Elektronska cigareta

Jeftinija-30€...to je onaj video koji sam okacila za ciscenje isto radi kao ecab isti atomizer samo slabija baterija i mali tank...ali je extra kao dodatna cigara
265dea1894feda66a71046494451a05c.jpg

Opet je kacim radi poredjenja sa ecabom sa 510 adapterom i klirom

Poslednja izmena:
Jeftinija-30€...to je onaj video koji sam okacila za ciscenje isto radi kao ecab isti atomizer samo slabija baterija i mali tank...ali je extra kao dodatna cigara
265dea1894feda66a71046494451a05c.jpg

Opet je kacim radi poredjenja sa ecabom sa 510 adapterom i klirom

...ako, ako...pa da to me zanima...mada ako bas budem kupovala jos jednu onda cu videti da bude dugotrajnija od eCab-a i jaca, a ne slabija....mada jako lepo izgleda

.....vidim, vidim...
.....e tako, sve sam memorisala i brojeve telefona i ovo sto ste mi rekle da mi treba pa cu sutra da zovem ujutro kako bi ako nemaju nabavili do poslepodne...
...bas gledam ove tankove poceli su da popustaju od otvaranja, tacno na vreme cu to uzeti...

Baterija je oko 1000 dinara, punjac u koji staju 2 baterije oko 1500, protank isto toliko.

S obzirom da od 7.11. nisam potrosila na cigarete 1,168 evra ne zalim se. Zao mi je sto se i ranije nisam odlucila za ovu kombinaciju (back up je Vision Spinner 2 od 1600 mAh) nego sam trosila pare na cigalikes i klonove. Ipak, zdravlje nema cenu. Karcinom nepca me je prizvao pameti.

Poslednja izmena:
Baterija je oko 1000 dinara, punjac u koji staju 2 baterije oko 1500, protank isto toliko.

S obzirom da od 7.11. nisam potrosila na cigarete 1,168 evra, ne zalim.

...punjac imam, ali onda verovatno taj ne bi odgovarao....dobila sam kad sam kupila eCab...
..ma slazem se, ok...ali sam ja izgleda uletela u fazu, necu da dam dinar ako ne moram na to, jer je jedan od razloga i bila kolicina para koja
ode na cigare....ako vec imam ustedu onda da je pametno trosim....

Dok ti odogovara tvoj eCab nema potrebe da trazisis nesto drugo.:ok:

...ni necu, skroz sam zadovoljna samo sutra da odem i uzmem ono sto ste mi preporucile vas dve juce...

- - - - - - - - - -

S obzirom da od 7.11. nisam potrosila na cigarete 1,168 evra ne zalim se. Zao mi je sto se i ranije nisam odlucila za ovu kombinaciju (back up je Vision Spinner 2 od 1600 mAh) nego sam trosila pare na cigalikes i klonove. Ipak, zdravlje nema cenu. Karcinom nepca me je prizvao pameti.

...:eek:auuu...daleko bilo:(

… evo ja kupila :), e sad ona u prodavnici mi utrapi kanger ili kako se to vec zove sa grejacem koji se menja, a imali su jos jedan kome se ne menja … I kako ja nisam znala koji od ta dva je bolji , a ona rece kao ovaj, uzeh ali samo jedan pa sta bude …
… uzela sam i adapter, malo odudara jedno od drugog jedno stebrno drugo zlatno, al ajde, to je sto je … i Joyteh ry 4 ali 11 mg, da probam njihovu nisam nikad … eto tako , jesam li nesto pogresila pricajte :rumenko:
1410803713686.jpg
,
1410803738146.jpg

Back