ЕП у кошарци

Чупи НС:
А кога све нема на овом форуму.... Јако сте занимљиви. Па јел требају да оставе центар у онаквом стању? Шта бисте да вам ураде, баш ме интересује!!!!

Meni ?
Meni ne moraju ništa da urade. Zadovoljan sam sa sobom. Potpuno.
A ako pitaš : Šta bi, po Vama, mogli d aurade u centru ?

Reći ću ti jedno : GRANIT .
Granit kao u metropolama a ne yebeni behaton da bi se ZIGor & Maja (D&G) ugradili po 15-20% na cenu.
Pouzdane informacije. Ne pitaj za izvor.

DOKONI UM:
[
Meni ?
Meni ne moraju ništa da urade. Zadovoljan sam sa sobom. Potpuno.
A ako pitaš : Šta bi, po Vama, mogli d aurade u centru ?

Reći ću ti jedno : GRANIT .
Granit kao u metropolama a ne yebeni behaton da bi se ZIGor & Maja (D&G) ugradili po 15-20% na cenu.
Pouzdane informacije. Ne pitaj za izvor.

Веруј ми да не жњлим да ишта ураде по теби јер сам против насиља сваке врсте, па и гажења :D

Гранит смо и имали, али шта ћеш, неко га уградио у викендицу....

И да, Нови Сад није метропола, ми смо само мали миран град...

Ovo za nasilje i gaženje ti se nešto priviđa. Verovatno zbog prašine od sečenja behaton ploča.

To što su ti braća radilali pokazali da je granit to su bile "granitne kocke" a "granit u centru" možeš videti u knez Mihajlovoj u Beogradu.
Ali, čemu granit kad je skuplji kada za iste te pare može da se uzme BEHATON a plus 20% za okvire naočara i letke DOSIJE 1,2,3...135

Заменио подигао сам данас карте (био сам трећу реду, манијак :D ). Пошто пп да ће бити доста лажних карата ево вам слика (мада нисам усликао холограм и прекрио сам неке податке, чисто да не би било злоупотреба)

34186583_eab89d63b9_o.jpg

Изгледа да компјутер избацује бројеве седишта насумично, али сам ја ипак уранио, јер, Боже мој, ово је Србија!
Е да, да ли ико зна колико седишта се налази у једном реду на Спенсу пошто покушавам да схватим колико су ме "бацили"

pismonosa:
Znam da su prodati paketi karata za sve utakmice. Zanima me da li se mogu kupiti karte za pojedinacne utakmice? I da li ce ih uopste biti?

Нажалост, НЕЋЕ! Било је карата за Београд, али су Нови Сад и Вршац распродате као пакети. Ја сам узео пакет (види карту :D), али колико се сећам рекли су да ће бити и појединачних карата, али како је ово СРБИЈА......

Gde mogu da kupim majice sa znakom EVROPSKOG PRVENSTVA 2005 , i koliko para ? Ozbiljno

Ili neke Lepe sa NOVI SAD stampom - a da nisu one ( jadne )s Tvrdjave od 1200 din ?!

Nazalost , evropsko prvenstvo cu pratiti iz inozemstva ( tih dana ) pa kao poklon bih poneo par NASIH majicica

Postenom pronalazacu - sledi nagrada :D

Back