Guru 42
Veoma poznat
- Poruka
- 13.322
A šta se reklamira u tim vitrinama???tralalala:Na dnu Topciderskog groblja imas red grobova sa vitrinama.
Ruka mu se pozlatila... vala bas![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta se reklamira u tim vitrinama???tralalala:Na dnu Topciderskog groblja imas red grobova sa vitrinama.
.. poludeo narod.. načisto..tralalala:he he he
Pa nista. To su samo grobovi ciji su nadgrobni spomenici u vitrinama.
Znas, da ne pada kisa i to.![]()
Pa kiša će da pada... bile vitrine, ne bile..Guru 42:.. poludeo narod.. načisto..![]()
sta ovo znachi,objasni ODMAH !!!tralalala:Na dnu Topciderskog groblja imas red grobova sa vitrinama.
.. oni likovi ispod su samo slučajni prolaznici.. nemaju veze sa našom temom..tralalala:pa.. lep je... bas je... urban.
Super su oni likovi ispod.![]()
Procitaj pa ondak pitaj. Pozlacene ruke nemaju veze sa grobljem. Nego sa temom.MASTERMIND:sta ovo znachi,objasni ODMAH !!!
Mesa mi se ova tema sa temom o Adi.Guru 42:.. oni likovi ispod su samo slučajni prolaznici.. nemaju veze sa našom temom..![]()
Ma pusti.. ko razume, shvatiće..tralalala:Procitaj pa ondak pitaj. Pozlacene ruke nemaju veze sa grobljem. Nego sa temom.
Ne meša se, uopće.. hoteo sam samo da pokažem moj, lični, bilbord...tralalala:Mesa mi se ova tema sa temom o Adi.
Svejedno su super.