Elektronska cigareta

pozdrav drustvo,pitanje za Grofa...pored Max-a i Cowboy-a,sta jos preporucuje? ili ako je neko jos probao neka napise. hvala unapred :-)

Ja preferiram isključivo duvanske arome, bez bilo kakvih mirišljavih primesa....
Maks iii kauboj !

- - - - - - - - - -

images

Jako dobra sprava, isplati se svakog dinara.

Koliko ukupno košta jedan set (sa najjačom baterijom) ?
I gde si nabavio ?
Koja je zapremina tanka, kol'ko staje ulja ...?

Ja preferiram isključivo duvanske arome, bez bilo kakvih mirišljavih primesa....
Maks iii kauboj !

- - - - - - - - - -

Koliko ukupno košta jedan set (sa najjačom baterijom) ?
I gde si nabavio ?
Koja je zapremina tanka, kol'ko staje ulja ...?

Neznam koliko staje mililitara u tank, nije velik tank. Baterija je mialim oko 1500 milipampera, meni traje oko 20 sati bez punjenja. Menja se grejač. menjag ga na svake tri nedelje otprilike, može i duže da traje, grejač košta 500 dinara, dok celi uredjaj košta 7000. Medjutim, uredjaj daje veću količinu pare, jak je, para je uvek konstantna nije slabija ili jača, takodje aroma ostaje ista. Sa takvim uredjajem koji daje jaču paru može se i smanjiti količina nikotina koja se unosi, trenutno sam na šestici, proao sam nulu al mi ne ide. Sa ovakvim uredjajem koji doaje lepu količinu pare može se smanjiti količina nikotina.

Parim dugo, više od tri godine, ovaj uredjaj mi najbolje radi, dok sam se namenjao svega i svačega. Godilo bi mi da mu je jača baterija, zapravo da može duže da traje, što se tanka tiče ne smeta mi da češće dopunjujem.

Ja sam juče proslavio jubilej !
2 godine na elektronskoj.

Kao što kažeš, kupovao sam sve sve i svašta.
Iz neobaveštenosti.
Poslednji put "ekiquid cc 2,4" - set, sa 2 baterije "Spinner II" od po 1600 mAh i 10 rez. grejača.
Koštalo me 12.400 din + 250 prevoz....
To treba kupiti jednom, dati veću lovu za kvalitet i rešiti stvar !

Poslednja izmena:
Ja sam juče proslavio jubilej !
2 godine na elektronskoj.

Kao što kažeš, kupovao sam sve sve i svašta.
Iz neobaveštenosti.
Poslednji put "ekiquid cc 2,4" - set, sa 2 baterije "Spinner II" od po 1600 mAh i 10 rez. grejača.
Koštalo me 12.400 din + 250 prevoz....
To treba kupiti jednom, dati veću lovu za kvalitet i rešiti stvar !

Pa da, ispalti se kupiti malko skuplje ali bolje uredjaje.

Godilo bi mi da mu je jača baterija, zapravo da može duže da traje, što se tanka tiče ne smeta mi da češće dopunjujem.
Da to je problem u izboru uredjaja.
Presao sam na baterije Panasonic NCR18650B 3400mAh (japanske) i jedna moze da traje duze od dana, sa tim sto ih menjam jednu dnevno, i resena stvar.
Ali ona uslovljava tip uredjaja, kako bi mogla stati u njega.
Uzeo sam dve i ne punim ih preko moda, nego preko Nitecore Intellicharger D2 punjača baterija. Naravno koristim samo jedno mesto za punjenje jedne jer druga je u modu.
I to kada sam kod kuce. U slucaju da dodje do nekih problema sa punjacem, mada je intaligentan, posto same baterije nemaju zastitu.
Sto je za baterije bolje, posto se lakse i brze pune, ali je veci rizik.
Baterije su radjene za laptopove pa nemaju onaj vrh na gornjem kraju, ali su im ubacili male magnete kao zamenu za to da mogu da ostvare kontakt u modu.

