Elektronska cigareta

Zahvaljujući ry4 sam zavolela parenje...i ne mjenjam ga,sad sam narucila neke summer mixeve sa citrusima,pa orange-choco,pa tiramisu...ja volim te vocne,cokoladne,kafa....
@cvrle,dade mi ideju evo usuh u klir sa ry4 malo capucina,da znaš da nije loše
@afro ne bih ti mentol preporucila probala sam i toliko je jak da para grlo,a poslije nema boga da ocistis atomizer od njega

...ma kakvi, nisi razumela, rekoh da ni cigarete mentol nisam nikad koristila jer ne volim ni da menjam ni da isprobavam...

Zahvaljujući ry4 sam zavolela parenje...i ne mjenjam ga,sad sam narucila neke summer mixeve sa citrusima,pa orange-choco,pa tiramisu...ja volim te vocne,cokoladne,kafa....
@cvrle,dade mi ideju evo usuh u klir sa ry4 malo capucina,da znaš da nije loše
@afro ne bih ti mentol preporucila probala sam i toliko je jak da para grlo,a poslije nema boga da ocistis atomizer od njega

Pda, ja uzeo par aroma, da se igram, kombinujem. Dosadila mi ova blaga kombinacija vanile/mentola o kojoj sam na početku pisao, a imam je najviše, 100ml. Super je parljiva, 10mg/ml, ali je nekako postala previše neutralna. I sad s njom mogu da se igram do mile volje.
Par kapi kafe, i fantastičan mix, ili par kapi Cubane, opet super. Ove same arome su mi prejake za dugotrajno parenje, ali par kapi na ceo klir, dovoljno je samo da malo povuče šmek, i to je to. Dok ne dosadi.
Inače, ono što definitivno ide uz Ry4 od joyetecha, je naglašavanje duvanske arome sa Liquinim Cuban cigar tobacco... Tek par kapi na pun klir, i mmmmmmmm. Zagoreli ukus karamele potpuno nestaje, nestaje grebanje po grlu, i ostaje miris prave dobre cigare.
Mnogo bolje nego sa kafom.

Da se obratim svekolikom skupu koji pari jer me nepušači protjeraše sa teme napisavši da nisam njihov. :lol:

E ovako to bi. Nisam pušio 6 godina i onda propuših ponovo iz kojekakvih razloga koji nisu bitni za temu.
Nekoliko mjeseci sam pušio strastveno kao nikad prije i riješim se da pređem na elektronsku cigaretu.
Čitao sam iskustva vas parilaca i na još jednom sajtu a na ovu temu.

Odem u jednu od specijalizovanih prodavnica i odaberem cigaretu za koju mislim da je sasvim OK.

U pitanju je slijedeća kombinacija:

T3S BC kliromizer proizvođaća Kanger Tech od 3 ml sa zamjenljivim grijačem (cijena grijača 230 din)

images-d72ta.jpg

Joyetech Ego-T Usb Upgrade baterija 1000mah

eGo_C_Upgrade_Passthrough_Batteries_1000mA__13611.1345748906.500.500-8uvsg.jpg

Što se tiče tečnosti odaberem odmah Joyetech 10ml USA MIX od 6mg nikotina. Nakon mjesec dana sam počeo da je miješam isti ukus samo sa 0 mg nikotina i sad sam već stabilno na 0 bez potrebe da da išta dodajem.

usa-oi53s.jpg

Sve funkcioniše odlično i mislim da ću neko vrijeme (neodređeno) pariti. Dobra stvar kod ove kombinacije po meni je baterija koju mogu priključiti na USB i pariti ukoliko me iznenadi prazna baterija i u toku punjenja. Mada to se za ovo vrijeme desilo svega 2 puta. Jednom u autu i jednom kod kuće, ali jako kasno naveče. Da. Bitno je napisati da nisam zapalio niti jednu cigaretu kako mi je radnik u prodavnici prvi put napunio elektronsku. Znači završava posao, zar ne?

Poslednja izmena:
Da se obratim svekolikom skupu koji pari jer me nepušači protjeraše sa teme napisavši da nisam njihov. :lol:

E ovako to bi. Nisam pušio 6 godina i onda propuših ponovo iz kojekakvih razloga koji nisu bitni za temu.
Nekoliko mjeseci sam pušio strastveno kao nikad prije i riješim se da pređem na elektronsku cigaretu.
Čitao sam iskustva vas parilaca i na još jednom sajtu a na ovu temu.

Odem u jednu od specijalizovanih prodavnica i odaberem cigaretu za koju mislim da je sasvim OK.

