Quantcast

Eragon

markoimarijana

Zainteresovan član
Poruka
496
Master Yoda,moraam da vas zamolim da mi dozvolite samo jos ovu poruku,trazim ovu informaciju vec nedeljama. Ok? Valheru,objasni mi molim te kako ulazis na taj server? Sta...kupis WoW i ...?
 

markoimarijana

Zainteresovan član
Poruka
496
A tako ste lepo poceli o Eragonu! Sledeci nastavak knjige je 20.septembra2008. po Amazonu.
Jel? Pa cuo sam nesto takvo. Film ce izaci ranije,bar bi trebalo da izadje ranije,kako sam informisan. Nemoj da si snuzden,reci svoje utiske,uvek mi je drago da cujem i raspravljam. Samo sto smo se bili malo pomerili sa teme jer smo ocito nas dvojica(ja i Valheru) bili jedini na ovoj temi. :lol:
 

elite55

Početnik
Banovan
Poruka
15
Nikada film ne moze da zameni knjigu . Vremenski je ogranicen, vecina likova, koji su citaocu simpaticni ne ulazi u shemu (mislim na epizodne likove) u zavisnosti od producenta,film je spektakl bez duse, ili prosecan ali ima poruku. Svejedno odgledas ga pa vidis za kopliko si omasio u vizuelizaciji likova.
 

markoimarijana

Zainteresovan član
Poruka
496
Pa.......ja sam otprilike omasio za...sve likove. Pardon,Adzihad je bio bas kako sam ga zamislio,samo sto...Film je tako kratak i,sto ti kazes,bezdusan,da mi uopste nije bilo zao kad je umro Brom. A o Vordenima se mnogo i ne prica,a kamoli o patuljcima i vilenjacima.Boze sacuvaj!!!!!!:lol::lol::lol::shock:
 

markoimarijana

Zainteresovan član
Poruka
496
Ma on je seronja. U sustini gledano!:shock::lol: Sta velite more za onoga Eda Spelersa sto glumi naseg maleckog Eragoncica? Malo je uobrazen u filmu,a? Izvinite sto kasnim,3 nedelje sam se lecio od exkurzije. Preko noci mi bio mrak,a danju lelujavica. Dobro se nisam izgubio u Veneciji.lol
 

valheru

Aktivan član
Poruka
1.701
Ma neki ***** sto ceo zivot nosi havajke i zlatan lanac oko vrata i misli u al ce sad ribe da se pale kad je odglumio u filmu.I to kako je odglumio, jasno se vidi da mu knjiga i nije bas jaca strana
 

Dime 12

Početnik
Poruka
9
U listi nedostataka zaboravio si da se , pod šest , u filmu nigde ne spominje Džod , kao ni Eragonova i Bromova poseta Tirmu , tako da neznam ko će da pomogne Roranu da ukrade brod iz luke u drugom delu !
 

Top