gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikom
neke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
Bolje da si pitala gde nije...![]()
tako znaci gori vatra gde god tako i ljubio![]()
Pa što si se sad iznenadio? Ja sam mislila da je to kod svih tako.Moraću da pogledam tu emisiju....
Vrat, sve oko kose, kukovi.
KukoFi? Kuk KO kuk
ne znam dal je bas tako, i mozda zene imaju vise, a mozda su neke vatrenij a druge manje ko ce ga znati ako ne ispitas
Da, kad te zgrabi za kukove i u njegovoj si milosti i nemilosti. Deo ruku ide preko dupeta. Jedino da nacrtam.![]()
moja erogena zona je kad mi ustima vakumira kurčinu
AJ dobro je.
Kako dobro...Vidiš li da je u njegovoj milosti i nemilosti? A šta je sa slobodom?
![]()
umesto da mi popušiš erogenu zonu što sam te udostojio odgovora na još jednu u nizu tvojih retos tema ti me vređaš... baš se vidi da si ljanka
To je upravo sloboda, može mi se da budem u milosti i nemilosti po volji.
Slobodna sam jer ja biram da mu se prepustim.
Na TV sam vidjela neku emisiju koja se bavila tom tematikomneke su slabe na vrat neke na ushi itd. E sad mene zanima a: dje je vasha i b: KO je pronasho vi sami ili osoba x
)) guten abend Serbien
Dosho si jer nemash vishe gde! Svagde si popushio i sad mene nervirash! Ish odavden
Pa dobro skapirala sam.
tako je, ti si poznata ko poslednja šansa
nego, pre par dana si ovde otvarala neke temilice o ljubavi i tako tim sranjima, a sad si nešto sjebana... jel to tebe neko sjebo il te neko sjebo? ja misim da te neko sjebo![]()