HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Ne znam da li se sečate lika koji je platio da na bilbordu ispiše ljubavnu poruku svojoj devojci. Nisam video, pročitao sam txt u novinama, mislim da je dva dana čovek imao svoj lični bilbord kod Sava Centra.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeBePoBaTaH_:Ne znam da li se sečate lika koji je platio da na bilbordu ispiše ljubavnu poruku svojoj devojci. Nisam video, pročitao sam txt u novinama, mislim da je dva dana čovek imao svoj lični bilbord kod Sava Centra.
Znaju svi o čemu pričaš, većina.. ali moraćeš ili da se navikneš ili da odeš na NZ, da čuvaš ovce... to je cena koju plaća svako potrošačko društvo.. pa hoćemo u Europu, kaj ne?? To je trenutno najjača industrija na svetu, industrija prodavaca magle, jača i od trgovine narkoticima.. Pa šta misliš kad jedan Šumi zaradi nedeljno par desetina miliona dolara i to van sezone.. šta misliš od ćega b'a'....!? od reklame, srećo moja.. Pa gde je Bekam, pa gde su svi ostali fuzbaleri i kotrljaši, pa hokejaši, pa...... Koliko sam samo dobrih filmova propustio, zbog tih nedotupavnih reklama.. ne znam im broja.. jer čim ubace reklamu u film, a ja potegnem crnogorca i šaltam, dalje.. kad ono i tamo reklama, pa ja opet šaltam, kad ono opet reklama. a ja opet šaltam... i ode film.... Uf.. umorio sam se od ovolikog pisanija.... a ništa nisam rešio!!!tralalala:Kad nece niko, opet ja malo da kukam.
Dakle smucili su mi se bilbordi, grad se pretvorio u buvljak,
ima ih p r e v i s e, narusavaju ambijentalnu celinu
ili kako se to vec zove u pejzaznoj arhitekturi.
Efekat buvljaka povecavaju i ovi autobusi skupljeni sa svih strana, pilicari iz Nju Delhija. A dok se u njima vozim vise ne mogu da vidim grad od jbenih bilborda.
Dobro, recimo da je bolje sto je doslo do toga da pocinje da mi smeta izgled autobusa, bar ih ima. Ali ne mogu da prezalim one divne ikarbuse, crvene i zelene, po kojima sam prepoznavala grad.
Jel zna neko o cemu pricam?
A meni crnogorka..xpajamacax:jao kako si ti meni zanimljiv
svaki put se pocepam...
sada mi je omiljen crnogorac![]()
trebalo bi da se obradovala, nasmejala itd .... mada ..... sada sam se setio kada sam svojoj bivshoj crtao grafit nije ni hvala rekla !!! U svakom sluchaju to su "fini radovi" koji verovatno uzrokuju gotivne reakcije !!!Sizzlym:eee to je bila extra fora, ne znam samo kako je dewojka odreagowala . . .
jel zna neko mozda?
zato sto je bio "jeftin" grafitshishmish01:trebalo bi da se obradovala, nasmejala itd .... mada ..... sada sam se setio kada sam svojoj bivshoj crtao grafit nije ni hvala rekla !!! U svakom sluchaju to su "fini radovi" koji verovatno uzrokuju gotivne reakcije !!!
Onda gledas u zemlju!Guru 42:Ma problem i jes' u tome.. što kad okreneš glavu pogled ti padne, opet, na neki bljutavi bilbord... ali ipak su najbljutaviji oni na kojima se reklamiraju, razne, banke.. sa najpovoljnijim kreditima... (klasični zelenaši).. dođemi da uskočim u prvi šaht na koji naletim, tamo se lakše diše( ne volim bronhi bombone)...
Ne znam šta se nalazi na dnu topčiderskog groblja, sem pokojnika, ali se sećam da je pre godinu ili dve, samo što su izlepili gore prikazanu tablu, neki baja uz'o nož, malo veći i svu je izbušio... onako, muški... ruka mu se pozlatila...tralalala:Eh Guru, a zamisli sledece godine odes ti da slikas Adu, ali u svaki kadar ulece cosak nekog bilborda.... Ja sledeceg leta ima da vozim krug oko jezera sa naramkom kamenja. Jer su postavili one svetlece duz biciklisticke staze. A sa makiske strane postavili su staklenu vitrinu poput onih sa dna Topciderskog groblja.![]()