Tekst je sjajan !
Tip na šaljiv način edukuje početnike....
A, da je potkovan, jeste !
...da slazem se, jedino mi je malo preterana prica o tome da bocica od 10ml traje 2-3 dana...meni i dalje traje preko 15 dana...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tekst je sjajan !
Tip na šaljiv način edukuje početnike....
A, da je potkovan, jeste !
...da slazem se, jedino mi je malo preterana prica o tome da bocica od 10ml traje 2-3 dana...meni i dalje traje preko 15 dana...
To sam i ja primetio.
Tu malo preteruje...
Ja je ne vadim iz usta, pa mi bočica od 10 ml traje 5 dana !
...kako stojis sa ciscenjem jesi li navezbao ili kod nove opreme nema ciscenja?
Ma, kud i kamo lakše za održavanje.
Odšrafi se onaj središnji deo iz atomizera (valjda - grejač, ono što ima fitilj)
i gurne pod česmu sa mlakom vodom, koja u trenu spere sav mataloženi nikotin.
To si isto uradi sa atomizerom, promućka mlakom vodom.
E, ja ostavim sa strane da se samo osuši na sobnoj temperaturi.
I to stoji 2 - 3 dana.
Za to vreme, uzmem nov atomizer (kupio sam 2 rezervna i 1 su me častili) i nov grejač
(kupio sam ih 10, a još imam neotpakovanih 8).
Kad se to isprlja, uradim isto kao i prethodno, koje je već suvo i spremno da se koristi....
Ma, divota jedna.
Jeste, malo je žešće koštalo, ali se isplatilo....
Taj postupak radim, prosečno jednom u 10-tajk dana.
Nema žice, namotavanja i onih silnih gluposti o kojima smo ranije razgovarali....

a ne znas kad je otvorio temu o propolis kapima i kukao kako mu gori jezik posle konzumiranja istih..a ovamo miksuje antifriz i ko zna koju hemiju i pusi...hehe
E-cigarete sadrže antifriz.
Činjenica:
Netačno. Ovo je verovatno najčešći mit koji kruži o e-cigaretama. Zašto bi proizvođači e-cigareta sebe izložili riziku da budu teško optuženi za prodaju proizvoda koji sadrži visoko-toksične hemikalije?
Svaki poznat brend, koji je uspešan u prodaji e-cigareta i koji namerava da nastavi ovu tradiciju, neće nikako koristiti opasne hemikalije kao što je antifriz u proizvodnji e-cigareta.

Kupila novi iphone pa sam tamo na forumu iscitavala fore i fazone...ja i dalje koristim onaj nastavak ma ecabu,samo ih ja imam vise pa ih na 10 dana operem i osusim...puno mi je ljepsi ukus nego na starom atomizeru i rjedje se cisti,a oni grijaci su jako jeftini za zamjenu...evo ti ponovo uputstvo:

Kad sipas ulje ne smijes u onu metalnu cijev to je za dovod vazduha,neko polako niz zid klira.ja koristom bocicu sa iglom za to.i kad uspem ulje udjem urolanim papirom gore kroz cijev da posusim ulje.a meni vise prija taj usnik od onog pljosnatog na ecabu...hvala za iphone 5s,predivan je
..cuvaj posto su vesti, prosto su joj ga ispred ociju odneli, a da nije videla..