Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
To je njihov narodni običaj. Tradicija. Što to kriti?
Pobegla deca, pa nemas koga od jutros da smaras?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je njihov narodni običaj. Tradicija. Što to kriti?

Ništa ja tu ne mogu da li će biti novi rat ili neće. Znam samo da ću se žestoko braniti čim se ugrozi teritorijalni integritet BiH. Bilo nekim nezakonitim referendumom ili bilo kako drugačije.
Nije ubijao kako je ko koga stigao. Dvoje civila je poginulo spašavajući specijalca Labudovića na Skenderiji 2. maja 1992. Jedan Hrvat Marka Starčevića, drugi Bošnjak Esad Alispahić. Eno im spomenika ispred Doma mladih na Skenderiji. To su sarajevski srđani aleksići. Ubila granata njih dvojicu, dotukla specijalca Labudoviča kojeg su spašavali i trećeg ?Srbina?, Peđu Novkovića-civila ranila.
Ništa ja tu ne mogu da li će biti novi rat ili neće. Znam samo da ću se žestoko braniti čim se ugrozi teritorijalni integritet BiH. Bilo nekim nezakonitim referendumom ili bilo kako drugačije.
Nije ubijao kako je ko koga stigao. Dvoje civila je poginulo spašavajući specijalca Labudovića na Skenderiji 2. maja 1992. Jedan Hrvat, Marko Starčevića, drugi Bošnjak, Esad Alispahić. Eno im spomenika ispred Doma mladih na Skenderiji. To su sarajevski srđani aleksići. Ubila granata njih dvojicu, dotukla specijalca Labudoviča kojeg su spašavali i trećeg ?Srbina?, Peđu Novkovića-civila ranila.
48:17

Gospodine, streljati ljude bez sudjenja je protivno pravilima ratovanja.![]()
Po njegovom priznanju učestvovao u streljanju tolikog broja ljudi a dobio tri ipo godine zatvora. To ima samo u haškom tribunalu i crtanim filmovima.ErdemovićPo njegovom priznanju učestvovao u streljanju tolikog broja ljudi a dobio tri ipo godine zatvora. To ima samo u haškom tribunalu i crtanim filmovima.
Srebrenički "krunski svedok" : Poražavajuća istina o Haškom Tribunalu http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22971
Koga interesuje, može da pročita knjigu Žerminala Čivikova "Srebrenica - Krunski svedok" http://www.srebrenica-project.com/DOWNLOAD/books/Civikov.pdf
Bugarin, novinar i istraživač, živi u Holandiji izveštava za "Dojče vele". Pratio je sve vreme suđenje Erdemovića u Hagu, tj. bio je prisutan u sudnici kao novinar. Uočio da je to sve jedna velika farsa i onda je počeo da istražuje i napisao knjigu.,,a taj Zerminal Civikov je.....?
,,a taj Zerminal Civikov je.....?
Убио наводно преко 1000 људи и дибио 5 година,интересантно
Koliko je samo Staljin pobio ljudi, pa nije dobio ni dana zatvora.
Što nikad nećeš čuti od profesionalnog Srbina.Tom coveku (zaboravila sam mu ime) su poginuli otac i brat, koji nisu uzeli oruzje,
pa on opet kaze, "Postoje dobri i losi ljudi".
Recpect!
Profesionalni "ne-Srbine" na čitanje http://www.srebrenica-project.com/sr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=19. Umesto što "mastiljariš" po Krsti, uradi nešto korisno, čitaj.Što nikad nećeš čuti od profesionalnog Srbina.

Постоји видео снимак када је Младић ушао у Сребреницу И ПОЗВАО ЛОЈАВЦЕ ДА СЕ У ОДРЕЂЕНОМ РОКУ ПРЕДАЈУ - ИНАЧЕ ЋЕ БИТИ ЛИКВИДИРАНИ.........
Нису се предали него су покушали ПРОБОЈ и БЕЖАНИЈУ....... онога кога су ухватили СТРЕЉАЛИ СУ - ПА ШТА ???
п.с. Погледати шта су муслимани радили Србима у заштићеној зони,
и колико су људи на најмонструознији начин побили.

jel znaš koji je tvoj problem ??? što ne možeš shvatit ono što je napisano... u uvodnom tekstu lijepo piše... "dovezli su ih u 15-20 autobusa, iza 14 sati nastavila je druga smjena sa streljanjem..."![]()
Друга смена ?А он сам побио више од 1000 људи дај бре не лупај
Друга смена ?А он сам побио више од 1000 људи дај бре не лупај
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Lovrinac....ti možeš ruku pod rruku sa njim (mitom) čitaj nesretnice šta piše, čitaj... nije on sam nego njegova grupa... imaš spisak njegove grupe u uvodnom postu
ti možeš ruku pod rruku sa njim (mitom) čitaj nesretnice šta piše, čitaj... nije on sam nego njegova grupa... imaš spisak njegove grupe u uvodnom postu