Elektronska cigareta

Grofe za 150€ mozes kupiti vrhunsku opremu,pisala ti jd Sky,ja sam opet veliki fan firme Joyetech i cekam ecom-c crvenu ili rozu(baterija 1000mAh)passtrough ,pa twist da mozes mjenjati voltazu.koristi atomizere c2.naravno ecom
Ima i u crnoj i
Silver boji,da ne pricam za mocne modove koji se mogu kupiti za te pare.ne baca se ciganima nego ostavi u neku fioku.nije mi jasno da bi radije popravljao "stojadina"jer si puno para ulozio u njega nego kupio za te pare "bmwa"...imam i ja umbrellu u fioci.

Grofe za 150€ mozes kupiti vrhunsku opremu,pisala ti jd Sky,ja sam opet veliki fan firme Joyetech i cekam ecom-c crvenu ili rozu(baterija 1000mAh)passtrough ,pa twist da mozes mjenjati voltazu.koristi atomizere c2.naravno ecom
Ima i u crnoj i
Silver boji,da ne pricam za mocne modove koji se mogu kupiti za te pare.ne baca se ciganima nego ostavi u neku fioku.nije mi jasno da bi radije popravljao "stojadina"jer si puno para ulozio u njega nego kupio za te pare "bmwa"...imam i ja umbrellu u fioci.

Šta je sa tobom, ženo ?
Kakvih 150 evra ?
Nisam ja čukununuk onog Džoa Rokfelera !
Kod starta sa EC cifra ne sme da pređe 6 'iljada !

Naravno,ima ecab od firme joyetech koji je lak za odrzavanje,kvalitetan,2 baterije od 360mah,tank od 1,2ml.ima i u crnoj boji.
Ja koristim eroll joytech malog kapaciteta baterije i tanka ali imam Pcc od 1000mah...i ja sam naravno prezadovoljna opremom koju imam.obje cigare koriste atomizere tipa c1 koji se lako odrzava ne treba ti serviser samo pinceta i upaljac
Odlican ti je i joyetech ego c twist baterry od 1000mah,joyetech ego cc

Poslednja izmena:
Naravno,ima ecab od firme joyetech koji je lak za odrzavanje,kvalitetan,2 baterije od 360mah,tank od 1,2ml.ima i u crnoj boji.
Ja koristim eroll joytech malog kapaciteta baterije i tanka ali imam Pcc od 1000mah...i ja sam naravno prezadovoljna opremom koju imam.obje cigare koriste atomizere tipa c1 koji se lako odrzava ne treba ti serviser samo pinceta i upaljac
Odlican ti je i joyetech ego c twist baterry od 1000mah,joyetech ego cc

U jednoj od prethodnih postova Sky predlaže :
EULIQUID -
- Vision spinner II od 1.600 mAh,
- klir,
grejače !

Iako meni ovo nabrojano deluje nekompletno !
Šta je klir i gde je tu atomizer ?
Moj dosadašnji set je Energy Prestige .
Ne pitah je koliko taj komplet otprilike košta ?

..a zasto ne koristite srpske reci za sve te delove, kad postoje vec?
..nema sanse, mada se ne ne trudim da naucim sta je atomizer, sta je klir i ostale buc/truc reci...

..sve imam sto mi je potrebno, pre polaska kod dece kupih jos dve baterije i dva grejaca....jednu baterijju koristim, mada
bas i nisam morala...znaci vrtim 3 u 32h..a grejac koristim jos uvek onaj koji je bio u cigareti kad sam je kupila...cistim ga
relativno redovno...nekad malo zabravim:rumenko: al nista strasno...radi...za koji dan puna dva meseca....

Grofe:mislim da je ono sto je sky napisala vision spinner baterija od 35€(1600mah),i treba da dokupis gore klir i atomizere i tako formiras ecig
A evo ti jos jedan predlog od 60€:joyetech ego c,2 ecig sa batt od 650mah
7uresaba.jpg
pysu4upu.jpg

Poslednja izmena:
Evo sta muz i ja koristimo.

Baterija VS II 1600 mAx (3,399.00 din)

Vision.SpinnerII_02-500x500.jpg

Kanger T2(CC) eGo 2.4m (699.00 din)
CC_-_V3_klar-500x500.JPG

Kanger T2(CC) zamenske glave 5 kom (999.00 din)
galve_cc_dugi_fitilj2-500x500.jpg

Sve je kupleno u eliquid-u, koji ima i webshop. Narudzbine preko 3,000 dinara salju o njihovom trosku. Ovo bi kostalo 5,000 dinara + oko 800,00 dinara za Joyetech punjac.

Poslednja izmena:

Back