GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.138
Brazil je bas antireklama za kolonijalizam.да није било колонизма, не би било ни Бразила. дакле, колонизам је сјајан.
Kriminal, favele, beda.....
Singapur je daleko bolji primer i reklama za kolonijalizam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brazil je bas antireklama za kolonijalizam.да није било колонизма, не би било ни Бразила. дакле, колонизам је сјајан.
Najveća mu je greška što je pozvo Srbe na Kosovu da bojkotuju zadnje izbore,i onda su Šiptari preuzeli sjever Kosova s 200 glasova.Nije tu pitanje samo kontrole.
Ovaj idiot je legalizovao otimačinu Kosova od Srbije
нисмо ми тако гадљив народ. нама је једна Ганка проглашена за Српску МајкуSrbija je kolonizovala Ganu i sad će da primi 100.000 Ganaca.
Nekad je i Beograd bio osmanlijski grad.Sve je podložno promenama a Bošnjaci 1995 i kosovskomethojski Šiptari i Albanci iz Albanije jesu šampioni iseljevanja.Tu su negde i Hrvati posebno oni iz Be i Ha.Gledaj, to je problem vas bumera, jer ste još u 1995.
A ne shvataš da je u 2025 gradonačelnik Zvečana Albanac.
2 sata vožnje od tebe.
E, jadni AV.To su sitnice. EU je najveći projekt kojeg se treba rešiti. To o čemu pričaš je avov pokušaj da napravi neku svoju igricu, ali to je propalo. To su zbrisali veliki igrači.
Šta ću ja u tu tursku kasabu. Odem u Srpsko Sarajevo do Jahorine čist vazduhPrvo udji ko čovek bez straha u Voz u
Za tenk ćemo drugom prilikom.
неки и за хришћане кажу да су некрофили, па?Ал најјаче је што овај ћаци протест подржава оног ухићеног трола Чарлија? подршка мртвацима, ко некрофили![]()
Nekad je i Beograd bio osmanlijski grad.Sve je podložno promenama a Bošnjaci 1995 i kosovskomethojski Šiptari i Albanci iz Albanije jesu šampioni iseljevanja.Tu su negde i Hrvati posebno oni iz Be i Ha.
Zato mene nerviraju Srbi koji govore protiv migracija sa ovih područja i protiv migranata uključujuči i one iz arapskih i drugih islamskih zemalja u zapadnim zemljama.Ja u stvari navijam za vas Zuhdija za vaš demografski uspeh u VB,Nemačkoj,Francuskoj..
Ne navijam razumljivo za vas na Balkanu.Sa očigedno razumljivih razloga.
Šta ću ja u tu tursku kasabu. Odem u Srpsko Sarajevo do Jahorine čist vazduh
Маври (једнина: Мавар), Мавари или Маури, је назив за исламизоване становнике северозападне Африке, већином номадске сточаре. Од њих потиче име државе Мауританије, чије северне делове настањују. Деле се на неколико племена: Трарза, Бракна, Адрар, Абакак и др.Kakvih Maora šta pričaš, Maori su na drugom kraju sveta.
каже се- то је препаковани марксизам.Woke je danas najmanje lgbt pokret. Prvenstveno je globalistički- liberalni i anarhlevičarski pokret.
Nisam bitan ja,Doživeće drugi.Poprilično ćeš razne bumerske želje odneti u grob, ali ti nijedna neće pisati na ploči.
Po rezoluciji 1244 - jeste.A kako da spreči dolazak Šiftara na KiM kad taj prostor nije po njegovom kontrolom ?
Taj bi se rat završio katastrofalno po gospodu migrante,u ovom momentu.Nekad u budućnosti možda bi rezultat bio drukčiji.Uostalom mnogo Engleza je pirgavo.Iskreno se nadam gradjanskom ratu U VB i usponu musavih tj unistavanje belaca od strane blatnjavih
Brazil je bas antireklama za kolonijalizam.
Ni po toj rezoluciji područje KIM ne bi bilo pod našom kontrolom.Ono može biti pod našom kontrolom ako ga oslobodimo.Po rezoluciji 1244 - jeste.
Sećaš se, koliko je puta naš hrabri Predsednik pomenuo dotičnu rezoluciju?
Nismo "mi", nego tvoj Vučić.Nismo ih mi zamolili, i mi smo se tada obrukali, ali oni ipak vise.
Pitaj Trampa.Nisu strane u pregovoru bile Srbija i Izrael, nego Srbija i tzv. Kosovo, i ne znam sta je tu Izrael imao potrebe da se mesa i priznaje.
Malo rukahNismo "mi", nego tvoj Vučić.
Po Vašingtonskom sporazumu izmedju Srbije i Kosova - Srbija se obavezala da premesti ambasadu iz Tel Aviva u Jerusalim, a da zauzvrat, u znak zahvalnosti, Izrael prizna Kosovo kao nezavisnu državu.
Pitaj Trampa.
I pitaj Veleizdajnika koji je takav sporazum potpisao, na onoj hoklici.
веруј ми да је српским комуњарама, који на овој теми преовлађују, Бразил далеко симпатичнији пример од Сингапура.Brazil je bas antireklama za kolonijalizam.
Od države koja je bila na pragu prvog sveta, države sa stotinjak ubistava godišnje, države u kojoj je sprovedena prva transplantacija srca, u 30 godina nigeri su uspeli da naprave apsolutni shithole. Svaki 5 hiv pozitivan. 15 000 ubistava godišnje. Totalni raspad ekonomije i energetskog sistema. Rampantno siromaštvo...Da, i Južnoafrička republika.
Sitnica.Najveća mu je greška što je pozvo Srbe na Kosovu da bojkotuju zadnje izbore,i onda su Šiptari preuzeli sjever Kosova s 200 glasova.
не.
To opet nema veze s tim da je on predo Kosovo kad je ono na silu oteto od Srbije.Sitnica.
Nećeš valjda zbog te sitnice da prestaneš da ga podržavaš?
Pa da, u Singi ako bacis pikavac na ulicu ili uneses zvaku placas odma 1000 $ ili ides u zatvor.веруј ми да је српским комуњарама, који на овој теми преовлађују, Бразил далеко симпатичнији пример од Сингапура.