Elektronska cigareta

:sad2:Lele, ovo bre izgleda komplikovano. Sve, sve i nekako ali što ga onako goriš upaljačem:eek: Meni se čini mnogo jednostavnije staviti novi grejač - pa makar i na 15 dana. Ili ja nešto pogrešno kapiram?
Ma dobro, učiću ja u štos, samo polako, makar u početku i bila na gubitku - finansijskom :D

Poslednja izmena:
:sad2:Lele, ovo bre izgleda komplikovano. Sve, sve i nekako ali što ga onako goriš upaljačem:eek: Meni se čini mnogo jednostavnije staviti novi grejač - pa makar i na 15 dana. Ili ja nešto pogrešno kapiram?

ako ti je lakse, menjaj na 15 dana osim ako ne osetis zagoreo ukus.
vremenom ces skapirati da je vrlo jednostavno raditi taj dry burn..cak..meni je nekako..skroz kul trip kada vidim kako zagorelost nestaje i kako lepo svetli grejac i kako fiber postaje beo :)...
u pocetku, ako mislis da je cim - iskuliraj a tim...pre ili kasnije ce proraditi radoznalost ;)
nemoj da forsiras nista sto ti na prvi pogled deluje komplikovano...i intergrale si naucila posle tablice mnozenja i razlomaka :)

EDIT: sorry..tek sad videh da si ti uzela ovaj drugi koji ima drugi nacin ciscenja...ali svejedno..nemoj da forsiras...

Mnogo hvala na podršci, to mi je za sada najpotrebnije. Ponoviću (mnogo mi je lepo) 5 dana bez cigareta:andjeo:, to je za mene apsolutni rekord i ništa me više neće povratiti na stari put. Ovo nepoznavanje "sitnica" oko čišćenja - pa bože moj, ko što ti reče: neću ništa da forsiram. Hvala još jednom.

Atomizer c se cisti potpuno isto i na Jt ego c,i na ecab,eroll...ništa potrosi tih 5 novih ,vrijeme za mjenjanje je kad počne davati manje pare i zagorjeli ukus...pa kad budeš imala volje i vremena uzmi jedan,rasturi pa ga probaj ocistiti...uzivaj bez smrdusa,ja sam od januara na ecig

Mnogo hvala na podršci, to mi je za sada najpotrebnije. Ponoviću (mnogo mi je lepo) 5 dana bez cigareta:andjeo:, to je za mene apsolutni rekord i ništa me više neće povratiti na stari put. Ovo nepoznavanje "sitnica" oko čišćenja - pa bože moj, ko što ti reče: neću ništa da forsiram. Hvala još jednom.

..dobro dosla u klub:D
..meni jos malo pa puna 4 meseca bez analognih cigareta:super:

Uh dobro je, ne bih volela da čujem da neko nije izdržao i da se vratio na staro, zato što mi ovo izgleda suviše dobro i lako da bi bilo istinito. Ali eto guram - i to se baš nešto i ne mučim, prosto mi lepo:D. Ma, neću više ništa da govorim da ne ureknem. Hvala na dobrodošlici :heart:

..ja sam nocas prvi put sanjala da pusim, i to me strasno iznerviralo probudila sam se ljuta na sebe kao sta mi je to trebalo...a onda shvatih da je to bio san...:super:

..danas na plazi jedna zena me pitala kako to ide sa elektronskom, samo sam rekla lako, i uputila je na net..nemam ja vremena ni zelje da trosim vreme za "brckanje"
na te price...ako je zanima svakako ce saznati...

meni se aroma JT RY4 skroz promenila u medjvremenu..do temere da mogu da kazem da bi bila skroz kul da se negde u pozadini ne oseca jedva primetni smek karbofiksa...ali to je tek tek...mnogo manje u odnosu na JTov cigar i MNOGO manje od svih hansengovih i dekangovih tecnost koje sam degustirao po radnjama a cije su arome bile prozete od karbofixa preko smrada carapa i kineskih magacina.

izgleda da definitivno tecnost treba da odstoji malo ako je u pocetku taj karbofix smrad jak...

