Elektronska cigareta

Jeste, sjajan je. Meni je ovo drugi beli, prvi sam ostavila na jednoj klupi i nakon 5 min, kad sam se vratila, već je dobio noge :/
Nego, imam pitanjce: ja ga punim na usb, preko kompa. Znam da je bolje preko punjača, no ne zagreva se i super radi.
E sad, idem na put par dana, pa kako da ga punim? Da li je bezbedno preko usb pa u struju (kao mobilni) ili da kupim punjač pa u struju?

Na Tronu je problem ventil za kontrolu protoka vazduha, pošto je namešten "spolja" onda se prilikom prvog udarca ili pada deformiše i atomizer postaje neupotrebljiv. One V2 je sa te strane mnogo bolje odrađen, jbg staklo će naravno pući prilikom nekog jačeg pada ali to ti je tako za svaki atomizer i tu nema neuništivih.

Nedavno sam podigao sa servisa mod na kome mi je bilo puklo dugme zbog pada, (uspesno i povoljno je odradjeno),
da li ima svrhe da saljem Joyetech eGo ONE V2 MEGA 4.0ml atomizer?

Pao je, ... i nije mu se slomilo staklo nego je riknuo donji deo.
Nema kontakt sa baterijom.
Prsten za regulaciju vazduha mi ide gore dole kada ga povlacim prstima.
Verovatno to nije normalno, samo nisam probao ranije pa nisam siguran.

p.s.
Svakako cu kupovati drugi, ali svidja mi se kako radi pa je mozda steta da bacim donji deo od ovog.

Dobro se navrce, lako okrece podesavanje i kada otvorim do kraja prava mi je mjera za parenje.

Poslednja izmena:
Nema tu sreće sa popravkom kad se baza razglavi. Možeš da probaš da na glavi dole izvučeš pin za nekih 1-2mm, pa onda ušrafiš i probaš da li će raditi. U međuvremenu ću da se konsultujem da li su do sada i kako to rešavali.

Prilično stara ali proverena kombinacija, može te fino uvesti u ovu priču. Poenta je da redovno menjaš grejače i ne obaraš na silu jačinu nikotina (u startu koristi najjaču tečnost koju možeš da podneseš). Kad uđeš u fazon lako možeš preći na nešto naprednije, u skladu sa svojim potrebama.

Pozdrav svima! Planiram od sledece plate da pocnem pusiti e cigaretu,pa me interesuje sta biste mi vi preporucili. Pusim lucky i duvan drum tamnoplavi po nekih 15 cigareta dnevno. Moze li se naci dobra duda za neke 2500din ?
http://eliquid.rs/baterije/usb-baterije/inhalika-evod-usb-baterija-1000
http://eliquid.rs/grejaci/t2(cc)-kliromizer
Sta mislite o ovome gore navedenom? Cini mi se da dosta vas koristi tu kombinaciju. Jel to sve sto mi treba ? Hvala!

Shaka je verovatno u pravu u smislu termina moze!
Prilično stara ali proverena kombinacija, može te fino uvesti u ovu priču. ...

Ali obrati paznju na to da ovo ne vazi za svakoga!

... 15 cigareta dnevno je situacija u kojoj mozda moze da se da neki impuls za sledeci korak,
ipak, sto se mene tice mimoisao bih bilo koju ekstra jeftinu opciju.

P.S.
Ali ono sto je bitno da znas, to je da i ako ne uspes sa formulom koja ti finansijski prija za jeno okvirno 15.000 svako moze uspeti.

A mozda moze i alternativa tabeks za oko 1.000 dinara,
ako je bas do para. (Mada za ovo sa Tabeksom ne garantujem. jer nisam probao.)

Ili da pojednostavim: ... sto manje para vise patnje.

Poslednja izmena:
Da li mi mozete preporuciti odakle da narucim eroll el cigaretu, i to stariju varijantu ali da postoje dve kompletne cigare u paketu, ako to uopste postoji

Ja bas takve stalno koristim ( starija varijanta).
https://www.vapango.de/kanger-evod-2-e-zigaretten-starterset
Idi u neki ducan sa el, cigaretama pa neka ti poruce, a mozda ih i imaju.

- - - - - - - - - -

DOKAZ u pisanoj formi da li je zdrava el cigara?

