realistic
Aktivan član
- Poruka
- 1.108
Pitao sam te sta ti je rekao advokat (da ne bude da je ovde rec o mome licnom stavu), a ti si izbegao ozbiljan odgovor.
Kako mislis? Koji advokat?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitao sam te sta ti je rekao advokat (da ne bude da je ovde rec o mome licnom stavu), a ti si izbegao ozbiljan odgovor.
Kako mislis? Koji advokat?
Ako ti u postavljanju teme kazes:
Da li je u redu nekoga tako navuci na tanak led? Da li bi bilo u redu traziti objasnjenje zasto vam je tako nesto precutano?
to moze formalno da prodje kao regularno pitanje na forumu o psihologiji,
ali bilo koji forum nije taj koji ima pravo da razresava pitanja zlostavljanja!
Jer naziv teme je bio: emotivno zlostavljanje.
WTF? O cemu ti?
Vise sam izgubio nit...O naslovu teme.
A uzgred i o nekom zivotmom iskustvu.
Poceo si sa prituzbom na "skrivanje istine",
i lepo sam te upozorio da nisam siguran da neko ima ikakvu obavezu dostavljanja istine tebi, meni ili bilo kome.
Obavesti se.
Nije to stvar psihologije nego prava!

to se zove: trudim se.Vidi, menjas jedan te isti post citavih 12 minuta nakon sto sam ti ja odgovorio na prvu verziju tog istog posta...Vise sam izgubio nit...
Povlacim bilo kakvo upozorenje ...Cek, cek, cek... Ti si mene upozorio?![]()
Vidi, menjas jedan te isti post citavih 12 minuta nakon sto sam ti ja odgovorio na prvu verziju tog istog posta...Vise sam izgubio nit...
Prakticni prikaz mentalnog zlostavljanja, jos samo da ste u ljubavi moglo bi se uklopiti i u temu.

koliko nebuloza
neču ja ništa da napišem
ali ovi postovi iznad jesu nebuloze

i našli na ovoj temi o zakonima![]()
Prakticni prikaz mentalnog zlostavljanja, jos samo da ste u ljubavi moglo bi se uklopiti i u temu.

željan pažnje (emocionbalno nezreo, selektivno ljubazan prema saradnicim, iskoričćava saradnike..., želi da bude u centru pažnje, svaljuje krivicu na druge...)
imitator (nije prof. kvalifikovan, glumi profesiju kojom želi da se bavi, lako se isprovocira, manipulator je, preti, nadređenima glumi odanost i odbacuje ih nakon što ih iskoristi)
guru (uspečan na uskom polju svoje stručnosti, sebičan i zlostavlja oe zbog kojih se oseća ugroženo, emocionalno hladan i greške pripisuje drugima
psihopata ili sociopata (prema žrtvama arogantan dok je prema drugima drag i ljubazan, hladan, proračunat, glumac, za njega ne vrede zakoni i moralne norme, teško se razotkriva i ne pokazuje osećaje, krivicu, sažaljenje..ako ga neko otkrije postaje njegova žrtva i prebacuje krivicu na nju..)
evo ovo je psiholočki profil mobera
ovi ljudi nisu ovakvi samo na poslu već gde god imaju priliku
mober može biti jedan a mogu delovati i u grupi i tu uglavnom mobing započinje jedan i povlači druge
a cilj je...pa ne znam to im je valjda hrana
osećaju se jače

Pa da pojednostavim ...mislim na milanove postove
meni to neke veze sa temom nema...

Nisam ni pomislio da si zrtva.mislim da zakonima ovde nije mesto
i zašto zakon obeštećenja za NAS
ja npr. nigde nisam pomenula da sam žrtva emotivnog zlostavljanja