- Poruka
- 1.097
Jel' stigoh na vreme na žurku?
Sve najbolje. U zdravlje.
Sve najbolje. U zdravlje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komsinice, zar te nije pozvao na slavlje?Pridružujem se čestitkama.

Не би био жив кад се не би убацио макар и са колутањем...![]()

:-(Sad je kasno. Opomena što si se rodio!Хвала свим колегама на честиткама, ја сам крив, шта ми би да напишем да ми је рођендан на дан кад је ЈБ црк'о........
Али, колико знам ОВАКВЕ ТЕМЕ СУ ЗАБРАЊЕНЕ - зато, Јомини, плз......кључ... да не испаднем ја после још и крив што сам се родио онда када сам се родио...![]()

[/
Komsinice, zar te nije pozvao na slavlje?![]()

Eremita srećan ti rođendan... Sad me ne čudi što je onaj umro na ovaj dan...![]()
Sad je kasno. Opomena što si se rodio!

Nikad demokrate od njega.Nije. Nismo politički istomišljenici.Mada nam se ponegde i katkad stavovi podudaraju, samo Eremita to ne zna.
A i ne poznajemo se.
Nikad demokrate od njega.
Kada ga naucimo demokratiji - izgubicemo ga![]()

DA je on zenska osoba, meni bi bilo najvaznije da nam se pupci poklapaju.Ma poštujem ja političke neistomišljenike koji argumentovano izlažu svoje stavove.
A to što nam se ideološki stavovi ne poklapaju, druga je priča.
Bilo je ovde još nekih s kojim se nisam poltički slagala pa smo postali sjajni prijatelji. Sve je stvar međusobne tolerancije i prihvatanja čoveka onakav kakav on jeste, bez želje da ga promeniš.

Ilinoida
Bog te ne ubio kakva si !
Pa nije on curica u privatnom zivotu, pa da mu dajes cvijece !![]()

Ma nema nista lose, naprotiv.О за име Бога, какве то везе има ? Цвеће је знак и поштовања. То је цвеће у чаши на столу да му улепша дан, шта ту има лоше ?
У сваком случају је много умесније од оних твојих слика![]()

Срећан рођендан Мито!
И мани се јефтиних риба што ти неки овде шаљу, ево теби од мене Арија Ђовани.
![]()
(остатак на
http://ddfcash.com/PROMO/1bd/pics/6650_01/?nats=askjolene:DDFCash:obd,0,0,0,1626