SILOVANA PRED DECOM
Banda tinejdžera drogirala je i silovala žrtvu (25) pred njenom decom i snimak postavila na Jutjub. Na snimku se jasno vidi žrtva u nesvesnom stanju i njeno dvoje dece, ćerka (2) i sin (4), koje tokom orgijanja nekontrolisano plaču. Maltretiranje tinejdžera trajalo je punih 14 sati nakon što je majka popila drogu za silovanje koja je bila ubačena u njen šampanjac. Žrtva iz Londona je ispričala da joj je u posetu došla komšinica sa još tri dečaka stara između 14 i 16 godina.
- Otvorili smo bocu šampanjca i popila sam samo jednu čašu, posle čega mi je postalo jako loše. Bila sam potpuno paralizovana i bila sam svesna da se nešto loše događa, ali nisam mogla da se pomaknem. Silovali su me celu noć pred mojoj decom, a nisam mogla ništa da učinim. Na meni su se smenjivali jedan za drugim sve do jutra, posle čega su me nazvali kujom i droljom. Sećam se samo da je sve počelo predveče, a završilo se pred jutro. Šokirala sam se kad sam videla da su postavili video klip na Jutjub - kroz suze je ispričala žrtva, koja silovanje nije prijavila sve dok nije videla snimke.
Kako je istakla, nije želela da se još više ponižava i prolazi kroz torturu. Video zapis je sa Jutjuba skinut na zahtev žrtve.