Emocije pod kontrolom

Child of light

Buduća legenda
Poruka
31.335
Ja ne kontrolisem nista.
Pogotovo ne emocije.
Covek sam, a ne robot.
Zeni mogu dati samo drugarstvo pa posle prijateljstvo.
Ako bude nesto drugo ja kazem slusaj bejbi tako i tako.
Ona kaze suoer i zagrli me ili ae odseksaj dziberu.
I jedno i drugo je ljudski.
Previse se razmislja.
Zivite kako vam srce kaze a mozak upotrebite za posao.
Svasta, sto bi biti gej bila uvreda?

Corvus

Domaćin
Poruka
3.664
Koliko vam je teško da se kontrolišete što se emocija tiče u odnosu na suprotan/isti pol? (mislim, na erotsku vrstu privlačnosti ;))
Da li nekada svečano odlučite neću da osećam više, pa sutra ponovo? :)
Ili obrnuto, jeste li uspeli nekoga da zavolite odlukom/voljom? :)
Erotska vrsta privlačnosti?
Misliš na seksualni nagon?
Vrlo ga dobro kontrolišem.
Inače bih nosio mantil (a ništa ispod njega) i širio ga na svaku koja kod mene probudi neki vid "emocije".

Naravno da sam zavoleo sve odlukom i voljom. Ne volim ljude sa kojima nisam odluči da budem i bio prisan.
Čika Krouli kaže: "Ljubav je zakon - ljubav pod voljom."

Belgradeboy

Veoma poznat
Moderator
Poruka
10.209
Screenshot_20230127-014004.png

Zelena milja

Primećen član
Poruka
687
Emocije te vrste(ljubavne)držim izuzetno dobro pod kontrolom.Mada,nisam zaljubljive prirode,pa mi možda to neka olakšica.
Što se tiče"zavoleti odlukom volje",ima nečega u tome.Da bi nekoga voleo,moraš ga upoznati,moraš imati dosta toga zajedničkog s tom osobom,slagati se u mnogo čemu..znači,treba vremena.I dok razmišljaš o toj osobi,naravno da odlučuješ da li ti odgovara ili ne.

DeNiroX

Početnik
Poruka
3
Koliko vam je teško da se kontrolišete što se emocija tiče u odnosu na suprotan/isti pol? (mislim, na erotsku vrstu privlačnosti ;))
Da li nekada svečano odlučite neću da osećam više, pa sutra ponovo? :)
Ili obrnuto, jeste li uspeli nekoga da zavolite odlukom/voljom? :)
Mislim da se to ne može kontrolirati. Može mi netko ne biti drag tj. draga kao osoba, al opet me seksualno privlači🤷‍♂️ isto tako, muško sam al ne bi ga ni ugura svugdje haha

asd221

Veoma poznat
Poruka
14.527
Mogu da kažem da mi u poslednje vreme ide prilično dobro, jednostavno kad vidim da nekom nisam zanimljiva nema ja tu šta da patim, dok je pre 10ak godina bila potpuno drugačija situacija, kad se setim koliko mi je malo trebalo da se zaljubim i kakvim glupostima sam se opterećivala u tim godinama. Sad jedino može da bude problem kad neko pokušava da se igra ali i to batalim.
A da nekog na silu zavolim nema šanse.