Meklaud
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Bice i toga da ova vlast ucenjuje emigraciju koliko mora da im da inace ima da ih prijavi da su nelegalno stekli drzavljanstvo fiktivnim brakom i da ih traze nazad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo jednog primera gde odlazi novac iz dijaspore:
http://www.slideshare.net/ZivadijaLjubic/zvonimir-trajkovic
To je znaci porodicna firma? Ima i treceg Trajkovica koliko sam videla. Malo sam citala na njegovom forumu i vidim samo hvalospevi na racun Vucica bez ijedne kritike.
Ocigledno je da je i od njega nesto ucario da ga preko interneta hvali.
Изгледа да сви шишају емиграцију колико ко може. Овај документ са линка је катастрофа за Трајковића, сведочанство о пљачки великих размера. За ово пада Влада у уређеним земљама, да саветник премијера лаже и маже оволико са све документима и пасошем. И да је овако упадљиво глуп, хихихи, сестро мила браво за ово.
- - - - - - - - - -
. . .
Али колико пара треба сваки емигрант да пошаље месечно?
Са дијаспором то је већ лабаво, везе са отаџбином нису више тако чврсте као код емиграната.
Новине пишу да у Србију стижу милијарде еврова дознака из расејања, а да ли је баш тако, или то власти злоупотребљавају да би муљали и приказивали лажно?
Најтеже падне кад од срца пошаљеш или донесеш на поклон неку ствар, а наиђеш на кисели осмех, као што ниси донео плазма ТВ, лаптоп или Ајфон од 1000 еврова, шта ће нам ове патике 100е кад има боље за 300е. А сам носиш ципеле од једва 50е купљене ван сезоне на распродаји.
Ако даваш паре за хуманитарне помоћи, онда си будала, јер паре разграбе бандити, а сиротињи дају к. с опроштењем. Ако скупљаш коришћене али добре, чисте ствари, крпице и обућу, то разбацају, јер неће ако нису фирмиране и брендиране. Ако скупљаш лекове па пошаљеш камионом, у отаџбини напију шофера, подметну му неку радодајку целу ноћ, а ујутро на паркингу нема робе, нема Рабе, само поздрав од барабе. Лекови наравно сви заврше по приватним апотекама истог дана.
Зато је најбоље да шаљеш паре па нек купују шта год хоће, али колико је доста, да ли неко зна?
Све за паре, породична мануфактура Звонимира Трајковића пљачка и дере све ког довате. Пази ово сестро слатка:
хихихи
ПС Било је сад око ових поплава и других угрожених да су им требају донације, али они имају већ ко их помаже њима.Ако желите да одговорите ових дана јер бих иначе све уплатио за поплаву.
Jun 20 Katarina Trajkovic massdesign.kt@gmail.com Do sada nismo imali uplate pa vas molimo da nam kažete da li želite da uplatite devize ili dinare, kako bih vam poslali žiro račun i uputstvo, banke za uplatu.
U emigraciju su pobegli najbolji od najgorih.
Oni dobri ne treba da salju nista onim losima da bi se losi naterali da budu bolji.
Брате Шиме, ти си човек на свом месту, не било ти заповеђено, прочитај онај текст са линка
па напиши шта мислиш, баш сам занимљива знати.
Позз.
Дај и ми да скупимо по 20 евра да пошаљемо Звонимиру Трајковићу да се спаси неимаштине.
И по 1000 евра бакшиш што ме засмејао овим личним картама и лукавошћу како музе паре од емиграције. Трајковић је како изледа измузао и Аудија дизела од ова два сељобера и 5 Голфова и Мазду кабриолета за Катарину.
Ја дајем колко могу. Да сам знала каква ће времена да дођу, не само да бих и раније давала, него бих и нудила.
А по некад пошаљем и паре.
"Za mene će biti mali problem da tako dobar auto održavam jer ja imam penziju 48.000 dinara – tako je danas u Srbiji, beda. Tačno je vama otac rekao, u Srbiji vas gledaju kava kola vozite i kakva odela nosite, tako je i u svetu. Međutim ovde u Srbiji mene malo više znaju, pa me uvažavaju, a mnogi i neznaju da nemam kola".
Srce mi se cepa od zalosti. Pa i red je bio da coveka pomognu..
- - - - - - - - - -
A koji su to pravi Srbi i po cemu se to meri?
To su oni koji nece da se petljaju sa komunjarama, komunjarskom decom i unucima na vlasti, oni koji nisu jajare da izdaju svoju zemlju za obecanu socijalnu pomoc iz EU, oni civilizovani koji nisu mogli da disu u Srbiji od plemenso-crnogorso-komunistickog nepotizma pa su otisli u svet da svojim radom zarade i prezive a ne samo da kukumacu (cak i kod svojih osvedocenih neprijatela), da im se nesto kao milostinja udeli.
U dupence vas malo komunisticko pokvareno ili ce te da se opametite ili ce da nestane i ono malo sto vas je ostalo.
Кад би свако дао што има, отаџбина би процветала. Јел поштено Шиме?
mogu ti reći da se Šime slaže 100%,procvjetala bi i otadzbina i mi kao pojedinci...![]()
mogu ti reći da se Šime slaže 100%,procvjetala bi i otadzbina i mi kao pojedinci...![]()
Ovo si dobro napisao! A kako se resiti ovakvih rodoljuba kao sto je Zvonimir Trajkovic?
Шиме, делујеш ми загорео као каубојски тигањ.
Остави овде број мобилног или ми се јави на приватне поруке да ти објасним неке ствари.