Eremita srecan ti rodjendan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel' stigoh na vreme na žurku?

rodjendan2.jpg

Sve najbolje. U zdravlje.
birthday.jpg
beerbday.gif

Хвала свим колегама на честиткама, ја сам крив, шта ми би да напишем да ми је рођендан на дан кад је ЈБ црк'о........

Али, колико знам ОВАКВЕ ТЕМЕ СУ ЗАБРАЊЕНЕ - зато, Јомини, плз......кључ... да не испаднем ја после још и крив што сам се родио онда када сам се родио...:cool::cool::cool:
Sad je kasno. Opomena što si se rodio!

Nikad demokrate od njega.
Kada ga naucimo demokratiji - izgubicemo ga ;)

Ma poštujem ja političke neistomišljenike koji argumentovano izlažu svoje stavove.;)
A to što nam se ideološki stavovi ne poklapaju, druga je priča.
Bilo je ovde još nekih s kojim se nisam poltički slagala pa smo postali sjajni prijatelji. Sve je stvar međusobne tolerancije i prihvatanja čoveka onakav kakav on jeste, bez želje da ga promeniš.

Ma poštujem ja političke neistomišljenike koji argumentovano izlažu svoje stavove.;)
A to što nam se ideološki stavovi ne poklapaju, druga je priča.
Bilo je ovde još nekih s kojim se nisam poltički slagala pa smo postali sjajni prijatelji. Sve je stvar međusobne tolerancije i prihvatanja čoveka onakav kakav on jeste, bez želje da ga promeniš.
DA je on zenska osoba, meni bi bilo najvaznije da nam se pupci poklapaju.
Pupak na pupak uvijek pashe :lol: :lol: :lol:

Joj, koliko se Mitke ljutio na mene prije par godina, a bogami i sada mu znam dici pritisak. ;)

Ilinoida
Bog te ne ubio kakva si !
Pa nije on curica u privatnom zivotu, pa da mu dajes cvijece ! :lol:

О за име Бога, какве то везе има ? Цвеће је знак и поштовања. То је цвеће у чаши на столу да му улепша дан, шта ту има лоше ?:)

У сваком случају је много умесније од оних твојих слика :roll:

О за име Бога, какве то везе има ? Цвеће је знак и поштовања. То је цвеће у чаши на столу да му улепша дан, шта ту има лоше ?:)

У сваком случају је много умесније од оних твојих слика :roll:
Ma nema nista lose, naprotiv.
Jeste cvijece su nosili danas i na Titov grob u znak postovanja.

A Mitkeu treba ipak nesto konkretno - zensko! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back