Elektronska cigareta

ostavite el cigarete..nisu dobre za zdravlje vasih pluca..jbg,veca kolicina vas je ostavila smrduse i presla na ove..a i ove vrse atak na pluca jer ko zna kako utice ovo miksovano ulje koje sagoreva..nije ispitano sigurno,tako da nemojte molim vas da mi sad pisete kako je medicina rekla da su one zdrave za pusenje..ako ste uspeli da ostavite prave cigarete,od kojih je zavisnost na zavidnom nivou,ove nece predstavljati veliki problem..napravite prvi korak..

....probaj da paris FA...njihova su ulja po meni bolja....ja trenutno imam joytech ry4 11mg, kad sam trazila nije bilo FA 9mg, a ovi nemaju..
....iinace ne pijem nista vise vode nego inace sto sam pila, ali i parim manje nego sto sam pusila....ko zna kako sam krenula mozda i ovo prestanem da koristim,
videcemo moram ja to u glavi da prelomim...ne vredi da mi neko kaze, sto mi vise pricaju sve mi veci otpor stvaraju...
...ja do sad jos nisam imala zelju da zapalim cigaretu, budem u drustvu pusaca, ali kao da nikad nisam ni uzela cigaretu u ruke, mada znam ako bi jednom uzela
to bi bilo gotovo, ovu e-cig., bi mogla da bacim slobodno...a to nikako ne bih htela....da se ne lazemo najvise zbog novcanika...ne bih mogla da isfinansiram
nikako taj luksuz sada...
...ne kasljem, a nisam ni ranije....

Koristila sam FA tecnosti ali mi nis bile nesto...mozda nisam ubola dobru aromu? Nesto mi je bilo muka od njih. Imam kuci mislim jednu bocicu nepotrosenu...probacu vecreas ponovo..moda jeste samo do ulja.
A ti, da bas vidim kad napises koliko malo paris, ja sam tebe dozivljavala kao nekog bas zesceg pusaca, a ti ispade bas malo trosis, meni 1 ulje od 20 ml traje 2 nedelje..al ja stvarno neprestano parim.. Super Affro, kako si krenula jos malo pa ces da batalis i ovu, bilo bi to extra, i ja bih volela da je se resim, al mozda sam ipak od onih koji nikada nece prestati...

Koristila sam FA tecnosti ali mi nis bile nesto...mozda nisam ubola dobru aromu? Nesto mi je bilo muka od njih. Imam kuci mislim jednu bocicu nepotrosenu...probacu vecreas ponovo..moda jeste samo do ulja.
A ti, da bas vidim kad napises koliko malo paris, ja sam tebe dozivljavala kao nekog bas zesceg pusaca, a ti ispade bas malo trosis, meni 1 ulje od 20 ml traje 2 nedelje..al ja stvarno neprestano parim.. Super Affro, kako si krenula jos malo pa ces da batalis i ovu, bilo bi to extra, i ja bih volela da je se resim, al mozda sam ipak od onih koji nikada nece prestati...

...i jesam bila, zato i mene samu sve to cudi...pusila sam kutiju do kutiju ipo pred prelazak na e-cig., i pocela da kupujem na box jer me panika hvatala sta ako ne budem mogla da kupim
a ostanem bez cigreta, kad sam kupovala po kutiju to je bila panika vec u 7 uvece ako sam na pola kutije, kako cu ako ne budem mogla da zaspim, a ne budem imala cigarete, momentalno
hvatanje za novcanik i pravac trafika..to je bilo strasno...e onda sam se malo opustila kad sam kupovala na vise....a mogla sam da ostanem bez svega u kuci, samo da cigara imam dovoljno
i kafe...ludilo totalno....
...mislila sam paricu necu stajati....a sad mi se desi da zaboravim da je ponesem...dobro vratim se, ali hocu reci koliko sam opustenija....i da bas mi dugo traje ta jedna bocica od 10ml,
j ane znam kako tako brzo to potrosite...ispada kao da ne prestajete po celi dan....ja se trudim sve izgleda kao da pusim obicne, ono malo je ostavim pa opet.....
...nemoj pocinjati, uzdrzi se probaj ry4 odlica je meni najbolja..nemam uopste zelju da menjam tecnost za neku drugu....

