Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.754
Baš to.Drugosrbijančini Sabahudinu oduzeti državljanstvo i vratiti ga u Banjaluku. Tamo ga s ljubavlju iščekuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš to.Drugosrbijančini Sabahudinu oduzeti državljanstvo i vratiti ga u Banjaluku. Tamo ga s ljubavlju iščekuju.
Pogotovo su je pojedini Krajani osjećali na Bleiburgu.Nije...mnogi krajani se namah..štrecnu...osjete neku jezu![]()
I mi smo vratili.Još ćemo.
Baš hoćeš drugo poluvreme?
Moram Simi kao zemljaku..ispuniti želju.Baš hoćeš drugo poluvreme?
Neverovatno da ako stvarno zivi od 1989-te, znaci 36 godina, u Novom Sadu nije presao na akcenat i jezik iz sredine u kojoj zivi 2/3 zivota.грухоња о цркви
а јебатига са босанским нагласком
није невероватно, живим у НС и тачно знаш одакле је. можда ова млађа генерација али ипак нешто из куће понесуNeverovatno da ako stvarno zivi od 1989-te, znaci 36 godina, u Novom Sadu nije presao na akcenat i jezik iz sredine u kojoj zivi 2/3 zivota.
Meni je jasno da su neki doseljenici na Klisu koji se krecu medju zemljacima ostali na zavicajnom dijalektu i akcentu, normalno je ako vecinu svog vremena provodu sa ljudima koji isto tako pricaju. No, ovaj covek je dosao po svom izboru da studira u Ujvidek, na fakultetu se vidjao sa ljudima koji su uglavnom iz tog grada ili pokrajine ( jeste studirao 6 godina nesto sto je trajalo 4 - pa samim tim je duze bio sa njima u kontaktu), pa se kasnije zaposlio i evo vec preko 30 godina kretao medju ljudima ciji je dijalekt vojvodjanski... nesto nije u redu sa tim covekom, ili ekstremno tesko uci i usvaja stvari ili se trudi da ostane drugog akcenta i dijalekta, mada je ovo drugo tesko, kad rad ti izleti tj ne mozes stalno da se kontrolises.није невероватно, живим у НС и тачно знаш одакле је. можда ова млађа генерација али ипак нешто из куће понесу
Tvoje pravo ali to poprilicno govori o tebi. Izabrao bi da budes na teskoj luzerskoj strani.Glasao bih za Dinka da se kandiduje za predsednika RS.
А не, то је сад ваш "Србин" из Србије, свако иде међу своје.Drugosrbijančini Sabahudinu oduzeti državljanstvo i vratiti ga u Banjaluku. Tamo ga s ljubavlju iščekuju.
Републике Србије?Glasao bih za Dinka da se kandiduje za predsednika RS.
Hićeš reprizu, biće je, kad nama budu odgovarale okolnosti.Moram Simi kao zemljaku..ispuniti želju.
Ja mislio da si ti protiv Vucica.Glasao bih za Dinka da se kandiduje za predsednika RS.
Kaže da je za Dinka.Ja mislio da si ti protiv Vucica.
ако ти је баш тешко на српском да напишеш Нови Сад бар користи латински neoplantaNo, ovaj covek je dosao po svom izboru da studira u Ujvidek
Pa zgubidani kazu da je Dinko Vucicev provokator.Kaže da je za Dinka.
Ukucas u google maps "Ujvidek" i posalje te na tacnu lokaciju. Probas Neoplanta, posalje te na kasapnicu u Srbiji. Tako mi starosedeoci poreklom i danas kazemo Beckerek za grad u Banatu.ако ти је баш тешко на српском да напишеш Нови Сад бар користи латински neoplanta
Jbt, svi u toj Srbiji rade za AV-a. Cak iako ga pljuckaju okolo.Pa zgubidani kazu da je Dinko Vucicev provokator.
I ja mislim da je profesor obezbjedio Vucicu bar 10 %glasaca.
Ja moram principijelno: Ako sam protiv takvog odnosa prema mojim Bosančerosima četnicima, isti takav odnos imam i prema Dinku. Demokratija, čovek ne sme da bude deportovan zbog mišljenja.Drugosrbijančini Sabahudinu oduzeti državljanstvo i vratiti ga u Banjaluku. Tamo ga s ljubavlju iščekuju.
Vjerujem ti.Jbt, svi u toj Srbiji rade za AV-a. Cak iako ga pljuckaju okolo.
Evo, ja garantovano ne radim za njega, nisam bio ni dana njegove vlasti u Srbiji, otisao sam jos dok je bio u SRS.
Gruhonjić definitivno nije AV-ov, ali je činjenica da on i Mila Pajić kao pojave pomažu režimu.Pa zgubidani kazu da je Dinko Vucicev provokator.
I ja mislim da je profesor obezbjedio Vucicu bar 10 %glasaca.