Elektronska cigareta

Samo pazi kad usipas ulje da izvrnes naopacke ja sam se nekoliko puta polila,navikla na tankove...koje boje ima ona moja ljubicasta?
Ja obožavam joyetech ry4;-)

...neke 3-4 nisam zapamtila..:)
...ja sam samo FA koristila i to 9mg, sad uzeh ovo 11, videcemo kako ce mi biti...u krajnjem slucaju cu uzeti jedno od 6 pa cu razblaziti ako mi bude jako...

- - - - - - - - - -

..danas mi je ona devojka u radnji sastavila sve i sipala tecnost...ja bez naocara necu moci...a i da mora se to voditi racuna, cini mi se da cu i ja tu imati problem....a ne uzeh
dva zato sto nisam bila sigurna jel to, to...nema veze ima ih pa polako...

..kupicu...htela sam odmah, ali rekoh ti plasila sam se da nisam pogodila sta mi treba pa da se posle ne ubedjujemo sa menjanjem...ovih dana ide jos jedan....neka sad odmah mi ne treba...
..nadam se da cu malo da se odmorim od ciscenja, bas mi je postalo smor..svaki cas ajd cisti...

Samo pazi kad usipas ulje da izvrnes naopacke ja sam se nekoliko puta polila,navikla na tankove...koje boje ima ona moja ljubicasta?
Ja obožavam joyetech ry4;-)

...evo da kukam opet malo....ja sam stara forumska kukavica, nista novo:mrgreen::lol:

....nisam zadovoljna onim novim klirom, napih se ulja strasno:eek: to mi se nije desilo od prvih pocetaka do sad...pa jos ajde da otvorim da vidim
sta se desilo, da obrisem pa "izbrisah" i onaj gornji fitilj, koji se vadi kad se cisti..maaaaa citav haos sam napravila u kuci...i onda skinula onaj adapter,
vratila stari grejac i tank...i dovota...
...opet sam na istom...i razmisljala sam nesto, ajde dobro, kupila, probala...ne svidja mi se i zbog jos jednog razloga, kad parim na naovom kliru mene
bole usne, obrazi, sve me boli...nekako mi je tesko...na starom nemam taj problam....potpuno mi je postalo prirodno i normalno...

Back