ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.187
Jel žene traže samo enormno veliki penis i keš ili traže još nešto?
Koje to kvalitete mora muškarac da ima mimo toga?
Šta on to mora da radi da bi zadovoljio mimo ta 2?
Pogledajte prilog 1555439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неко знаTo su smotani muskarci izmislili kao opravdanje za svoj neuspeh kod zena. Kao “eto, u svemu sam ja ok. ali nisam bogat a penis mi prosecan, zato sam sam”![]()
Kako objasnjavas da kad smotan muskarac dobije pare iznenada prestane da bude smotan?To su smotani muskarci izmislili kao opravdanje za svoj neuspeh kod zena. Kao “eto, u svemu sam ja ok. ali nisam bogat a penis mi prosecan, zato sam sam”![]()
Preferiram veliko srce ali ne bih ni ja nista smanjivala ako bude koji bonus plusНије то одговор...
Велика пенис или велик кеш??
Шта више волиш?...![]()

nece se baciPreferiram veliko srce ali ne bih ni ja nista smanjivala ako bude koji bonus plus![]()
naprimer, ja ne volim velike zenske grudi, a ima isto tako zena koje ne vole mali qu.rcic. Ni ja ni te zene nismo za osudu.Pa šta će joj stvarno veliki, da joj počela vaginu? Pare shvaćam šta će joj...
pa valjda je dovoljno da prati Sulejmana i da ne propušta epizode.isto pitanje treba postaviti i muskarcima:
"jel muskarci traze samo velike sise, lepu guzu i batake...........il traze jos nesto? Koje kvalitete mora zena da ima mimo toga ? Sta ona mora da radi da bi zadovoljila mimo tih lepuh guza i papaka ?
e to je vec nesto.pa valjda je dovoljno da prati Sulejmana i da ne propušta epizode.
Šta on to mora da radi da bi zadovoljio mimo ta 2?![]()
imo covek sina u komsiluku, dve ipo banke a utanjio sa zenske, i resi tata da poradi po to pitanje. Kupi mu dzip i jos prvih dana, sa njega u dzip buljuk devojaka. Sad je glavni frajer u ulici. Ye.be sve sto stigne ..........zenske cekaju na red ko u Sulejmanov harem.Kako objasnjavas da kad smotan muskarac dobije pare iznenada prestane da bude smotan?
Свака жена има легитимно право да тражи велики пенис и пуно кеша.
Kao da je neko placen da otvara ovako neobicne teme
Gde imaju dodira kes i veliki penis ?
Ovoloiko nesigurnih "muskaraca" u sebe nisam videla ni na ANI ... zalosne su danasnje generacije sta sve moraju odnosno koje sve komplekse nazovi muskaraca moraju da trpe. Balkane moj...mentalitetu i predrasude i jos ponesto

Preferiram veliko srce ali ne bih ni ja nista smanjivala ako bude koji bonus plus![]()

Džabe mu i penis i keš ako će da mi se meša u izbor tepiha..Jel žene traže samo enormno veliki penis i keš ili traže još nešto?
Šta on to mora da radi da bi zadovoljio mimo ta 2?![]()
Da ne radi ovo.Jel žene traže samo enormno veliki penis i keš ili traže još nešto?
Mora da se zalaže za mir u svetu.Jel žene traže samo enormno veliki penis i keš ili traže još nešto?