Elektronska cigareta

PIngvin za sad ide dobro,ja bih rekao,mada ja nisam forsirao previshe jer kako se zeznuh juche sa jachinom grebucka me i grlo pa nije bash prijatno ni parit previshe.

Uglavnom posle vishe od 30g. budim se i chudim da nije sve samo san,malo pijem kafu a malo naginjem Pingvina:)

@Shaka,je li samo to oko vazduha to shto mislish da mi ovo nije ok,ili da imam josh neshto rezervno?Bateriju nisam punio josh,svijetle joj 3 lampice.

Edit-@Shaka,sad se chuh sa ovim gazdom shto je zastupnik Joyetecha za CG i reche mi da te pitam koliko kod tebe koshta Pingvin?

Poslednja izmena:
PIngvin za sad ide dobro,ja bih rekao,mada ja nisam forsirao previshe jer kako se zeznuh juche sa jachinom grebucka me i grlo pa nije bash prijatno ni parit previshe.

Uglavnom posle vishe od 30g. budim se i chudim da nije sve samo san,malo pijem kafu a malo naginjem Pingvina:)

@Shaka,je li samo to oko vazduha to shto mislish da mi ovo nije ok,ili da imam josh neshto rezervno?Bateriju nisam punio josh,svijetle joj 3 lampice.

Isti je slucaj bio i kod mene, ne verujem da to ima veze sa nekom jacinom nikotina.
I bogami je dugo trajalo to grebuckanje u grlu, ali nije bilo bas svakog dana ( zapravo se samo nocu javljalo).
Nekada se valjda i grlo iznerviralo pa batalilo bol.

Valjda dok se grlo navikne na novosti,i izbacao sam shlajma nenormalno nakon svake cigarete,a sad ispljujem vishe kao malo technostii,valjda je to bolje no tone shlajma,bljak.

Maloprije me malo frka i nervoza uhvatila da zapalim,ali bash,ali necu,uzeo sam Pingvina i pario jedno 20 min bez stajanja,valjda izguram kako treba ovih prvih par teshkih dana haha.

Valjda dok se grlo navikne na novosti,i izbacao sam shlajma nenormalno nakon svake cigarete,a sad ispljujem vishe kao malo technostii,valjda je to bolje no tone shlajma,bljak.

Maloprije me malo frka i nervoza uhvatila da zapalim,ali bash,ali necu,uzeo sam Pingvina i pario jedno 20 min bez stajanja,valjda izguram kako treba ovih prvih par teshkih dana haha.

Malocas sam citala na nekim nemackim sajtovima o tom bolu, peckanju u grlu koje se javlja
valjda i kod 50% ljudi koji prelaze na elektronsku cigaretu i objasnjenje je da el. cigareta susi grlo
i usnu duplju, otuda taj bol. Treba piti vise tecnosti, a potrebno je nekoliko nedelja ( meni nije bio potreban
ni jedan dan) da se organizam privikne na tu "novu" siuaciju. Ne, nikako ne smes da posustajes, ja
sam jednom vec napisala da je svako od nas ovde prolazio kroz istu dilemu, barem prvog dana,
ali je svako i uvideo da mu za nikotin ta el.cigareta "vrsi poso", a svako od nas zna koliko je stetna
prava cigareta. Kod mene je taj bol u grlu malo duze trajao ( ali ne svaki dan), ali imam recimo i dan danas
nocu jako suvo grlo, usnu duplju, ali sad, sta da se radi.

Ne posustajem Rayela,sad sam pario 20 min bez stajanja i technost od skoro 9ml je spala na pola od juche haha,vishe sam pario ove 2 i po sata no juche chitav dan;)

Stavih je da se puni,reche mi prodavac da se puni prva 2 x po 5,6 sati,a technosti uzimam,primijetio sam odmah da je suvo grlo,i shibam inache Prolom vode po 3,4 litra dnevno:)

Ne posustajem Rayela,sad sam pario 20 min bez stajanja i technost od skoro 9ml je spala na pola od juche haha,vishe sam pario ove 2 i po sata no juche chitav dan;)

Stavih je da se puni,reche mi prodavac da se puni prva 2 x po 5,6 sati,a technosti uzimam,primijetio sam odmah da je suvo grlo,i shibam inache Prolom vode po 3,4 litra dnevno:)
Nema odmora dok traje obnova:D

Ma kod te el. cigarete sam je osecaj da mozes da paris kada i kako hoces, a i ne moras , ako neces, savrsen.
Vides to sve i sam. Nekada ces nekoliko sati negde provoditi bez da pomislis na parenje. Nekako je zavisnost manja, ako
tako mogu da se izrazim.

U pravu je Rayela, obavezno pij više vode nego inače. Koju si tečnost uzeo? Nekim korisnicima ne odgovara mnogo propilen glikola u tečnostima, iritira ih. Da li si u toj grupi, saznaćeš za neki mesec ;)
Nemam Pingvina u prodaji, odavno sam prestao da ubacujem baš sveže novitete upravo da bih prvo video kako će se pokazati...

