jomini®
Elita
- Poruka
- 16.801
Eeeee, a vidiš koliko ih se ovde uvredilo?Ja tu ne diskriminisem.
Taman posla da se neki monstrum uvredi.
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eeeee, a vidiš koliko ih se ovde uvredilo?Ja tu ne diskriminisem.
![]()

Eeeee, a vidiš koliko ih se ovde uvredilo?![]()

Bravo! Sjećam se k'o da je juče bilo, svi su bili protiv hapšenja đenerala i bio sam pozitivno šokiran kada si stala na drugu stranu i bila za to da se svi osumnjičeni ratni zločinci privedu na relevantne sudove. Bravo još jednom!.Ja tu ne diskriminisem.
![]()
Bravo! Sjećam se k'o da je juče bilo, svi su bili protiv hapšenja đenerala i bio sam pozitivno šokiran kada si stala na drugu stranu i bila za to da se svi osumnjičeni ratni zločinci privedu na relevantne sudove. Bravo još jednom!.
Bravo! Sjećam se k'o da je juče bilo, svi su bili protiv hapšenja đenerala i bio sam pozitivno šokiran kada si stala na drugu stranu i bila za to da se svi osumnjičeni ratni zločinci privedu na relevantne sudove. Bravo još jednom!.
Streljali ratne zarobljenike, vojnike suparnicke vojske - ratni zlocin - osuditi za krsenje pravila ratovanja - idemo dalje.
Odakle su dovukli ostalih 3 hiljade leseva i gde jos toliko koji su ujedno na spomeniku u Potocarima i u Svedskoj, Danskoj i Norveskoj na socijali.
p.s. Erdemovic streljao stotine ratnih zarobljenika dobio 5g robije, a Seselju sude za verbalni delikt i lezi skoro 10g u zatvoru.![]()
А онај што удара заробљеника је Србин само што је тамнопути Арап?
Нема вам премца у лагањима, зато никада и неће бити суживота са вама.
Несрећниче, заробљенику није одсјечена глава. Ниси ни погледао видео а већ га називаш монтажом и као жртву подмећеш Бошњака...
Дно дна.
Što su se izvinjavali, nego zbog toga jer su lagali, pa da ne bi pojedinci na sudovima završili.Svaka čast
HRABRO IZVINJENJE RTS!
(75) Sreda, 25. Maj, 2011.| Autor: Ekipa Kurira
Član Upravnog odbora RTS Slobodan Marković tvrdi da je bilo pravo vreme da se uputi izvinjenje za govor mržnje koji je devedesetih godina plasiran preko državne televizije

![]()
http://www.kurir-info.rs/vesti/hrabro-izvinjenje-rts-92253.php
Što su se izvinjavali, nego zbog toga jer su lagali, pa da ne bi pojedinci na sudovima završili.
Btw, nismo prihvatili izvinjenje iz maja prošle godine. Komrakov Milorad i dalje radi negdje u RTS-u, a izgleda još mnogi drugi.
Što su se izvinjavali, nego zbog toga jer su lagali, pa da ne bi pojedinci na sudovima završili.
Btw, nismo prihvatili izvinjenje iz maja prošle godine. Komrakov Milorad i dalje radi negdje u RTS-u, a izgleda još mnogi drugi.
Dobro, podmetnuli smo Markale-I, ostaje pitanje šta je sa ostalih 999 999 granata što neselektivno pogodi Sarajevo. Kako je ubijena Maja Đokić, dijete od 16 ili 17 godina? Lično sam prošao kada su UNPROFOR-ci radili uviđaj. Predveče, putem Radio-SRNE sa Pala pričaju da je prvo bila silovana. Kasnije za neku stranu tv. stanicu njen otac objašnjava kako je sve bilo i da mu ništa nije kriva ARBiH.Доказано је да су убијали своје грађане у "редовима за воду" у рату, не чуди ме његов поступак само ми се гади.
Dobro, podmetnuli smo Markale-I, ostaje pitanje šta je sa ostalih 999 999 granata što neselektivno pogodi Sarajevo. Kako je ubijena Maja Đokić, dijete od 16 ili 17 godina? Lično sam prošao kada su UNPROFOR-ci radili uviđaj. Predveče, putem Radio-SRNE sa Pala pričaju da je prvo bila silovana. Kasnije za neku stranu tv. stanicu njen otac objašnjava kako je sve bilo i da mu ništa nije kriva ARBiH.
Fuj!
Gluperda muslimanska.
Monstrum je monstrum.
ti pricas o posledicama rata kao da vi muslimani u samom uzroku nemate nikakvu odgovornost.Za sve te tragicne posledice granatiranja,progone ne svim stranama zahvali se svom Aliji podrzanom od Hrvata i SAD,odceprkaj ga i poljubi u doope.Srbima je najmanje odgovarao rat protiv dve strane,sta ste trazili to ste i dobiliDobro, podmetnuli smo Markale-I, ostaje pitanje šta je sa ostalih 999 999 granata što neselektivno pogodi Sarajevo. Kako je ubijena Maja Đokić, dijete od 16 ili 17 godina? Lično sam prošao kada su UNPROFOR-ci radili uviđaj. Predveče, putem Radio-SRNE sa Pala pričaju da je prvo bila silovana. Kasnije za neku stranu tv. stanicu njen otac objašnjava kako je sve bilo i da mu ništa nije kriva ARBiH.
Fuj!
Ništa ja tu ne mogu da li će biti novi rat ili neće. Znam samo da ću se žestoko braniti čim se ugrozi teritorijalni integritet BiH. Bilo nekim nezakonitim referendumom ili bilo kako drugačije.Ubijao je ko je koga stigao, a vidim da pojedini jedva cekaju neke nove ratove.