...i jesam bila, zato i mene samu sve to cudi...pusila sam kutiju do kutiju ipo pred prelazak na e-cig., i pocela da kupujem na box jer me panika hvatala sta ako ne budem mogla da kupim
a ostanem bez cigreta, kad sam kupovala po kutiju to je bila panika vec u 7 uvece ako sam na pola kutije, kako cu ako ne budem mogla da zaspim, a ne budem imala cigarete, momentalno
hvatanje za novcanik i pravac trafika..to je bilo strasno...e onda sam se malo opustila kad sam kupovala na vise....a mogla sam da ostanem bez svega u kuci, samo da cigara imam dovoljno
i kafe...ludilo totalno....
...mislila sam paricu necu stajati....a sad mi se desi da zaboravim da je ponesem...dobro vratim se, ali hocu reci koliko sam opustenija....i da bas mi dugo traje ta jedna bocica od 10ml,
j ane znam kako tako brzo to potrosite...ispada kao da ne prestajete po celi dan....ja se trudim sve izgleda kao da pusim obicne, ono malo je ostavim pa opet.....
...nemoj pocinjati, uzdrzi se probaj ry4 odlica je meni najbolja..nemam uopste zelju da menjam tecnost za neku drugu....

Jao, ovo gore , i sve ostalo ziva uzasavajuca istina...grozno, al tako sam i ja, i svi pusaci koje znam...
I ne znam kako potrosim ulje? Nemam ono, kao sa obicnom e sad cu da sedenem da zapalim jednu, sad ne gasim :mrgreen: non stop vucem, dim-dva, pa pauza, pa za min-dva ponovo...ma bezveze i to, al ajd...
ima da kupim vocnu neku aromu, mozda mi se onda nece pariti tako cesto.
Danas ne prestajem da kasljem.
Krecem sad kuci, cim dodjem menjam ulje.

Jao, ovo gore , i sve ostalo ziva uzasavajuca istina...grozno, al tako sam i ja, i svi pusaci koje znam...
I ne znam kako potrosim ulje? Nemam ono, kao sa obicnom e sad cu da sedenem da zapalim jednu, sad ne gasim :mrgreen: non stop vucem, dim-dva, pa pauza, pa za min-dva ponovo...ma bezveze i to, al ajd...
ima da kupim vocnu neku aromu, mozda mi se onda nece pariti tako cesto.
Danas ne prestajem da kasljem.
Krecem sad kuci, cim dodjem menjam ulje.

...ja ne parim tako..vise kao da pusim obicnu, uz kafu, uz nesto...pa ostavim, pa je ni ne uzimam u ruke po 15 min., pola sata i tako...trudim se da to ne bude
nonstop, a ni ne mogu stalno da je drzim u ruci, namerno nisam uzela onu koju bi mogla da nosim oko vrata....em mi se to nesto nije estetski dopadalo, em
iz bas tog razloga da mi ne bude stalno ispred nosta sto bi se reklo....promeni mora da je do ulja...

Kada bi mogao da se rastanem i od EC, niko srećniji od mene.
Ali, neće se moći, neće...
Lično mislim da je i ona škodljiva, ali manje .
E, sad, koliko manje !?

utripovao si da ne mozes,veruj mi..niko od nas bivsih pusaca nije bio naivan pusac,svi smo mislili da nema veceg pusaca nego sto smo mi sami..najbitniji momenat je taj kad ti odluka sazri u glavi da ces prestati pusiti i da od tad dobijes nenormalan inat i volju da se odupres ovim go.nima,porivu da zapalis i udahnes taj dim..nije ni malo lako,ali je neopisivo rasterecenjeduse i tela kad sam sebi kazes da ne pusis vise da si nepusac.nemas pojma kakav je to osecaj,posle toliko godina udisanja smrada,trovanja i sebe i drugih,dece mi najzalije koja su prinudjena da udisu,smrada u kuci/stanu,smrdljive odece,smrdljivog zadaha,vise para u kucnom budzetu..i zamisli,sve to nestane sa samo jednom cvrstom odlukom i stavom jedne razumne osobe koja ce to doneti..da ne lazem,ni malo lak zadatak nije,prestati da se pusi je tesko,koliko god neko pricao da je lako,morgen..lako je doneti odluku,krenuti u tu avanturu (borbu),ali kasnije sama borba je veoma teska u prvo vreme,treba biti koncentrisan,cvrste volje,mentalno jak kao magarac,inat da proradi da se kaze u trenutcima labilnosti kad bi "ubio" za jedan dim,kazes sebi "ma neces vala,jaci sam od tebe"..tezak put i rat koji se stalno vodi da se ne bi povukao taj prvi dim i ne popusi cigareta,jer posle toga se vraca starom porivu..tezak put ali nagrada veoma velika..mnogi su pokusali ali mali broj je istrajao i odoleo porivu i zelji da ne zapali..evo meni je 24 sept. bilo godinu dana kako ne pusim,osecam se fenomenalno,mada mi nikad nije ni smetalo,pusio sam paklo ipo/dva..posle 16 god iz prvog puta sam ostavio cigarete,bez pomagala tipa zvake,lekovi,cajevi,na suvo,muski i stezi zube dok ne prodje..ustedeo sam 573 evra,kad se preracuna koliko bi trosio za kupovinu istih..dim od cigarete mi smeta i kod mene sam u kuci zabranio odavno pusenje,jer i ja nisam pusio dok sam bio pusac kad odem kod nekog nepusaca..kad se pusi el cigareta,smrdi i ona,ali ne kao ova prava..stvari mi mirisu,kuca mi mirise,ne smrdi mi iz usta vise,kao ni prsti..svako moze da resi i ostavi,ali mora se naoruzati jakom voljom i mora biti svestan da ce proci neki pocetni period sa jakim iskusenjima samo da bi se vratilo na taj rdjav put..probaj,niko se nije rodio sa cigaretom da je ne bi mogao ostaviti..

