Da se obratim svekolikom skupu koji pari jer me nepušači protjeraše sa teme napisavši da nisam njihov.
E ovako to bi. Nisam pušio 6 godina i onda propuših ponovo iz kojekakvih razloga koji nisu bitni za temu.
Nekoliko mjeseci sam pušio strastveno kao nikad prije i riješim se da pređem na elektronsku cigaretu.
Čitao sam iskustva vas parilaca i na još jednom sajtu a na ovu temu.
Odem u jednu od specijalizovanih prodavnica i odaberem cigaretu za koju mislim da je sasvim OK.
U pitanju je slijedeća kombinacija:
T3S BC kliromizer proizvođaća Kangertech od 3 ml sa zamjenljivim grijačem (cijena grijača 230 din)
Joyetech Ego-T Usb Upgrade baterija 1000mah
Što se tiče tečnosti odaberem odmah Joyetech 10ml USA MIX od 6mg nikotina. Nakon mjesec dana sam počeo da je miješam isti ukus samo sa 0 mg nikotina i sad sam već stabilno na 0 bez potrebe da da išta dodajem.
Sve funkcioniše odlično i mislim da ću neko vrijeme (neodređeno) pariti. Dobra stvar kod ove kombinacije po meni je baterija koju mogu priključiti na USB i pariti ukoliko me iznenadi prazna baterija i u toku punjenja. Mada to se za ovo vrijeme desilo svega 2 puta. Jednom u autu i jednom kod kuće, ali jako kasno naveče. Da. Bitno je napisati da nisam zapalio niti jednu cigaretu kako mi je radnik u prodavnici prvi put napunio elektronsku. Znači završava posao, zar ne?