Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
mislis da se duvanska industrija raduje sto s`jedne strane cene cigareta vrtoglavo rastu, a sa druge se pojavila konkurencija u vidu e.cig?
nista me od toga vise ne dotice, al` to da je e.cig veci otrov je odavno prevazidjena tema....
Zasto su onda korisnici presli na jaci otrov i muce sebe surogat dimovima i odvikavanjem? Sadomazo?
da mi je prva cigareta u zivotu imala tu aromu pa da mi zgadi duvan za celi zivot. Mucila sam se tako ceo dan sa njom, narednih dana menjala arome (svako je imao neki savet oko odabira) ali meni je i dalje sve bilo odvratno. Na kraju sam je poklonila. Onda sam slucajno natrcala na neke italijanske, skroz su metalne (imaju stand na Uscu) i nisu tako lose. Ali zarekla sam se da cu duvan bataliti kako umem i znam, nadala sam se pomocnom sredstvu ali nista od toga, jedino pravo resenje je snaga moje volje. I primetila sam da dosta ljudi pored elektronske ponovo konzumira i standardne cigare.
. Pregledacu u nazad inaci slicicu koju si postavila. Mislim da je zdravlje najveci motiv, da li na ovo ili na ono, pare trosimo pa trosimo