ЕП у кошарци

Nemam komentar za sinocnu utakmicu!!!!!
angry023.gif

Igor - jedina svetla tacka!

SCG najbolja

Atmosfera danas je bila fenomenalna,pogotovo oni ludi letonci kako su slavili za poluvreme Spanija-Letonija.Ugrabio sam i priliku da se slikam sa dve slatke letonkinje.Nemojte da vas prva utakmica oneraspolozi,SCG se vratio,Izrael je puko ko niko.

inace, ne pratim EP , ali me strasno nerviraju "oruzane snage" po gradu, za vreme istog, kao da se nalazimo u 3. reihu, a ne u jeku EP u kosarci !!ne bi me cudilo da zavedu policiski cas za vreme utakmica, u momentu priblizavanja kosarkasa sali spensa, u momentu njihovog izlaska iz svlacionica,.......itd.........:?
da li iko zna da smo 2002. g u istom tom spensu imali svetsko prvenstvo u hokeju , divizije b, za seniore ???:mad:

iz "pouzdanih" izvora sam saznao da je obezbedjenje prvenstva rutinska stvar i da bi isto toliko murije bilo i da se igra u npr. Francuskoj ili Madjarskoj ako ne i vishe.... Jednostavno SVI su potencijalne mete terorista i niko nigde vise nije bezbedan

Pa niste valjda mislili da je sva ta frka zbog pijanih navijacha<

PALACINKA:
iz "pouzdanih" izvora sam saznao da je obezbedjenje prvenstva rutinska stvar i da bi isto toliko murije bilo i da se igra u npr. Francuskoj ili Madjarskoj ako ne i vishe.... Jednostavno SVI su potencijalne mete terorista i niko nigde vise nije bezbedan

Pa niste valjda mislili da je sva ta frka zbog pijanih navijacha<
Gde moze da se prijavi za teroriste:-)

...naravno... kuljani su svuda oko nas... pa i kulska banka ima sediste u novom sadu :D

a sto se publike tice, verujem da na utakmice dolazi i ogroman broj ljudi (dobro, mozda ne bas vecina) iz BG kao i ostalih mesta u krugu od 100 km

Back