Poslednja izmena:
pozdrav drustvo,pitanje za Grofa...pored Max-a i Cowboy-a,sta jos preporucuje? ili ako je neko jos probao neka napise. hvala unapred :-)

Juče sam u Čumićevom sokačetu kupio "liquau 12 %".
Nisu imali one tečnosti koje trošim (Cawboy i maxx).
Mogu ti reći da ću ubuduće samo to koristiti, jer mi je bolja.
Pravi cigaretni šmek, a i jevtinija je za nekih 60 din. po bočici od 10 ml.

Juče sam u Čumićevom sokačetu kupio "liquau 12 %".
Nisu imali one tečnosti koje trošim (Cawboy i maxx).
Mogu ti reći da ću ubuduće samo to koristiti, jer mi je bolja.
Pravi cigaretni šmek, a i jevtinija je za nekih 60 din. po bočici od 10 ml.

Od duvanskih meni se dopadao cubanski šmek tečnosti. Sada mi ne prijaju divanske, parim groždje a svidela mi se i kupina :ceka:

Ja ne parim uopste duvanske arome...samo voce,kafa...

Postujem svacija opredeljenja, ukljucujuci i upotrebe klasicnih cigareta,
ali stvarno mi nije jasna upotreba duvanskih aroma.

Inace sada sam uzeo Creme Brulee - daje aromu krema i kada se samo pomesa sa necim,
i Sea Satin, jer kako kazu deluje malo i na prostoriju.
A prethodno (u prvoj turi kombinovanja baza i aroma po zelji) sam isao na sigurno:
Pepermint, umesto Mentola, koji mi je uvek neka sigurnost da popravi neku aromu koja mozda nije bas nesto,
i Kokos.

Postujem svacija opredeljenja, ukljucujuci i upotrebe klasicnih cigareta,
ali stvarno mi nije jasna upotreba duvanskih aroma.

Inace sada sam uzeo Creme Brulee - daje aromu krema i kada se samo pomesa sa necim,
i Sea Satin, jer kako kazu deluje malo i na prostoriju.
A prethodno (u prvoj turi kombinovanja baza i aroma po zelji) sam isao na sigurno:
Pepermint, umesto Mentola, koji mi je uvek neka sigurnost da popravi neku aromu koja mozda nije bas nesto,
i Kokos.

Kokos mi nije loš. Da te pitam, da li sam praviš arome ???

Kokos mi nije loš. Da te pitam, da li sam praviš arome ???

Ne, ako mislis u smislu da ih pravim od voca itd. U stvari samo kupujem arome i dodajem u baze. ,
Vic je bio u tome sto ako sam dobro razumeo 24 mg nikotina je norma kao klasicne cigarete,
te kada su ogranicili procenat nikotina u gotovim tecnostima iz principa sam nabavio baze sa
36 mg i 0 mg za odnos 2:1 da bih dobio 24.
To su gotove baze sa 60:40 (PG : VG). Mada bi verovatno bilo najvolje 50:50, ali i ovako mi je bolje nego klasicne, koje su 20:80 i 30 :70.
E sada, moglo bi negde naci samo VG i dodavati destilovanu vodu itd, ali za sada mi je to gnjavaza.

Uglavnom, ovako je sigurno da se ne igram sa grejacima a jeftinije je nego gotove tecnosti.
Naime, verovatno cu uskoro probati sa manjim procentom nikotina, ali je poenta da nisam uslovljen. Sto me inace nervira.
A bilo bi i jos jeftinije.

Konzumenti elektronske, jeste li zabrinuti ?

U poslednje vreme sve su češći napisi u štampi,
koji se zasnivaju na, navodno, laboratorijskim ispitivanjima,
da su el. cigarete kancerogene !?
Nije li to kontraudar cigaretne mafije zbog osipanja pušača
duvana i gubitka profita !?
Šta je od svega toga istina ....?

Back