Elektronska cigareta

Da nemash vishka ovih RY4 ako si na more i prolazish kroz Pg da me spasish jer ova goveda od trgovaca danima je nemaju a ne znaju ni kad ce im stici?

Pa kupi bre nekoliko raznih, a onda menjas, sastavljas, rastavljas. Ja imam neke dve "vrste" i to po nekoliko komada, a sa svakom dobijem i ovaj punjac
i onda vidim da su ti punjaci identicni, punis jednu seriju sa drugim punjacem i tako.

Da nemash vishka ovih RY4 ako si na more i prolazish kroz Pg da me spasish jer ova goveda od trgovaca danima je nemaju a ne znaju ni kad ce im stici?

Nemam na zalost. Ova bocica koju trenutno koristim taman ce potrajati do povratka. Mislim da mozes da potucis on line, ne bi trebalo da je skupa postarina. Da imam ne bi bio problem da ti ustupim tecnost.

- - - - - - - - - -

Meni rekose da u Delti ima svega vezano za e cigaru, pogledaj tamo, ako vec nisi.

Kod nas se ni ne prodaju po trafikama. Moze on line, ali u Bgd nema potrebe za tim. Pritom uz karticu dobijes pipust 10% na kupovinu u specijaluzovanim radnjama.

Online kupovina ( bilo cega) mnogo je jeftinija i prakticnija od kupovine u ducanu. Ovde ( a koliko sam videla i u Francuskoj) tih likvida ima i na kasama
samoposluga, ali ja kupujem jednu odredjenu "marku", bocice od po 50 ml tecnosti ( a toga nema u javnoj prodaju) i kupim obicno tri, a to mi traje pola godine,
a kosta 29 evra, inace u ducanima jedna od deset ml kosta 4-5 evra.

Online kupovina ( bilo cega) mnogo je jeftinija i prakticnija od kupovine u ducanu. Ovde ( a koliko sam videla i u Francuskoj) tih likvida ima i na kasama
samoposluga, ali ja kupujem jednu odredjenu "marku", bocice od po 50 ml tecnosti ( a toga nema u javnoj prodaju) i kupim obicno tri, a to mi traje pola godine,
a kosta 29 evra, inace u ducanima jedna od deset ml kosta 4-5 evra.

Ovde po samouslugama toga nema (mislim na Bgd). Meni je prosto previse za moj budzet da dam toliko para odjednom iako znam da bi mi to trajalo i trajalo. Prosto ne mogu, treba i da zivim, da platim racune i pokupujem vitamine i lekove koji su mi neophodni,,a ne idu na recept. Znala bi ja sta bi da su mi prihodi veci, ovako dzaba znanje kad si ogranucen malim prihodima.

Ako cesh daću ti broj sugradjanina tvojeg, Affro i uzmi za 10€ 100ml technosti koje poželish,garantujem ti da su bolje od Joyetech-ovih,a ima i RY4 koju sam ja probao na tvoju preporuku i koja mi se jedina bash najvishe svidja za sad.
Imash mogucnost da sama birash odnos PG VG,meni to puno znachi bash zbog grebuckanja u grlu,i sama odredish koliko cesh nikotina.
U ponudi ima sve,pochevshi od voćnih pa do najjachih duvanskih aroma.
Bolja je ta opcija nego jedna bochica RY4 od Flavourart-a koja koshta minimum 4€.

Ako cesh daću ti broj sugradjanina tvojeg, Affro i uzmi za 10€ 100ml technosti koje poželish,garantujem ti da su bolje od Joyetech-ovih,a ima i RY4 koju sam ja probao na tvoju preporuku i koja mi se jedina bash najvishe svidja za sad.
Imash mogucnost da sama birash odnos PG VG,meni to puno znachi bash zbog grebuckanja u grlu,i sama odredish koliko cesh nikotina.
U ponudi ima sve,pochevshi od voćnih pa do najjachih duvanskih aroma.
Bolja je ta opcija nego jedna bochica RY4 od Flavourart-a koja koshta minimum 4€.

E moze, hvala, to je vec bolja opcija.
Inace meni se nista od tih vocnih i ostalih aromaticnuh ne dopada. Bude mi i muka.
RY4 - 18 nikotina mi je potpuno ok. Gazim odavno 4-tu godinu tako. :)
Napisi u repki ili na pp, kako ti je zgodnije.

Back