Emotivna čamotinja

ili u prevodu nisu svesni sta su emocije i nisu svesni svojih postupaka,zato ne mogu ni da odgovaraju za dela vec idu u ludicu!

Eee tu je caka.Psihopate nisu lude,oni su svesni svojih dela i postupaka ali ih bas briga posto ne znaju sta su emocije.
Za razliku od npr.shizofrenih osoba koje nisu svesne svojih postupaka.Zato psihopate ne idu u ludnicu nego u ZATVOR!

Da,tako nesto. Oni znaju da nekog povredjuju,potpuno su svesni toga,ali nemaju sposobnost saosecanja i empatije tako da ih bas briga.
Najveca greska ljudi koji ne znaju nista o ovoj oblasti je sto misle da su ubice i kriminalci mentalno poremeceni.
A cak 80 posto svih prestupnistava pocine osobe sa psihopatijom koje kao sto sam rekla nisu ludi.
Cak izgledaju savrseno uklopljeno,imaju posao,fini su...
Tako da filozofe,nije tebi tu mesto :lol:

Hetfild, ja znam šta su emocije, ali mi je profesionalni psiholog kod kog sam radio test emocionalne inteligencije rekao da sam "emocionalno siromašan" i da ih kao takve slabo ili uopšte ne prepoznajem. Mogu i opisati test, nikakav problem. To ne znači ništa, ne nazivaj me psihopatom jer ja nikad ne bih ubio nekog. Ja odlično znam da se za to ide u zatvor. Odlično se zna ko je psihopata i šta je, ti ljudi su ludi.

Naravno da mi nije mesto, pa svi vide da sam ja kul :)

Mnogo si počela da se gubiš

Poslednja izmena:
Hetfild, ja znam šta su emocije, ali mi je profesionalni psiholog kod kog sam radio test emocionalne inteligencije rekao da sam "emocionalno siromašan" i da ih kao takve slabo ili uopšte ne prepoznajem. Mogu i opisati test, nikakav problem. To ne znači ništa, ne nazivaj me psihopatom jer ja nikad ne bih ubio nekog. Ja odlično znam da se za to ide u zatvor.

Mnogo si počela da se gubiš

Kad sam ja rekla da si ti psihopata filozofe?
Daj opusti se lepo sam i napisala da si mozda malo hladniji al da je to sve normalno.
A i poledaj dva posta iznad tvog!

Ako nemaju emocije sta ih onda natera da ubiju nekog i zasto to rade?

bas to sto nemaju emocije...njima je ubiti coveka isto kao i tebi ubiti komarca...beznacajno...razmisli malo sta tebe sprecava da ubijes coveka (osecaj krivice, griza savesti, strah od zatvora, itd) e pa oni ne osecaju nista od toga...razlozi idu od psihopate do psihopate...
i, da, psihopate su savrseno svesni da su to sto jesu...

bas to sto nemaju emocije...njima je ubiti coveka isto kao i tebi ubiti komarca...beznacajno...razmisli malo sta tebe sprecava da ubijes coveka (osecaj krivice, griza savesti, strah od zatvora, itd) e pa oni ne osecaju nista od toga...razlozi idu od psihopate do psihopate...

Tako je pecurko!
Objasnila si u 2 recenice ono sto ja pisem u dvaes' postova :D

Nemaš pojma, uopšte nisu svesni... i kao što reče Hitfild baš ih je briga za sve

potpuno su nesvesni svoje prirode, tako sam ja shvatio njen post

Pazi ja sam vrlo emotivan al' ima toliko ljudi(pedofile,sektase,teroriste i da ne nabrajam sad) koje bi da sam u mogucnosti i da mi neko da odresene ruke na 123 opalim rafal bez da me grize savest ili da imam osecaj krivice :mrgreen: psiho nisam jer sam isao na razna testiranja psihicka testiranja kod psihijatra izmejdu ostalog i zbog posla sa rukovanjem oruzijem i odlicno sam prosao testove i razgovore...

da bi se uklopili oni glume emocije, sto znaci da su svesni da ih nemaju...
bezosecajni su, ne glupi...

To,to.skroz si skontala poentu!
Oni su svesni i da krse zakon,i da povredjuju druge ali ih bas briga jer nemaju osecaj krivice,saosecanja,straha.Njima ni odlazak u zatvor ne predstavlja traumaticno zivotno iskusto jer ne osecaju strah.
Cesto znaju i da prevare detektor lazi jer su potpuno mirni na saslusanjima i bez problema lazu,prebacuju krivicu na druge i izvlace se...
Mogla bih ja do sutra o njima :lol:

Prosle god na Univerzijadi sedim na smeni i pricam sa pandurima i pricaju oni nesto kako su bili u ratu na Kosovu i kazu oni "sine najakse se osecas kada pucas u daljinu i kada te zabole da li je metak nekoga pogodio ili ne a kada si licem u lice sa neprijateljim i moras da povuces okidac koliko god ga mrzeo imas osecaj neki krivice" i ja mu kazem da meni sada teoretski da pistolje i kaze pucam u onog teroristu Ramusa Haradinaja iz OVK-a sto je okrvario ruke Srbima da bi pucao bez 2 sekunde razmisljanja u njega mirne savesti, a on kaze kao kada bi to uradio plakao bi posle 5 min jer bi te grizla savest,rekoh ili ste vi ludi ili ja :mrgreen: :eek: ubiti njega i bubasvamu je za mene isto

Nemam krizu savesti za ljude koji ne zasluzuju da zive a da im ja recimo naudim.I glupost je da svi ljudi imaju savest i osecaj krivice kada ih pukne kasnije

Back