Erdemović na suđenju Karadžiću: Za pet sati strijeljali više od hiljadu nenaoružanih

• Začetnik teme Začetnik teme Ramax
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja tu ne diskriminisem.

Taman posla da se neki monstrum uvredi.

:azdaja:
Bravo! Sjećam se k'o da je juče bilo, svi su bili protiv hapšenja đenerala i bio sam pozitivno šokiran kada si stala na drugu stranu i bila za to da se svi osumnjičeni ratni zločinci privedu na relevantne sudove. Bravo još jednom!.

Bravo! Sjećam se k'o da je juče bilo, svi su bili protiv hapšenja đenerala i bio sam pozitivno šokiran kada si stala na drugu stranu i bila za to da se svi osumnjičeni ratni zločinci privedu na relevantne sudove. Bravo još jednom!.

Sta cemo sa drugim zarobljenicima ? .... "Streljat na licu mjesta!"

Streljali ratne zarobljenike, vojnike suparnicke vojske - ratni zlocin - osuditi za krsenje pravila ratovanja - idemo dalje.

Odakle su dovukli ostalih 3 hiljade leseva i gde jos toliko koji su ujedno na spomeniku u Potocarima i u Svedskoj, Danskoj i Norveskoj na socijali.

:whistling:

p.s. Erdemovic streljao stotine ratnih zarobljenika dobio 5g robije, a Seselju sude za verbalni delikt i lezi skoro 10g u zatvoru. :hahaha:

..ti sto su odgovorni za verbalni delikt na bilo kojoj strani,su i krivi za sva ta ubojstva..po meni i vise nego oni koji su ubijali...

Несрећниче, заробљенику није одсјечена глава. Ниси ни погледао видео а већ га називаш монтажом и као жртву подмећеш Бошњака...

Дно дна.
62688.jpg

http://www.kurir-info.rs/vesti/hrabro-izvinjenje-rts-92253.php

Svaka čast
HRABRO IZVINJENJE RTS!

(75) Sreda, 25. Maj, 2011.| Autor: Ekipa Kurira

Član Upravnog odbora RTS Slobodan Marković tvrdi da je bilo pravo vreme da se uputi izvinjenje za govor mržnje koji je devedesetih godina plasiran preko državne televizije
Što su se izvinjavali, nego zbog toga jer su lagali, pa da ne bi pojedinci na sudovima završili.
Btw, nismo prihvatili izvinjenje iz maja prošle godine. Komrakov Milorad i dalje radi negdje u RTS-u, a izgleda još mnogi drugi.

Što su se izvinjavali, nego zbog toga jer su lagali, pa da ne bi pojedinci na sudovima završili.
Btw, nismo prihvatili izvinjenje iz maja prošle godine. Komrakov Milorad i dalje radi negdje u RTS-u, a izgleda još mnogi drugi.

Те снимке није РТС објавио него РТРС.

Једна ствар, друга...

Доказано је да сте убијали своје грађане па зато ништа друго од вас не треба очекивати него да опет манипулишете, лажете, подмећете и када су у питању српске жртве.

Ти си најбољи примјер до које је мјере ваше друштво болесно и загађено. Ти тако очигледан злочин негираш овде да се нормалном човјеку згадиш.

Доказано је да су убијали своје грађане у "редовима за воду" у рату, не чуди ме његов поступак само ми се гади.
Dobro, podmetnuli smo Markale-I, ostaje pitanje šta je sa ostalih 999 999 granata što neselektivno pogodi Sarajevo. Kako je ubijena Maja Đokić, dijete od 16 ili 17 godina? Lično sam prošao kada su UNPROFOR-ci radili uviđaj. Predveče, putem Radio-SRNE sa Pala pričaju da je prvo bila silovana. Kasnije za neku stranu tv. stanicu njen otac objašnjava kako je sve bilo i da mu ništa nije kriva ARBiH.

Fuj!

Dobro, podmetnuli smo Markale-I, ostaje pitanje šta je sa ostalih 999 999 granata što neselektivno pogodi Sarajevo. Kako je ubijena Maja Đokić, dijete od 16 ili 17 godina? Lično sam prošao kada su UNPROFOR-ci radili uviđaj. Predveče, putem Radio-SRNE sa Pala pričaju da je prvo bila silovana. Kasnije za neku stranu tv. stanicu njen otac objašnjava kako je sve bilo i da mu ništa nije kriva ARBiH.

Fuj!

Не говорим о Маркалама већ о улици Васе Мискина, налази вјештака који је прегледао лешеве су сасвим јасно указали да се не ради о пројектилу већ о подметнутој експлозији.

Због тога ја ухапшен и затворен.

Они који су је подметнули су међу вама, слободни....

Gluperda muslimanska.

Било би занимљиво чути мишљење колега из фбих, због чега овом човјеку нуде мито, пријете и зашто га застрашују?

А о је био један од муслиманских команданата из Сребренице.

Fuj!
ti pricas o posledicama rata kao da vi muslimani u samom uzroku nemate nikakvu odgovornost.Za sve te tragicne posledice granatiranja,progone ne svim stranama zahvali se svom Aliji podrzanom od Hrvata i SAD,odceprkaj ga i poljubi u doope.Srbima je najmanje odgovarao rat protiv dve strane,sta ste trazili to ste i dobili

Ubijao je ko je koga stigao, a vidim da pojedini jedva cekaju neke nove ratove.
Ništa ja tu ne mogu da li će biti novi rat ili neće. Znam samo da ću se žestoko braniti čim se ugrozi teritorijalni integritet BiH. Bilo nekim nezakonitim referendumom ili bilo kako drugačije.
Nije ubijao kako je ko koga stigao. Dvoje civila je poginulo spašavajući specijalca Labudovića na Skenderiji 2. maja 1992. Jedan Hrvat, Marko Starčevića, drugi Bošnjak, Esad Alispahić. Eno im spomenika ispred Doma mladih na Skenderiji. To su sarajevski srđani aleksići. Ubila granata njih dvojicu, dotukla specijalca Labudoviča kojeg su spašavali i trećeg ?Srbina?, Peđu Novkovića-civila ranila.
48:17

Back