Rayea,da znash da me zbunio haha,ali veliko mu hvala,josh chekam da se javi Shaka da vidim shta mi on preporuchuje iz ove eJoy CG i da uzmem,a ovoga Gyoroa valjda katapultira Milan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja sam to napisala iz ugla jednog laika jer sam i sama bila sludjena, nista nisam razumela, a eto zelela sam da pocnem s tom " jelektronikom"Rayea,da znash da me zbunio haha,ali veliko mu hvala,josh chekam da se javi Shaka da vidim shta mi on preporuchuje iz ove eJoy CG i da uzmem,a ovoga Gyoroa valjda katapultira Milan![]()
E sad si zbunio svakog pocetnika
Neka covek ode u ducan, lepo pita sta je za pocetnika, vise od 30-35 evra ne bi trebalo da plati, a onda ce natenane sve sam
da shvati.
Ja nikada nisam pokapirala kako se stavlja ova vata, kupujem nove grejace, nisu ni skupi, a jedan grejac traje tako 3-4 nedelje i to je meni OK.
Zapravo, da budem iskrena, kupujem ceo komplet iznova ( 39 evra) a tu su dve nove cigare, 7 grejaca i punjac i to mi tako vrshi poso pola godine.
MIlane,stipu dalabu,gdje ga je Shaka da mi kaze shta cu konachno?
Rayela,svaka ti je na mjestu haha,josh se brinem kako cu sa tom skalamerijoma josh planiram ako sve bude ok da radim sklekove u vazduhu a ne na prstima
P.S. Milane hvala ti puno,i aj vratimo se temi,tj. meni care![]()
Pitao ja i da mi daju da probam,a ne kaže ne isplati nam se vishe da dajemo na probu haha,samo da ne popiydim kad budem probao prvi put,to mi je briga,kao da se udajem
![]()
Ne moras da probas, gledaj tutorijale na You Tube.Pitao ja i da mi daju da probam, ...
Sto sprava moze da da lakse sto vise pare (ne mislim preterano forsirano i sa preteranom potrosnjom struje,Milane,pa je li bolje shto vishe pare...?
Aham, sto vise pare, to je uzitak veci, ali valjda je to nekako vec unapred nekako jasno.Rayela,normalno da ne bih vratio ako mi se ne svidi,nikad to ne radim.
Milane,pa je li bolje shto vishe pare...?
Pa shta mi preporuchujesh ti da uzmem,sa tog sajta...?
Kako je divno da ne kazem zadivljujuceOve moje ( pocetnicke) ne pare kako bih ja volela, ...
Chitah sinoc milion stranica,pochetak Grofa Vronskog i Cvetne,pa pitanja Rayele haha...itd
Da vas vishe ne smaram,mislim na vas dvoje i na Shaku,josh jedno samo pitanje imam,da li se chovjek goji kada batali obiche a predje na parenje?
Jer kad sam prije 3 godine smanjio sa 20 na 10 cigareta dnevno,primijetio sam odmah 2,3kg vishka,nakon mjesec dana,valjda ima neki sastojak koji topi masti ili shta vec,ne znam ali eto.
Unaprijed zahvalan svima troje,PUNO![]()
Chitah sinoc milion stranica,pochetak Grofa Vronskog i Cvetne,pa pitanja Rayele haha...itd
Da vas vishe ne smaram,mislim na vas dvoje i na Shaku,josh jedno samo pitanje imam,da li se chovjek goji kada batali obiche a predje na parenje?
Jer kad sam prije 3 godine smanjio sa 20 na 10 cigareta dnevno,primijetio sam odmah 2,3kg vishka,nakon mjesec dana,valjda ima neki sastojak koji topi masti ili shta vec,ne znam ali eto.
Unaprijed zahvalan svima troje,PUNO![]()
Sve je bolje sto je skupljeOk Rayela,nadam se da se necu ugojit,jer sam fanatik po tom pitanju.
E sad da vam pokazem shta uzeh prije 2 sata haha malo sam konfuzan u vezi svega,no valjda bude ok
http://www.joyetech.com/product/atopack-penguin/?age-verified=d9d258b135
Tek su dobili model ovaj,i kazu da je odlichan,bolji i od onog koji su mi preporuchivali za 42 eura,ovaj koshta 47€.
Ja koristim 15, ali bi 12% bilo idealno nego ovde kod mene nema, a mrzi me da mesam.E kako sam se izblamirao bio shto se tiche te jachine haha,on me pita koju da stavi jachinu,stavi rekoh 18,a ne kaze to ti je puno,ma stavljaj bre...kad mi je dao da probam iskashljah se najstrashnije ahahaha pa trk vani da ispljujem shlajm,ma sprdnja,onda je tu od 18 mg pomijeshao sa NULOM i to mi sipao,i sad je to manje vishe ok,kaze da bi to trebalo da iznosi oko 8 jachine,ma parim sad ne rucha mi se kolko parim hahahaa
Ruchah i trazim po kuci pepeljaru i pocheh da se smijem hahahah,sad mi je i u glavi koliko trebam puta uvlachit da ne pretjeram,pa gledam na sat![]()