Enormno veliki penis i keš!

sddefault.jpg

paula prebrutalna si :hahaha: jbte nije išla na kirurški stol nego na ses sa obdarenim partnerom :hahaha:

čitam dalje msm da će uskoro doći do vrhunca javim se kasnije pa sve prepričam uglavnom cela je ispunjena
i sve ernogene zone joj divljaju!

O, Bože, ne moraš da čitaš to štivo koje je napisano da bi se zaradila lova

26 cm može samo malko da se uglavi, ali ne i da sedne. Uzmi lenjir da vidiš koliko je to.

evo jedna:
"Devojka me je ostavila nakon duge veze i lepog seksa zbog drugog lika u kog se zaljubila. Meni je 15-16cm, nije mnogo debeo, glavic mi je uglavnom mekan, a m*da su mi bas bas mala, sa jednim koje je kao malo zakrzljalo i ostalo velicine predskolskog deteta, mada imam spermu (malo).. doijao sam komplimente da je lep, i seks nam je sve vreme do kraj bio vrhunski.. elem, skoro sam je sreo, i nesto smo se kao sprdali i rasravljali benigno, i ona mi kaze da mu je 19cm i mnogo debeo i da je to razlog"

jooj:
"Imala sam jednog decka ..malo je reci da sam ga obozavalaa ,aliii u erekciji tuuuuga,ali tugaaaaa,i jbg Posle je pricao da sam drolja,i pricaoo i pricao i onda sam jednostavno svima rekla da mu je mali,onda je prestao da prica,a ja saznala da nisam jedina za koju je to pricao,a da. Ja sam mu rekla sta je proble.lm"

Back