ЕПИСКОП ЈОВАН (ЋУЛИБРК): СРБИ, ДОБРО ВАГАЈТЕ СВАКУ РЕЧ О СТЕПИНЦУ!

Slažem se 230% !!!

Iskreno rečeno koliko lepo za Rvate , toliko odvratno za Srbe - šta ćeš, razlika je u estetici i moralu

~~~~
Jedna od podela ne-katolika po grupama za delovanje

GRUPA A
Episkopalna crkva
Metodisti
Luterani

GRUPA B
Adventisti
Nazareni
Hristova crkva

GRUPA C
Pentakostalci
Baptisti
Evangelisti

GRUPA D
Alijansa misionara
Mormoni
Jehovini svedoci

GRUPA E
Muslimani
Kopti
Pravoslavci
Jevreji

~~

Sva sreća pa smo predzadnji kao meta Vatikana, "dobro prolazimo" u genocidnom i etnocidnom ratu sa Hrvatima kao velikim katolicima, razmaženim od Vatikana za podlosti zlodela.

Vatikan se samo buni da je Hrvatska crkva previše nacionalna, te ne odgovara kao takva ustrojstvu RKC, ali sobzirom na fascinantne rezultate prema Srbima, KJ, SFRJ, prećutno se vrši odobravanje i od EU (Nemačke)

:manikir: ... satanistička posla !

Zašto Pravoslavci u istoj grupi sa Muslimanima i Jevrejima ?

Ево да ДОБРО одважемо неку:

Алојзје Степинац је благосиљао шизофреничаре (ђаволоимане) крволоке чија је бестијалност у иживљавању над људима (жене, деца, труднице, бебе, болесни, стари, ...), НЕЗАПАМЋЕНА У ИСТОРИЈИ СВЕТА (а уз то је и снимљена камерама...)! Значи Алојзје Степинац је ако не сам сатана, оно њему близак.
Такође и "црква" која је те монструме породила, помагала, а по пропасти САКРИВАЛА по свету је сатаноподобна. Мада, није реч о Христовој већ нечијој другој установи.

Где су (нпр) завршили џакови извађених златних зуба од логораша беше?

Ето надам се да је задовољавајуће.

serbaljska posla!ono kakav sam ja,to je susjed nisam ja:rotf:uz brlju i gusle sve laži prolaze:rotf::rotf::cool:

Ево да ДОБРО одважемо неку:

Алојзје Степинац је благосиљао шизофреничаре (ђаволоимане) крволоке чија је бестијалност у иживљавању над људима (жене, деца, труднице, бебе, болесни, стари, ...), НЕЗАПАМЋЕНА У ИСТОРИЈИ СВЕТА (а уз то је и снимљена камерама...)! Значи Алојзје Степинац је ако не сам сатана, оно њему близак.
Такође и "црква" која је те монструме породила, помагала, а по пропасти САКРИВАЛА по свету је сатаноподобна. Мада, није реч о Христовој већ нечијој другој установи.

Где су (нпр) завршили џакови извађених златних зуба од логораша беше?

Ето надам се да је задовољавајуће.

Ništa od navedenoga nije točno.

Episkop je došao pameti doći ćete i vi kad tad.

Ne lupaj, pojma nemaš ni ko je ovaj episkop, niti bi on za tebe bio episkop, nego bradata četnička sotona, samo da je rekao nešto drugo. Ali nebitno, bitno je samo da se Stepinac roštilja u paklu, bio vama sektašima svetac ili ne...

Zašto bi neko religije delio na osnovu geopolitičkih komponenti ?

Зато што је религија изашла из Народа, Народности, а сваки Народ има своју територију, и по Богу и по Народу... :)

Aли Вражија (Ђавоља) легија коју је ратни злочинац хрватски надбискуп Алојзије Степинац одликовао, поражена је од Руса и Срба.

82vaz61.jpg

Ne lupaj, pojma nemaš ni ko je ovaj episkop, niti bi on za tebe bio episkop, nego bradata četnička sotona, samo da je rekao nešto drugo. Ali nebitno, bitno je samo da se Stepinac roštilja u paklu, bio vama sektašima svetac ili ne...

Episkop ima ime i prezime za razliku od mene i tebe na ovom forumu.

Mi ovdje bistrimo dnevnu politiku i lagano se zahebavamo.

- - - - - - - - - -

Aли Вражија (Ђавоља) легија коју је ратни злочинац хрватски надбискуп Алојзије Степинац одликовао, поражена је од Руса и Срба.

Krasno si to sve povezao.

82vaz61.jpg

Како је поражена, када су њени официри (Марко Месић и слични) и скоро сви њени војници, заслугом Тита и комуниста, прошли некажњено за своја недела?

Back