Elektronska cigareta

Tema je otkljucana. Nazalost, izgleda da su tacni navodi o elektronskim, da su veci otrov i opasnost po zdravlje od prirodnog duvana.

mislis da se duvanska industrija raduje sto s`jedne strane cene cigareta vrtoglavo rastu, a sa druge se pojavila konkurencija u vidu e.cig?
nista me od toga vise ne dotice, al` to da je e.cig veci otrov je odavno prevazidjena tema....

ako hoces da batalis i da se ne trujes,samo baci
baci djubre,pregrmi prvih par nedelja i slobodan si covek
zameniti jedan otrov drugim nije resenje
moze da pomogne sigurno da se ostave,ali nista kao malo volje i spremnosti da izguras taj prvi period
posle je pesma

ako hoces da batalis i da se ne trujes,samo baci
baci djubre,pregrmi prvih par nedelja i slobodan si covek
zameniti jedan otrov drugim nije resenje
moze da pomogne sigurno da se ostave,ali nista kao malo volje i spremnosti da izguras taj prvi period
posle je pesma

E, moj sinovče !
'Di smo mi od pesme !?
Pesma je daleko.

Potok suza treba isplakati dok se do pesme dođe.
Neki sve suze isplaču, a ni akord ne ispuste.....

Ja bih na tvom mestu prezalila investiciju i uzela nesto dobrog kvaliteta i sa garancijom proverenog prodavca.

Izracunaj samo koliko si ustedeo za ovih 14 meseci.

U Eliquid je stigao Vision Spinner II 1600 mAh. Kosta oko 3500. Uz to kupis i klir + grejace, posto neces da se zamajavas sa ciscenjem i dryburn i miran si jedno godinu dana.

Ja itekako razmišljam !
Ne želim da se hvatam za onu koju sam uspeo uz nadčovečanske napore da bacim !
Razumeš, or not ?
Ma razumem, samo glasno razmisljam:)

@skydancer

ja takodje pusim Dunhill, nekad manje, nekad vise, znaci treba mi malo jaca doza nikotina, a posto ti recde da si isto to pusila
da te pitam da li dises ko covek sada kada si presla na ovu e-cigaretu? Mozes da trcis, da se penjes uz stepenice?
Mogu i ja, ali nestane dah i pocne da lupa srce, a nisam ni debela ni bolesna:D

Ma razumem, samo glasno razmisljam:)

@skydancer

ja takodje pusim Dunhill, nekad manje, nekad vise, znaci treba mi malo jaca doza nikotina, a posto ti recde da si isto to pusila
da te pitam da li dises ko covek sada kada si presla na ovu e-cigaretu? Mozes da trcis, da se penjes uz stepenice?
Mogu i ja, ali nestane dah i pocne da lupa srce, a nisam ni debela ni bolesna:D

sve sto sam radila sa dve kutije cigareta dnevno, radim i sada. koliko sam se zamarala sa cigaretama, zamaram se i bez njih. pretpostavljam da je u mom slucaju krstenica od najveceg znacaja. ima samo jedna stvar koja se "popravila" smanjen mi je blokator sa pola uvece, sad konzuMISEM cetvrtinu. sve ostalo je isto. osim, sto mi je novcanik puniji. a to mi i jeste bio cilj....

sve sto sam radila sa dve kutije cigareta dnevno, radim i sada. koliko sam se zamarala sa cigaretama, zamaram se i bez njih. pretpostavljam da je u mom slucaju krstenica od najveceg znacaja. ima samo jedna stvar koja se "popravila" smanjen mi je blokator sa pola uvece, sad konzuMISEM cetvrtinu. sve ostalo je isto. osim, sto mi je novcanik puniji. a to mi i jeste bio cilj....

..mozda malo da poradis na kondiciji, ja uvek kad ne mogu da se popnem uz ulicu znam da je to u pitanju, nikad nisam to pripisivala cigaretama....i kad se malo potrudim
mogu lagano...bez napora...a krstenica ti je verujem tu negde kao moja, ako ne i svezija...a smatram da to jos uvek nisu neke godine kad ne bi mogle biti u bar pristojnoj
kondiciji...
...mislim da cu uspeti ovde da nadjem i ove moje flevor Art tecnosti, trenutno sam jako zadovoljna zbog toga....cak i ako ne nadjem nije problem...e da i ovde su 5e..znaci
skuplje nego kod nas...

Back