Elektricari, ima li sta novo?

Neki dobar savet, mozda? Neki novi model, klir? Jel se neko skoro odusevio nekom aromom? Ja inace najvise gotivim Hangsen tecnosti, stekao sam utisak da su za klasu iznad svih cak i iznad toliko reklamiranih fFlavorart, mada ne bezim ni od njega kao ni od Dekanga i Likve, ostale su mi uglavnom prilicno losije od spomenutih. E da jedina koja mi je bila bolja cak i od Hangsena je poljski Flavortec ali ih vise niko ne uvozi, steta!

Elektricari, ima li sta novo?

Neki dobar savet, mozda? Neki novi model, klir? Jel se neko skoro odusevio nekom aromom? Ja inace najvise gotivim Hangsen tecnosti, stekao sam utisak da su za klasu iznad svih cak i iznad toliko reklamiranih fFlavorart, mada ne bezim ni od njega kao ni od Dekanga i Likve, ostale su mi uglavnom prilicno losije od spomenutih. E da jedina koja mi je bila bolja cak i od Hangsena je poljski Flavortec ali ih vise niko ne uvozi, steta!

Ja koristim Flavor artov "max blend" - duvanski šmek.
Ne volim nikakve mirišljave šmekove i dodatke !

• Podržavam
Reactions: tok
Ja koristim Flavor artov "max blend" - duvanski šmek.
Ne volim nikakve mirišljave šmekove i dodatke !

Max blend nije los! Vidim da je Umbrela malo snizila cenu fFlavour artu. Sa 445 na 420. Ali ti preporucujem da probas neku duvansku aromu od Ritchy liqua isto kod Umbrele. Probao sam svih sest duvanskih ukusa u ponudi i svi su ili dobri ili jako dobri. I njima su snizili cenu sa 390 na 333 dinara. S tim sto ih imaju i u pakovanju od 30 ml za 833 dinara, sto ispadne oko 278 dinara za 10 ml. Na pancevackom buvljaku se prodaje Dekang po ceni od 250 dinara za flasicu. Tako da je ovo druga najniza cena za kvalitetne tecnosti za koju ja znam. Inace posto sam dobar poznavalac Hangsen tecnosti, tvrdim da je Ritchy liqua isto Hangsen samo pod drugim imenom i jeftinija. Hangsen je najveci proizvodjac tecnosti u svetu i prvi koji je dobio dozvolu za prodaju u USA. Sve tecnosti koje kupujemo su u osnovi ili Hangsen ili Dekang, cak i Flavour art, bez obzira sto se pakuje u italiji, samo su arome italijanske. Dekang je drugi po velicini proizvodjac tecnosti i nastao je tako sto su neki tehnolozi napustili Hangsen i osnovali svoju firmu.

Poslednja izmena:
Posto sam prilicno dobro upucen u temu o E cigaretama i tecnostima i redovno pratim aktuelna desavanja a posebno kada su u pitanju cene, ako nekog nesto zanima, neka slobodno pita.

