Elektronska cigareta

Nije afro iz cg nego ja,afro je iz bg.ja za 8 dana punim godinu dana vaperskog staza i umjesto da pravim tamo neku tortu narucila sam sebi mocnu masinu joyetech egrip(sipaj i vozi).baterija 1500mah a tank 3,6ml...tako ja mali da staje u dlan.jedva cekam ponedeljak da mi stigne;-)

Sent from my iPhone 5s
2a30633bf86726a95b89df0ab678cc35.jpg

Bravo Jav, posto je to cudo? I sa srecom, cestitam:heart:

Ovo je bas cudo!oko 60€.narucila iz hrvatske pa cekam da mi stigne,kasni zbog praznika.prelijepa mala vaperska sprava.ne treba mi vise ni drzac samo je stavim na sto;-)

Sent from my iPhone 5s
8985b24bc5e40ffa53c19cfc4df95bb6.jpg
a38eec5ff48c3dab572b2e4212e7816e.jpg

Poslednja izmena:
Ovo je bas cudo!oko 60€.narucila iz hrvatske pa cekam da mi stigne,kasni zbog praznika.prelijepa mala vaperska sprava.ne treba mi vise ni drzac samo je stavim na sto;-)

Sent from my iPhone 5s
8985b24bc5e40ffa53c19cfc4df95bb6.jpg
a38eec5ff48c3dab572b2e4212e7816e.jpg

Extra! Bas me zanima ima li je kod nas u Srbiji i koliko je. Nesto razmisljam da je vreme da se menja postojeca, a mozda i nije, mozda sam ja to samo umislila.

Ima je u srbiji...ovo su slike sa srbijanskog foruma(vidis po upaljacu).ili uzmi extra bateriju npr ecom c twist ili vision spinner 1300maha a gore protank mini 2,grijaci se lako odrzavaju(lakse nego ecabovi)i kostaju samo 2€ komad.ja koristim ovaj protank(to je onaj nastavak sto se navrne na bateriju)...ukus je PRELIJEP...
Ova desno je ecom-c twist joyetech baterija a gore protank mini 2(meni je bolji nego ovaj lijevi pt mini 3)
13e9162c8d708b5e4e71d634e42f5ef8.jpg

Cijena ove kombinacije je oko 35€

Sent from my iPhone 5s

Poslednja izmena:
Ovo ne curi nikad,ti si probala kangerov klir...mama vise ecab ne koristi samo kangerov nastavak joyetech bateriji...naravno ja joj punim i cistim;-)uzmi ti sebi ovaj egrip velicine tabakere;-) kao ja

Sent from my iPhone 5s

Ovo ne curi nikad,ti si probala kangerov klir...mama vise ecab ne koristi samo kangerov nastavak joyetech bateriji...naravno ja joj punim i cistim;-)uzmi ti sebi ovaj egrip velicine tabakere;-) kao ja

Sent from my iPhone 5s
Tako ce i biti. Samo da se nekako finsnsijski sastavim, imam puunoo precih i vaxnijih yroskova koji cekaju red, pa vsljda bude za tri, cetri meseca, mozda. Al dopada mi se bas.

Sta vam je bre ljudi za sekund udjete u neke rasprave totalno bez razloga.....Eh, ja nisam bila dobra, ali mi je bas bilo dobro...ovih praznicnih dana uvece dobro drustvo, dobro vince i po koja cigareta..uzivala sam da se ne lazemo. Nista mi smrdelo nije...Ono sto je dobro jeste da sam za tih par dana popusila 15 tak cigareta i nemam frku za njima posle toga. Vratili smo se u kolotecinu svakodnevnice i parim i uzivam...

Sta vam je bre ljudi za sekund udjete u neke rasprave totalno bez razloga.....Eh, ja nisam bila dobra, ali mi je bas bilo dobro...ovih praznicnih dana uvece dobro drustvo, dobro vince i po koja cigareta..uzivala sam da se ne lazemo. Nista mi smrdelo nije...Ono sto je dobro jeste da sam za tih par dana popusila 15 tak cigareta i nemam frku za njima posle toga. Vratili smo se u kolotecinu svakodnevnice i parim i uzivam...

Moje je mišljenje da ti to nije trebalo.
Izazivaš sudbinu.
Da te čovek lepo pita, šta si htela povratkom na duvan ?
Makar i privremenim.
Jel' ti elektronska nije bila dovoljna ?

Nije mi bila dovoljna. A ova mi je uzasno prijala. Ebes ga.
A da nemas problem mozda sa izborom elektronike i sklj kopijama?
scratch_one-s_head.gif
.

U slucaju onoga sto ovde kupujem uvek gledam da je sto gabaritnije.
I nervira me sto mi tankovi tj. grejaci cure.
VapeOnly VIVI NOVA-S BDCC eGo 3.5ml drasticno,
a Pro Tank 2 od 2,5 ml po malo.
Pitao sam rodavacicu zasto, a ona kaze da jako uvlacim. Medjutim deluje mi neverovatno.

Jer, kada mi je stari mod pre nekoliko meseci zakazao, dok ga nisam popravio popusio sam jednu obicnu cigaretu i uzasnuo se koliko energije treba da bi se uvukao dim.
Da poludis.
I kolikogod da se nerviram zbog elekronskih ne bih da se patim sa obicnima.

Otuda mi se cini da imas problem sa izborom sprave. Verovatno ne pravi dovoljno pare.

P.S.
Uzgred MODovi jesu nezgrapni, narocito za zene, ali zato na primer u njih staje
Panasonic NCR18650B 3400mAh baterija.
Nabavis 2 i svakog dana stavis jednu, bez potrebe da menjas bateriju.

Poslednja izmena:
...eee...super draga...ja cu sacekati mozda 8.mart, oni uvek tako za te neke prazike daju akcije, pa se mozda castim...mada mi ova cigara radi jos uvek...a ja i dalje
mrzim da cistim atomizere, bas mi ide na zivce, do te mere da sad skupljam par komada stoji ne ocisceno...sve vadim nov iz pakovanja..:rumenko: to je ustvari i
jedino sto mi se ne svidja kod njih...

Moze dugo...ja sam uzela jedan poseban dodatak zove se rba baza gdje se samo mjenja vata...ne treba atomizer.uglavnom imam 4 atomizera fabricka koji mogu duuugo trajati a kad se potrose stavicu taj rba
Npr meni c2 atomizer traje preko 2 mjeseca ovi se zovu cs atomizeri

Back