Recimo kao sto si ti strucnjak? Sta bese samozvani psiholog? Ni ovcu ti ne bi dao da ucis kako da pase. Uvlakac nekima koji se prodju za strucnjake, a jadni, nikad nisu culi za farmako mafiju, kod njih su svi lekari super strucnjaci i lecenje kod nas je idealno. Fala za takve strucnjake.
Takoreci strucnjaci s Marsa, samo, kako se razumete u ljudsku medicinu?
Pusti ti mene. Ovamo na zdravlju ti lekari preporucise da prelistavas BUKVAR opet, a ne meni. Da bi o bilo cemu mogao diskutovati. To da li bi mi ti dao ovcu bas me briga mnogo, a nemam ni ja vremena da cuvam tvoje ovce, svako radi ono u skladu sa svojim intelektom, imas ti verovatno psa ovcara nekog da ti cuva te ovce, dok guglas teorije zavera.
Hehe nikad nismo culi za farmakomafiju? Kazi nam ti Ilija Cvorovicu o tome, objasni nam podrobnije, samo nemoj predaleko da ides, do reptila koji zive u utrobi zemlje, i kontrolisu Masone i Laminate koji kontrolisu politicare a politicari naucnike a naucnici ove na forumu "prodane duse". Jer tako uvek zavrsava paranoidni pacijent kada krene da ti objasnjava "pravu istinu koja se krije od nas, a ispred nosa nam je". Odgleda film THEY LIVE! i pogorsa mu se psihicko stanje, te se istripuje da je postao Aristotel, veliki mudrac koji je jedini shvatio Matrix sistem.
A ostalo sto si nadrobio je klasicna zamena teza. NIGDE ja nisam napisao da su SVI LEKARI SUPER STRUCNJACI, i da je kod nas lecenje IDEALNO. Daleko je od idealnog, ali nije daleko zbog tvojih paranoidnih faktora. Nije lose zato sto tu vlada neka mafija koja nemrno razboljeva ljude, namerno zeli da ih vakcinise i namerno ima nesto protiv SrBskog naroda. Vec iz drugih razloga, tehnicka opremljenost, losa ekonomija, previse pacijenata, premalo radnika i jos mnogo toga da ne nabrajam.
A nasi strucnjaci su svuda po svetu, nemoguce da je ceo svet glup i zaposljava nase antistrucnjake lekare. Bas smo trazeni svuda po svetu kao strucnjaci i u svakoj nekoj vecoj klinici imas bar po 1 Srbina na odgovornom mestu.
Dakle, ti ovde sto lupetas, ja nisam izgovorio, to si ti izmislio, i govoris u tudje ime "Kako Mali Perica razume bRuovo vidjenje nasih lekara".
Da li ti shvatas da si antivakser koji pojma nema sta pise na pdf-u zdravlje i da su te gluposti dokazane da su - gluposti? Pravis budalu od sebe, a onda kada te svi obrazovani ljudi prozovu neznalicom i poruce ti bukvar, pocinjes da ih vredjas da su trolovi, da su nesposobnjakovici, da nista osim trolovanja ne rade, a pritom kao zenica (da ne kazem pogrdniju rec) i totalna kukavica nisi smeo da kazes, sta ti to radis, u cemu si ti to sposoban, takav, kada sa visine visoko-obrazovanim ljudima delis takve sujetne kvalifikacije?
Kuce koje laje ne ujeda. Ne smes da kazes u cemu si ti to sposoban, u kojoj struci, koji je to tvoj stepen obrazovanja, sta si ti doprineo drustvu kada lekare i ostale strucnjake raznolike nazivas nesposobnjakovicima i trolovima koji nista pemtno ne rade? Sam si kriv sto se nase misljenje poklapa sa naucnim faktima, a sto se tvoje paranoidne gluposti ne poklapaju za zvanicnim cinjenicama i proverljivim dokazima.