4. dan,ja prezadovoljan,mashina prejednostavna,taman za mene,samo me frka hvata da se ne pokvari u nedelju kad ne rade haha

Ja sam bas zbog te eventualne panike jos prvog dana pazarila dva komadfa, za zlu ne trebalo.
A ne brini, ne kavri se to, ali ti savetujem ( kad stignes) da kupis jos jednu, mozda ne i ovakav
model koji vec imas, ali onako, iz predostroznosti.

I drago mi je da si od danas na sutra shvatio i prihvatio ovaj nacin uzivanja u nikotinu;)

Edit-@Shaka,sad se chuh sa ovim gazdom shto je zastupnik Joyetecha za CG i reche mi da te pitam koliko kod tebe koshta Pingvin?
Gde u CG kupujes, ja sam zumus trazila u PG na par mesta nisu bas imali narocit izbor tecnosti ni delova za njihove cigare.

Zvao ja gazdu odmah danas,rekoh da uzmem josh jednu,smije se,kaze ne boj se hahahah

Sad su mi bili gosti,chak sam bjezao od dima cigarete,a pario moju Pingvin lokomotivu:),shteta shto odavno ovo nisam uradio,no dobro:)
Ja se grozim tog smrada od cigareta, ali ne kazem to bas glasno, medjutim ni kod mene u kuci ne sme da se pusi, ali to sam uvela (bila) i za
samu sebe. Kupi rezervnu za nekoliko nedelja, sada ova funkcionise kao Mercedes;)

- - - - - - - - - -

U Pg imash a rade i dostavu za chitavu CG,zastupnici su Joyetecha,ako ti treba broj ne znam smijem li ga ovdje dati?
Afro je tamo relativno kratko, ali mislim da bi joj to nabavili i u nekom drugom mestu. Ne mora bas prestoLnica CG;)

Radi,ne staje,taman kao Merc:) za rezervu cu vidjeti shta cu,ok.

A Afro,pretpostavljam ide blizu Budve mozda,imaju i tamo shop,u svakom sluchaju tu sam da joj dam sve brojeve a i preporuchim kod gazde ako treba,mada znam da svakodnevno vrshe dostavu ka primorju,nece biti problema nikakvih.Evo sad vidjeh,osim u Pg imaju shop i u Baru,ali kako rekoh,lichno sam vidio kako pune auto koje je ishlo prema primorju.

Radi,ne staje,taman kao Merc:) za rezervu cu vidjeti shta cu,ok.

A Afro,pretpostavljam ide blizu Budve mozda,imaju i tamo shop,u svakom sluchaju tu sam da joj dam sve brojeve a i preporuchim kod gazde ako treba,mada znam da svakodnevno vrshe dostavu ka primorju,nece biti problema nikakvih.Evo sad vidjeh,osim u Pg imaju shop i u Baru,ali kako rekoh,lichno sam vidio kako pune auto koje je ishlo prema primorju.
Hvala. Bilo je i ranijih godina u toku leta u BD da se kupi skoro sve...zimi nema nista sem u PG. Ponela sam, nadam se da ce trajati dok sam tu, ako ustreba trazicu broj.

Ja potroshih 20ml a tek 5. dan,mnogo zar ne? Mada mi je izmiksao kako napisah već nulu i 18mg.
Pa pocetnik si, ja trosim ( aj sada onako ofrlje jer ne merim) recimo za pet dana 10 ml. Za mene je 15% nikotina ok, nisam ni probala 18, ima
valjda i 24 jer mi ovo sa 15 savrseno odgovara.. Malo je skuplja varijanta mesanje nule i 18 ml, uzmi sada barem 12%, ali uzmi i jacu dozu
jer je nikotin samo droga, nema nikakvog stetnog uticaja.

Pa pocetnik si, ja trosim ( aj sada onako ofrlje jer ne merim) recimo za pet dana 10 ml. Za mene je 15% nikotina ok, nisam ni probala 18, ima
valjda i 24 jer mi ovo sa 15 savrseno odgovara.. Malo je skuplja varijanta mesanje nule i 18 ml, uzmi sada barem 12%, ali uzmi i jacu dozu
jer je nikotin samo droga, nema nikakvog stetnog uticaja.

Štetan je i on.
Ali, u manjoj meri od katrana i zbira ostalih 4000 sastojaka !

Uzeh 30mll 11-ice i 20ml 6-ice,pa cemo vidjet kako ide sad,ovaj gazda mi reche da je mjesechna potroshnja po korisniku 120ml,a ta mu pricha nije bila u ponedeljak haha,no ok,da vidimo kako ce ici sad.
Ja trosim mesecno oko 50( eventualno 60) ml te tecnosti. Tri flashice od po 50 ml ( tako obicno kupujem) traju i tri meseca.
Ne moze ni u teoriji da bude 120, pusti ga neka prica sta hoce, ali to ces vec sam sve videti.

Back