Elektronska cigareta

Blue bird,pogledaj ove joyetech modele,oba koriste c1 atomizere koji se lako odrzavaju
9apahy5u.jpg
hatehygu.jpg

Kad se narucuje iz Kine, treba voditi racuna da se ne uzimaju jeftine kopije. Na Fasstech-u uzimati samo Authentic. Onaj

Vision Spinner II Style koji je neko postavio nije original, a jos nema recenzija o kvalitetu kopije.

Ako stigne neispravan proizvod, Fasstech uvazava reklamaciju, ali treba da im ga posaljete nazad u Kinu.

Na robu se i inace dugo ceka.

U Srbiji je problem i odokativno odedjivanje vrednosti robe - znaci uracunajte carinu i PDV.

Paketi nekada stoje u Savskoj i po vise nedelja, dok se carinici smiluju da ih obrade.

Iz Kine narucujem samo sitnice, i to one koje mogu opusteno da cekam.

Zahvaljujuci specijalizovanom forumu nasla sam proverene domace i regionalne prodavnice i zadovoljna sam.

Poslednja izmena:
zar nije poenta da se totalno ostavi pusenje uz pomoc el cigareta,ona je iz tog razloga i napravljena..ovo sto vi radite od dva zla birate manje..a pitanje je i koliko su el cig zdravije jer nisu ispitane sa medicinske strane..posledice ce tek da se vide kroz vreme koje dolazi..

...meni nije cilj da prestanem, cilj mi je da me manje kosta, da mi ne dismr kosa i sve oko mene...a jos ako bude zdravije extra...

...inace juce ocistim grejac, sve lepo odradim, uzmem drugi tank sipam tecnst u njega, onaj koriseni operem pa do sledeceg ciscenja,
sve uradim kao i svakog puta...krenem da parim, a tecnosti na usnama uzas...bas mi se nesto smucilo bilo u momentu, pa vadi brisi
tako par puta...provverim jel suv tank koji sam oprala, presipaj u njega..i sve ok...nemam pojma sta se desilo, ne videh da negde pusta,
nista mi nije jasno...
..jos nesto ovaj grejac koristim od pocetka, i nesto razmisljam ako potraje do 6.avgusta uzecu nov..a ovaj ostaviti sa strane..nekako mi
se cini 3 meseca ok vreme za promenu...sta mislite? ili da ga koristim dok skroz ne crkne, m?

Back