eRepublik i Renesansne Kraljevine

jedva nađoh temu... :D

kolege, aj brišite one referale na predhodnoj strani, da se ne bismo svađali ovde oko toga, pošto bi svako od nas voleo da novi igrači dolaze preko njegovih referala... pa ako su referali zabranjeni, onda neka budu zabranjeni... ako nisu- onda samo recite pa da i ja ostavim svoj... :lol:

Lol glupi Spanci su napali Francusku i aktivirali MPP sa Srbijom i Rusijom. Ovog puta su zagrizli veci zalogaj nego sto mogu sazvakati. Napali su i Italiju cak, uspjece dobiti Italijansku Aosta Dolinu, ali ce ju Francuzi vratiti i osloboditi.

Sad pored Grcke EDEN ce morati da beskonacno blokira i Francusku. Ovo ce opet izrasti u jedan veliki EPIC FAIL XD

Lol glupi Spanci su napali Francusku i aktivirali MPP sa Srbijom i Rusijom. Ovog puta su zagrizli veci zalogaj nego sto mogu sazvakati. Napali su i Italiju cak, uspjece dobiti Italijansku Aosta Dolinu, ali ce ju Francuzi vratiti i osloboditi.

Sad pored Grcke EDEN ce morati da beskonacno blokira i Francusku. Ovo ce opet izrasti u jedan veliki EPIC FAIL XD

Komandante pa ti si Balfabio ?! z:lol: Uzismrt

e da, zamislite šta mi se danas desilo... išla ja u Hun po BH medalju, udarala u RW-u, za oslobođenje neke Mongolije... :) i sve je bilo sjajno i bajno do poslednjih 10 minuta... krenulo njih 5-6 da se preskaču na mestu heroja... i ja sa njima naravno... :)
i kontam, ulazimo u poslednji minut, ne mogu tu oni još mnogo da udaraju... izračunam onako na brzinu da imam šansei i izudaram svojih poslednjih 6 udaraca... napravim ukupno 4806dmga... i prestigao me opušteno lik za 7dmga, napravio 4813...
znači, sad sam se skroz razočarala u tu baksuznu igricu... :(

ma brate, smorili su me zato što nikad nisu zadovoljni... samo traže nešto zbog čega će da pljuju...

si video što je Razor popljuvao elitu? znači, ne verujem kakav je gad ispao...

posle me optimus prajm nagrdio što sam napisala da je banovanje grohota fail... a nisam to ja rekla, nego sam samo napisala šta su drugi rekli...

to mi je bilo ono što mi je prelilo čašu... a nakuplja mi se odavno sve i svašta... baš mi se zgadila Srbija... :(

i zamisli kakvih lešinara ima... cimaju me da im poklonim nalog, orgove, firme...
a čak nigde nisam ni rekla da napuštam igru, nego idem na dvoklik...

malo da odmorim od svega, pa idem u brazlisku elitu i boli me uvo... :)

Hm ne cudi me Srbi smo mi i sta kazu daj meni daj meni sve ono sto si mukom trudom i radom stvarala pa bi on sutra na lovorikama se predstavljao kako je on odlican za koje kakve ministarsko a po mogucnosti i predsjednicko mjesto jel eto vidis kako je on dosta toga postigao i kako odlicno poznaje mehanizme igre. NE DAJ IM NISTA !!!!!

Sto se tice toga nisam citao to sto je Razor pisao a ne znam ni tu pricu oko grohotova ali razumijem te pa i ja sam otisao iz igre na jedno tri meseca sad sam ponovo vratio sto se kaze prikupio snagu i mogu da trpim takve stvari ( za sada ih jos uvijek nema ) jer me nema u politici Srbije ali siguran da bi toga bilo. Smori coveka sve to treba se paziti da se ne izgori previse u zelji jer ces samo ti nastradati bolje zato nekada povuci rucnu stati malo razmisliti i uraditi to sto si ti sada uradili.

Steta za Srbiju! Ali sta ces mora tako svatice ona to na tezi nacin pa ce da te zove nazad!
Uostalom promjene su nesto permanentno u Srbiji tako da ne treba da se cudis ako se sve promjeni za 360 stepeni za samo mesec dana.

Ja sam se pre par dana ulogovala u erepublik, dostigla sam 8. nivo do sada, ali nikako ne mogu da provalim kako da se "izlecim" kada padnem ispod odredjnog %.Da kupim wellnes treba mi zlato kojeg nemam uvek dovoljno, a nikako ne mogu da provalim kako da dodjem do bolnice.

Играо прошле године, није лоше, али такве игре мени брзо досаде.
Socijalna interakcija sa drugim igracima preko foruma, chata, komentara u novinama drzi mnoge igrace jos vezanim za nju.
Da ali u bolnicu ne mozes vise od jednog puta dnevno.....
Polako kopcam pravila.... jos mi nije jasno nesto oko bitaka al dobro i ja sam kriva mrzi me da citam wiki...

Pitaj ovdje sve sto ti nije jasno

Back