Mmmm, danas bio u Novom Sadu, da pazarim par tečnosti...Liqua kafa, par kapi u moj standardni šejk vanile/mentola na 10mg nikotina, ili čak Dekang Marlboro, daje fantastičnu tečnost. Potpuno pokrije ukus vanile i mentola.
Kafa im je nešto između espresso i Moka kafe, malo više Moka, po meni nešto najfinije od kafe što se kao aroma može dobiti. Probao sam druge kafe, i ne može primirisati ovome.
Takođe sam uzeo Liqua Cuban Cigar Tobacco...isto tečnost koja ostavlja bez teksta, obavezno za muškarce da probaju. Pun ukus a opet ne prejak, savršena aroma duvana, doduše, mene podseća malo na pečeni suncokret, ukus koji se javlja posle sekundu dve, nakon izdisanja pare. Možda grešim, ali to je najbliže što sam u mom repertoaru ukusa našao da mi je slično.
Ovu kafu bih da mogu, popio iz bočice koliko je dobra aroma, i koliko je po mom ukusu. Inače sam ljubitelj mirisa kafe, kao i napolitanki sa ukusom kafe, slatkiša, ma svega...Pesma, jednom rečju.
Uzeo sam i Joyetechov Ry4, nisam još probao, nema se kada, samo dva klira imam, pa kada to probam, pišem izveštaj