U pitanju je slijedeća kombinacija:

T3S BC kliromizer proizvođaća Kangertech od 3 ml sa zamjenljivim grijačem (cijena grijača 230 din)

images-d72ta.jpg

Joyetech Ego-T Usb Upgrade baterija 1000mah

eGo_C_Upgrade_Passthrough_Batteries_1000mA__13611.1345748906.500.500-8uvsg.jpg

Što se tiče tečnosti odaberem odmah Joyetech 10ml USA MIX od 6mg nikotina. Nakon mjesec dana sam počeo da je miješam isti ukus samo sa 0 mg nikotina i sad sam već stabilno na 0 bez potrebe da da išta dodajem.

usa-oi53s.jpg

Sve funkcioniše odlično i mislim da ću neko vrijeme (neodređeno) pariti. Dobra stvar kod ove kombinacije po meni je baterija koju mogu priključiti na USB i pariti ukoliko me iznenadi prazna baterija i u toku punjenja. Mada to se za ovo vrijeme desilo svega 2 puta. Jednom u autu i jednom kod kuće, ali jako kasno naveče. Da. Bitno je napisati da nisam zapalio niti jednu cigaretu kako mi je radnik u prodavnici prvi put napunio elektronsku. Znači završava posao, zar ne?

pa...ako si presao na 0mg nikotina onda ne vidim razlog nepusaca da te sikaniraju :)
tvoja elektronska pljuga je onda, u sustini, portabilna prakticna simulacija nargile :D

Znači završava posao, zar ne?

Završava odličan posao, zato što ne traži nadljudsku volju od korisnika da se odrekne svoje zavisnosti, već je proces odbacivanja cigarete prirodan ako se prihvati EC.

Juče uveče, sedim na tremu, i razmišljam...kako sam nekada držao cigaretu među prstima, kada bih tako sedeo napolju...posle dva meseca mi je cigareta prvi put pala na pamet u kontekstu da ja zapravo više i ne pušim....

Završava odličan posao, zato što ne traži nadljudsku volju od korisnika da se odrekne svoje zavisnosti, već je proces odbacivanja cigarete prirodan ako se prihvati EC.

Juče uveče, sedim na tremu, i razmišljam...kako sam nekada držao cigaretu među prstima, kada bih tako sedeo napolju...posle dva meseca mi je cigareta prvi put pala na pamet u kontekstu da ja zapravo više i ne pušim....

Meni su kao rukom odnešene nestale glavobolje. To je vjerovatno zato jer sa EC ne mogu "prepušiti" kao sa običnim cigaretama koje sam prašio 2 - 2,5 kutije Winstona XS silver. Nisam popio Caffetin ne sjećam se više.

Meni su kao rukom odnešene nestale glavobolje. To je vjerovatno zato jer sa EC ne mogu "prepušiti" kao sa običnim cigaretama koje sam prašio 2 - 2,5 kutije Winstona XS silver. Nisam popio Caffetin ne sjećam se više.

Može može, sa većim dozama nikotina, pogotovo kada si nov pa ne znaš kada da staneš, a aroma dobra toliko da bi je popio...:andjeo:

Sa manjim dozama ili sa 0 nikotina, trebalo bi da nema tih nuspojava poput glavobolje od prepušavanja...

Pozdrav
Od skoro sam van Srbije i planiram (moram) da bacim cigare pa kontam da mi je naj bezbolnije uz pomoc EC.
Ako slucajno ima neko da je porucivao sa ebay.de moze neka preporuka jer sam iscitao dobar deo teme i totalno se pogubio.
Moze link i na pp ako nije dozvoljeno ovde. Hvala

Naravno da ide na ecab i bolje mi radi od fabričkog...narucila sa neta ,kao i tecnosti koje su ovdje 5€ a u holandiji od 1,80 do 2,50€,ecab me je kostao 25€...napravila sam veću porudžbinu jer je postarina 15€...ali je ušteda ogromna,tamo su jeftine i baterije za ecab i sve rezervni dijelovi

Naravno da ide na ecab i bolje mi radi od fabričkog...narucila sa neta ,kao i tecnosti koje su ovdje 5€ a u holandiji od 1,80 do 2,50€,ecab me je kostao 25€...napravila sam veću porudžbinu jer je postarina 15€...ali je ušteda ogromna,tamo su jeftine i baterije za ecab i sve rezervni dijelovi

...aha, pa lepo, ja to ne mogu ili bolje receno ne umem, ali cim malo udjem u stos i dodjem do nekog ko to ume i moze da mi poruci pokusacu da narucim, ipak se isplati...jos ako nas
dvoje bar udruzi porudzbinu i podeli torskove postarine super...
...preko kog sajta si to narucila, mozes li mi poslati na pp, ako mislis da ne moze ovde ili neces ovde, kako god? :)

Back