu:super:

Najosetljivi deo tela kod muskarca je prst na ruci...mislim pre nego sto pocenete da se skidate:)....kod zena obraz i usne ...znaci milovanje po licu(obostrano), poljubac u obraz, dodir muskarcevog prsta usnama it´d....:)

Ne moze da postoji pravilo. Razliciti smo i razlicito reagujemo, ne samo na razlicite delove tela nego i na razlicite osobe. Sa nekim nam vise prija poljubac, sa nekim dodir, sa nekim nam vise prija jedna poza, sa drugim je ta mozda bolna ali godi druga,... Ne razumem kako se nesto gde su prvenstveno ukljucena cula moze ukalupiti i primeniti na veliku vecinu!?!

Ne moze da postoji pravilo. Razliciti smo i razlicito reagujemo, ne samo na razlicite delove tela nego i na razlicite osobe. Sa nekim nam vise prija poljubac, sa nekim dodir, sa nekim nam vise prija jedna poza, sa drugim je ta mozda bolna ali godi druga,... Ne razumem kako se nesto gde su prvenstveno ukljucena cula moze ukalupiti i primeniti na veliku vecinu!?!

Rekla sam vec da nema pravila, nista nije zabranjeno....

- - - - - - - - - -

kaco, kako si ti meni slatka i simpaticna:obozavam:

Polakoooo..udavi me :p

- - - - - - - - - -

ok za prst i bradavice se ne slazem nismo svo isti.

Pa naravno imam izuzetaka:). kakve sad bradavice, nigde ih nisam pomenula?:)

- - - - - - - - - -

ovo je javni forum, diskutujemo. ako ti se ne diskutuje idi peri sudove. niko te, primetićeš, ne zadržava

"Frajeru"....smanji malo dozivljaj:roll:

Najosetljivi deo tela kod muskarca je prst na ruci...mislim pre nego sto pocenete da se skidate:)....kod zena obraz i usne ...znaci milovanje po licu(obostrano), poljubac u obraz, dodir muskarcevog prsta usnama it´d....:)

Ovo za prst na ruci si u pravu.Prosle subote smo se na bubanj potoku Mirko,Dejan i ja tako iscascavali sa nekim romima tim prstom na ruci,da za malo da dodje do incidenta :heart:

Najosetljiviji je onaj deo na telu muškarca sa kojim ćeš da radiš ono šta radiš sa tim prstom koji je samo glasnik o onome šta će biti.

Back