..ja sam nocas prvi put sanjala da pusim, i to me strasno iznerviralo probudila sam se ljuta na sebe kao sta mi je to trebalo...a onda shvatih da je to bio san...:super:

..danas na plazi jedna zena me pitala kako to ide sa elektronskom, samo sam rekla lako, i uputila je na net..nemam ja vremena ni zelje da trosim vreme za "brckanje"
na te price...ako je zanima svakako ce saznati...

Viš' kak'a si sad ?
A, znala si nas po 100 x da pitaš "...pa kako ovo, pa kako ono....!?"
Brzo nešto zaboravljaš svoje početničke nedoumice, ha ?
A, sad te mrzi da se nađeš drugima na usluzi ?

Sedi, evo ti jedna dvojka iz vladanja !

Viš' kak'a si sad ?
A, znala si nas po 100 x da pitaš "...pa kako ovo, pa kako ono....!?"
Brzo nešto zaboravljaš svoje početničke nedoumice, ha ?
A, sad te mrzi da se nađeš drugima na usluzi ?

Sedi, evo ti jedna dvojka iz vladanja !

...axaxxaxa...kralju:lol:
...pa vidi nesto, ja na plazi, more prelepo, otisli turisti vecinom zbog skole, i kao da je cela plaza moja
i svo to lepo toplo more...i jel bi ti sedeo i tupio nekoj tamo skroz nepoznatoj zeni o e.cigari ili bi iskoristio
jos tih par dana kupanja samo za sebe...
....a sve lepo ima na netu...i purnja ona sve u "sesneS"...mislim da je vise htela da ubije vreme jer ne zna
da pliva, nego sto je stvarno to zanima....

...a i dvojka je prelazna :manikir:

Epa dragi moji pusaci koji ste u zabludi da elektronska cigareta ne skodi zdravlju i drugima u vasoj blizini,juce je bila emisija na TV i uskoro se zvanicno zabranjuje na javnim mestima pusenje elektronskih cigareta..Isto ce se tretirati kao i ove prave cigarete..Takodje u emisiji pominju da nikako nije zdravo uvlaciti u pluca jer navodno nije samo ulje i nikotin..Ali ostavimo ovo jos malo po strani pa cete i sami videti i cuti kad vam lupe zabranu i zvanicno otvore oci sta u stvari pusite..Sad cete verovatno da mi prosledjujete linkove ko je sta rekao,kako je zdravo i kako se ne mogu ugroziti nepusaci..haha..Secam se kako je jedan ovde zalepio link o nekim naucnim studijama kako duvan ne utice na zdravlje pa se odjednom vodila polemika kako se izmislja o cigaretama,kako one ne igraju ulogu u dobijanju raka na plucima i ko zna gde jos..A u celom tom tekstu se pise o "DUVANU" kao biljci i lepo se navodi o njenom konzumiranju,a ne o danasnjim cigaretama u kojima se stavlja ko zna koliko hiljada otrova pored tog DUVANA..Tako da je ono prica za plitke koji ne citaju kako treba...Lepo sam vam ja rekao da nije dokazano sa medicinske strane dal je stetno pusiti i uvlaciti u pluca el cigaretu,a vi svi kao da ste otkrili eliksir mladosti,tako se ponasate od kako ste presli sa jednog zla na drugo koje je pitanje dal je manje od onog prvog..

