Emotivni problem ili..?

A sad ozbiljno da ti kažem: kad ne znaš šta je normalno onda ne znaš ni šta je nenormalno. To je glavna psihološka začkoljica.
Mi možemo da lepimo razne etikete jedni drugima i sebi ali je prosta poenta da smo svi živi nenormalni jer normalno ne postoji.

pa dobro..normalan podrazumeva biti u skladu sa nekim normama
pretpostavka je da postoje neke norme ponašanja i na forumu?
zato i pitam, da li je normalno ponašanje kada očekujem to što očekujem..

tema jeste iskrena ali repke se razlicito dozivljavaju. nekome pumpaju ego nekome nadomestaju emociju iz RL neko je zagoreo. kod tebe je drugi problem, izdusio si. nisi vise u stanju da se uzbudis, ili ti je to vrlo tesko, mislim na ono unutrasnje uzbudjenje kad ti gori u grudima. to ti je donelo vecu pronicljivost i sagledavanje stvari ali sve bi ti to menjao za jedan dobar komad uzbudjenja. zato te privlaci tudja emocija i naduvavas je, jer zelis da ona nadomesti tvoju, koje nema. zato se osecas ranjen, zato si uzeo sliku glumca koji je takodje izdusio. ispucao si svoje strasti kao sto motor kola pregori kad ih abartuju. napravio si klasicnu gresku, mislio si da je poenta u zadovoljstini. poenta je u radosti a ona dolazi od dosadnih stvari kao sto su ljubav davanje itd.

pa ja ih i ne znam, zato i pitam

vidim da ovde neki imaju malo postova a hiljade reputacija
opet, neki imaju mnogo postova a jako malo reputacija

tu nešto nije u redu

neke "norme" tu postoje, samo koje..?

imaš i ono ..neverbalna komunikacija putem praznih reputacija:confused:
to me uvek plaši.. ta prazna koverta koju je na moju adresu poslao nečiji nick... šta to za boga miloga znači? da, ne, želim te ali sam nem od čežnje, ostavila si me bez teksta svojom glupošću iskazanom u komentaru za koji sam ti dao(la) rep....šta, šta?

imaš i ono ..neverbalna komunikacija putem praznih reputacija:confused:
to me uvek plaši.. ta prazna koverta koju je na moju adresu poslao nečiji nick... šta to za boga miloga znači? da, ne, želim te ali sam nem od čežnje, ostavila si me bez teksta svojom glupošću iskazanom u komentaru za koji sam ti dao(la) rep....šta, šta?

:rumenko:

Davanje reputacija me je od samog pocetka zbunjivalo. Do sada sam ih dala tek nekoliko puta, vecinom bez ikakvog komentara, jer sam smatrala da se reputacija daje samo onda ako ti se dopao neciji post, a na njega nisam imala niti jedan drugi komentar osim "slazem se". Ukoliko bih imala neki veci i siri komentar, bez obzira na to sto se slazem sa napisanim, onda bi osoba obicno ostajala bez reputacije, a komentar bi sasvim normalno napisala na forumu i time pokazala da delim njegovo/njeno misljenje. Ponekad bih reputaciju dala ukoliko bi me neko nasmejao, ali isto vecinom bez komentara.

Znaci, ta sam! Saljem prazne reputacije. :rumenko: Nisam ni znala da to nije po JUS-u.

Isto tako nisam sigurna kako trebam da reagujem ukoliko meni neko posalje reputaciju, sa ili bez komentara. Da li na to trebam odgovarati, isto poslati reputaciju ili na bilo koji nacin reagovati?! Ponekad bih spontano nesto napisala, ali vecinom uopste ne bih reagovala...

pa ja ih i ne znam, zato i pitam

vidim da ovde neki imaju malo postova a hiljade reputacija
opet, neki imaju mnogo postova a jako malo reputacija

tu nešto nije u redu

neke "norme" tu postoje, samo koje..?

pa ono...nepopularan si, ne postujes na idiotskim berzama reputacije - one ti meni, ja tebi....teme i tako...
eo, probaj igrat kaaladont par dana i ocas posla ces skupit repki...al missim, treba prezivjet par dana kaladonta...
prirodna selekcija ti je to...:sad2:

pa ono...nepopularan si, ne postujes na idiotskim berzama reputacije - one ti meni, ja tebi....teme i tako...
eo, probaj igrat kaaladont par dana i ocas posla ces skupit repki...al missim, treba prezivjet par dana kaladonta...
prirodna selekcija ti je to...:sad2:

A nije ni žensko.
A nema ni erocki avatar.
A ne koristi smajlije.
A ne daje drugima reputacije daš-dam.:manikir:

Back