Ako nemate onda pričate LAŽI
Pa nemamo dokaze, a lazi se govore , izgovaraju, nikako ne pricaju;)

Moji su utisci isti !
Ja archim tu elektronsku valjda dve godine ( mozda i tri) i odlicno se osecam, a to nije bio slucaj sa pravim cigaretama.
Imala sam probleme sa disanjem, nekada se desavalo da hocu nesto da izustim, a ono ispadne neka svirka iz dubine
devojackih grudi :D E onda sam znala da sam zavrsila pusacku karijeru. Osim toga je moj Dunhill otisao na 7 evra
pa em dajem silne pare em ne mogu da disem. Samo nekoliko nedelja kasnije sam se preporodila, trcim, pevam,
disem duboko i ne smrdi mi ni kuca ni odezda. Ne mogu ni da zamislim da ikada u zivotu ponovo uzmem cigaretu.

- - - - - - - - - -

I jos sam nesto primetila. Pre neki dan sam vise od pola dana provela po aerdromima i u avionu i nisam bila neuroticna
zato sto nisam mogla da pusim.Verovatno ti neki sastojci ( katran i jos kojesta) cine tu strasnu zavisnost, ne i sam nikotin.

Ja archim tu elektronsku valjda dve godine ( mozda i tri) i odlicno se osecam, a to nije bio slucaj sa pravim cigaretama.
Imala sam probleme sa disanjem, nekada se desavalo da hocu nesto da izustim, a ono ispadne neka svirka iz dubine
devojackih grudi :D E onda sam znala da sam zavrsila pusacku karijeru. Osim toga je moj Dunhill otisao na 7 evra
pa em dajem silne pare em ne mogu da disem. Samo nekoliko nedelja kasnije sam se preporodila, trcim, pevam,
disem duboko i ne smrdi mi ni kuca ni odezda. Ne mogu ni da zamislim da ikada u zivotu ponovo uzmem cigaretu.

- - - - - - - - - -

I jos sam nesto primetila. Pre neki dan sam vise od pola dana provela po aerdromima i u avionu i nisam bila neuroticna
zato sto nisam mogla da pusim.Verovatno ti neki sastojci ( katran i jos kojesta) cine tu strasnu zavisnost, ne i sam nikotin.

Ko li će ga znati ?
Za više od 4.000 sastojaka u duvanskom dimu...
Koji i koliku zavisnost stvara u organizmu pušača !?

Da li mi mozete preporuciti odakle da narucim eroll el cigaretu, i to stariju varijantu ali da postoje dve kompletne cigare u paketu, ako to uopste postoji

Ne bi bilo lose da pojasnis problem istorijat i ciljeve.
Jer obicno se ne traze starije varijante bilo cega.

Uzgred sa takvim spravama nisam imao uspeha.

- - - - - - - - - -

DOKAZ u pisanoj formi da li je zdrava el cigara?
Ako nemate onda pričate LAŽI

Mi nismo klub citalaca!
nego konzumenata!

I mi ne citamo hipoteticke filozofije po cuvenju treceg, sestog ili desetog lica nego licno konzumiramo!
t2731.gif

Inace nemamo ikakav problem dokazivosti, nego iskljucivo problematiku odnosa afiniteta, cena, i kvaliteta.

Poslednja izmena:
Vrlo je bitno koja se tečnost koristi . Nailazio sam na neke koji smrde kao zapaljena čarapa .
Sada koristim isključivo LIQUA - American blend .
Najbolji su atomizeri koji se pune sa donje strane jer ne mogu da procure . Sa ranijim sam imao
problema kada ih slučajno okrenem naopačke .
Ja sam samo jednom u Srbiji kupila taj likvid ( tecnost), to je katastrofa, mislila sam da cu morati da povracam.

Ovde kupujem neki american blend 15%mg nikotina, zadnjih meseci ga mesam sa nekim sa ukusom kafe, takodje 15 mg
nikotina, tako sam nekako navikla od samog pocetka ( od te firme kupujem i ove el. cigarete) i super mi prija.
To samo punjenje i mene zezne jer imam i jednu i drugu varijantu i uvek se zayebem pa mi tecnost iscuri, a obicno
na bele pantalone ili belu haljinu:zcepanje: Nego, kalo se pere, nema frke.

- - - - - - - - - -

...ja i dalje puckam moju eCab cigaretu i FleivorArt RY4 18mg tecnost i sve je super...ovo sve isto kao kod tebe sao sto ne mogu bas
da trcim zbog noge, ali ostalo uzivancija, i sve mirise....cak je pocelo da mi smeta kad neko dodje pa zapurnja i na terasi, udavi me skroz sam
se odvikla..i mnogo mi lepo sto ne idem vise na trafiku, a sama bocica tecnosti mi bas dugo traje.....desi mi se da popijem bar trecinu kafe pa se
tek onda setim cigare :lol: i jeste znaci kad si negde gde je zabranjeno a ti fino puckas i briga te :)

Back