Epa dragi moji pusaci koji ste u zabludi da elektronska cigareta ne skodi zdravlju i drugima u vasoj blizini,juce je bila emisija na TV i uskoro se zvanicno zabranjuje na javnim mestima pusenje elektronskih cigareta..Isto ce se tretirati kao i ove prave cigarete..Takodje u emisiji pominju da nikako nije zdravo uvlaciti u pluca jer navodno nije samo ulje i nikotin..Ali ostavimo ovo jos malo po strani pa cete i sami videti i cuti kad vam lupe zabranu i zvanicno otvore oci sta u stvari pusite..Sad cete verovatno da mi prosledjujete linkove ko je sta rekao,kako je zdravo i kako se ne mogu ugroziti nepusaci..haha..Secam se kako je jedan ovde zalepio link o nekim naucnim studijama kako duvan ne utice na zdravlje pa se odjednom vodila polemika kako se izmislja o cigaretama,kako one ne igraju ulogu u dobijanju raka na plucima i ko zna gde jos..A u celom tom tekstu se pise o "DUVANU" kao biljci i lepo se navodi o njenom konzumiranju,a ne o danasnjim cigaretama u kojima se stavlja ko zna koliko hiljada otrova pored tog DUVANA..Tako da je ono prica za plitke koji ne citaju kako treba...Lepo sam vam ja rekao da nije dokazano sa medicinske strane dal je stetno pusiti i uvlaciti u pluca el cigaretu,a vi svi kao da ste otkrili eliksir mladosti,tako se ponasate od kako ste presli sa jednog zla na drugo koje je pitanje dal je manje od onog prvog..
A šta tebe briga za nas parioce?
Osim ako ti ova tema pomaže kao bivšem pušaču kojeg s vremena na vreme uhvati želja za cigaretom da se, pljuvanjem po svim vidovima korišćenja nikotina, odupreš napasti.

Ako je to u pitanju, ima i efikasnijeg sistema od ovog pljuvačkog - idi napolje i trči recimo, pa ti nikotin neće pasti na pamet.
Zdravije je, manje štetno i - manje drsko i bezobrazno.

wg1BAWV.png

Sad će mixamo naše arome :)

200ml na 18mg

ili 300ml na 12mg

izađe 100 kinti 10 ml

A sledeća tura 35 dinsa 10 ml

...nista ja tebe bas ne kapiram:rumenko:
...kakav karbofix? sta je to?
...meni je ry4 skroz ok, samo neka tako ostane...

Kako ne znaš šta je karbofiks? Lepak za papir..jes ti bila dete ili si se odmah rodila odrasla :mrgreen:

rSqnvb7.png

Poslednja izmena:

Još nisi shvatio da se radi o borbi duvanske industrije protiv konkurencije, koja im otima pare?

Industrija koja pravi milijarde, polako gubi novac, može da plaća kojekakve šarlatane da pričaju po televiziji sve najgore, lobiraju zakone, pljuju po ecigarama u novinama...

Pogotovo kada države gube novac kroz akcize...

Tako je isto bilo i sa marom, mara bila medicina milenijumima, i došli kapitalisti i zabranili je 'zbog malji deca'.

Ustvari zabranili je da bi mogli da prave i prodaju andole, brufene, kafetine, koji se prodaju na trilione...

I tako sada moraš da koristiš samo ono što ti veliki brat propiše.

Taman posla da imaš vlasništvo nad samim sobom i smeš u sebe da unosiš šta god ti padne na pamet, odakle nekom takva ideja...

A da, inače, ta 'zabrana' je preporuka Svetske Zdravstvene Organizacije, da se zabrani prodaja elektronskih cigara maloletnicima, što je sasvim ok po meni, ipak tu ima nikotina. Kao što ne bih dao cigaru detetu tako mu ne bih dao ni ovo.

Poslednja izmena:
a ti si od onih zagovornika da je pusenje zdravo pa makar svi umirali od njega...ti verovatno imas problem sa necim..i nikada neces potvrditi da je zid beo kad je crn,jel tako??Naravno da je borba duvanske idustrije ali svakako nije dobro unositi koje kakva isparavanja i sagorevanja u pluca i primoravati bliznje koji to ne zele da udisu jer si ti namcorast pa ih prisiljavas na to..I naravno da jedva cekam da zabrane pusenje el cigareta kao i onih smrdusa na svim javnim mestima koja postoje..Niko nije duzan da udise ono sto i ti.Ne mislim konkretno sad na tebe vec na sve koji puse ove ili one cigarete,travu ili krek,bilo sta..ako zelis da se trujes onda se truj ali daleko od ljudi koji zele da udahnu koliko toliko cist vazduh..

Sto li tebe brine nase zdravlje?Novinski clanci trla baba lan.....Ja jako dobro znam sta konzumiram i mogu da biram hocu li i kako da se trujem.Ako me nesto nervira to dusebrznici za moje zdravlje.....

- - - - - - - - - -

Back