daxt
Elita
- Poruka
- 17.081
Padisah ili sultan, jel to isto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Erdoganova poseta Srbiji je dobra stvar . Cim ga mrze Amerika i Nemacka mora da je dobar po svoj narod. A i za razliku od ovih lopova sa zapada donosi pare i investicije
Jeste da ce plate u tim fabrikama sto ce Turci otvarati uglavnom biti mizerne, al opet bolje i 200-300e nego nista - sto nudi zapad
Ko je branio Nemcima Francuzima Amerikancima za zadnjih 17 godina da otvore fabrike u Srbiji da uloze pare i time nas "kupe"
Pa niko
Ali njih zabole za Srbe.
Zato ja podrzavam svakoga ko je sa Amerikancima u sukobu
Bio on Kim Dzon Un, Erdogan, Putin - Amerika i Nemacka su moji krvni neprijatelji
Nije mene i moju zemlju napala Turska, Iran ili Rusija vec Amerika i Nemacka
reci da troluješ

situacija se promenila. Turci ne marsiraju na Srbiju sa janicarima i azapima , vec sa koferima punim love
A na Srbiju marsiraju i bombarduju je, okupiraju i srpski narod sa Kosmeta proteruju Amerikanci, Nemci, Francuzi....
I ostala zapadna gomna

jao kada su se dva predsednika uhvatila za ruke obuzela me je tako neka dragost, ne umem opisati
to je bilo tako romantično i divno
novopazarci su se stvarno potrudili i dočekali oba predsednika kako dolikuje
srećna sam zbog ovog prijateljstva, vidi se da je iskreno![]()

![]()
Malo istorije .1521 godine Sulejman Velicanstveni osvojio je Beograd ,koga njegov prethodnik Mehmed osvajac nije uspeoi ,Rodos takodje,Tako sto je prvo osvojio Srem i iz Zemuna krenuo na Beograd, Veliko ratno ostrvo je posluzilo da se lakse osvoji grad Beograd. Predsednik Turske erdogan je sigurno svestan da stoji na mestu na kome je stajao i njegov idol .idol svim Turcima ,Sulejman Velicanstveni, kada je osvojio Beograd na kalemegdanskoj steni koja je vec tada bila ugarska tvrdjava, U to vreme Srbija je bila jedno 250 km juznije u Rasu,Kosovu,Makedoniji,

Šta ti je politika.Danas ovako juče onako.Iz ekstrema u ekstrem.Bez imalo stida i blama.NOVI PAZAR GRMI! SULTAN ERDOGAN, SULTAN ERDOGAN! (VIDEO)
Inače, Vučić je tokom obraćanja, između ostalog rekao:
- Živelo srpsko tursko prijateljstvo!
(Espreso.rs)
Brkati janicar sa isukanom sabljom i veliki djevrek od kartona i odma nailazi na ovna nabijenog na kolac
Begova corba, siskebab, tulumbe, orasnice
sto puta sam ovo gledao i sto puta crkavam od smeha kad ovo gledam![]()
Narocito kad se sojic na kraju nasmeje slovencima ko da nista nije bilo![]()

Како ћете дочекат Султана??![]()

Султан је већ дочекан...
дочекасмо га са све песмом на његовом (турском) језику и још смо ђускали на то и аплаудирали.
Преци нам се у гробу преврћу![]()