Evo ako neko trenutno razmislja o kupovini prve ili zameni E cigarete ili samo baterije ili klira, mogu da preporucim neku po ubedljivo najnizoj ceni na trzistu u odnosu na ponudjeni kvalitet.

licno sam izmenjao i isprobao za ovih 8 meseci jako puno toga pa mogu da vam ustedim i kintu i vreme i nerviranje.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Nez
Danas punih 9 mjeseci:-))))
f994fe349a1851b983f9bec60dcc9e9c.jpg

Poslednja izmena:
I onda tako urade i ostali pa danima niko nista ne napise! Nemoj vise da cutis, deri se iz sveg glasa, neko ce te vec cuti :)

...axaxxxaaxxa...pa jes, al vecito ja pricam nesto....posle ispadnem brbljiva, pa sve udvavim...a i nemam ovih dana nista pametno da kazem....
...sutra idem da trazim ulje evo mi bocica pri kraju, primetila sam da na mnogo mesta vise ne drze iz nemam pojma kojih razloga...

...axaxxxaaxxa...pa jes, al vecito ja pricam nesto....posle ispadnem brbljiva, pa sve udvavim...a i nemam ovih dana nista pametno da kazem....
...sutra idem da trazim ulje evo mi bocica pri kraju, primetila sam da na mnogo mesta vise ne drze iz nemam pojma kojih razloga...

Procitao sam u nekom tvom ranijem postu da ti flasica ulja traje oko 20 dana. Ti si sampion ali stvarno, tebi cak ne treba ni elektronska, bolje kupi jednu kutiju sibica. Koju aromu i koju jacinu koristis?

Koristim ry 4,, nekad 9 nekad 11mg, zavisi kad sta nadjem. Ne mogu bas toga tako da se odreknem, ali jeste neuporedivo u odnosu na ono kakva sam bila i kako sam dimila ko parnjaca. Ovo mi je extra palo, i za zdravlje i za dzep :)

..sta ti je sad pa to:eek:
..samo nesto izmisljas i trosis pare:mrgreen::P

...ja kupila novu tecnost, rekose nemacka Liquid gold box 12mg....15ml/560 dinara...e tako skroz drugacije od ry4..al dzaba nema ga nigde ne mogu da ga nadjem,
a da idem s' kraja na kraj grada nemam ni volje niti mi pada na pamet....mislim da cu biti zadovoljna...

Meni su i dalje u opticaju ry4 i cappucino.ovo je iste marke kao ecab joyetech ali ima bateriju od 1000mah

E tako sam i ja eksperimentisao u prvim mesecima parenja, Bacio nesto para mada je sve to bilo sitno u odnosu na ustedu - znaci sa oko 12 000 mesecno za cigarete sad sam spao - na oko 2000 - 2500 za tecnost i amortizaciju. I dalje najcesce koristim onu prvu, mada imam jos dve. Druga je rezerva prvoj a
treca je malecka za kafice i po gradu. Na javnim mestima ne volim da izgledam kao da sam gurnuo marker u usta, to mogu kuci i kod prijatelja. Mada mi ni ova najveca nije nesto velika. Baterija je 650 mah, tako da i ona deluje pristojno. Druga je 320 mah a treca 200 mah i bas lici na pravu cigaretu. Ne drzi dugo ali za grad dosta, zameni jedno desetak obicnih cigareta!

...nisam uspela da nadjem, gde god sam pitala ili nemaju nista od tecnosti ili imaju neke sa 0mg, ili vocne bzvz...a ovo je specijalizovana radnja za to
i imaju dekang, ove sto sam uzela i jos neke francuske...nisam zapamtila:rumenko: a nisam se ni trudila doduse...pojma nemam kakav je taj dekang
to jos nisam kupovala....ovo sam probala i fino je skroz..

..ja samo treba da uzmem nove atomizere, ali ce to morati da saceka sledeci mesec sve mi se cini, a do tad neka mi je bogupomoc da ovaj koji imam
izdrzi:mrgreen:

- - - - - - - - - -

E tako sam i ja eksperimentisao u prvim mesecima parenja, Bacio nesto para mada je sve to bilo sitno u odnosu na ustedu - znaci sa oko 12 000 mesecno za cigarete sad sam spao - na oko 2000 - 2500 za tecnost i amortizaciju. I dalje najcesce koristim onu prvu, mada imam jos dve. Druga je rezerva prvoj a
treca je malecka za kafice i po gradu. Na javnim mestima ne volim da izgledam kao da sam gurnuo marker u usta, to mogu kuci i kod prijatelja. Mada mi ni ova najveca nije nesto velika. Baterija je 650 mah, tako da i ona deluje pristojno. Druga je 320 mah a treca 200 mah i bas lici na pravu cigaretu. Ne drzi dugo ali za grad dosta, zameni jedno desetak obicnih cigareta!
...koja ti je to? daj da vidim ako imas fotuku..

Back