Elektronska cigareta

Ako 4 nije dovoljno, ne znam koliko jeste !?
Šta, jel' mora tuce ?

Svu opremu kupio sam u "Umbrelli",
Samo sa njima kontaktiram.
Najjači su, nisu jeftini, pretpostavljam da ne zaostaju kvalitetom.
Nisam kineski, pijačni ili kiosk kupac, u ovakvim stvarima.
Kada biram između kvaliteta i cene, uvek biram, kvalitet....
3 baterije su od 900 m/ah, a jedna od 1100 m/ah.
Šta treba još ?
Da se skinem go na Terazijama !?

..ne, ne, ne ide to tako:lol:
..ja imam 4 baterije od 320, ali cega ne znam:rumenko:
..jedna mi traje duze od predvidjenog jer ne dimim stalno, stoji mi cigara naslonjena negde u stanu, a ja radim kojseta,
ili jednostavno nemam potrebu da je drzim stalno u rukama...
...izgledaju kao obicne punjive baterije...koje su bile pre godinu dana 500 dinara...ja dve joteh platila 999 dinara...jednu sam
samo aktivirala, jedna stoji upakovana...i to ne bih uzimala da nisam putovala, pa kako necu biti u mogucnosti da kupim
u naredna 3 meseca, rekoh pamitnije da imam kod sebe...
...ali danas videh prodavnicu e-cigareta...nisam stigla da pogledam sta sve nude, ali cu sutra sigurno malo da se informisem...

...ne mogu da nosim oko vrata nista, bas mi smeta..tako da to kod mene ne bi vrsilo nikakvu funkciju...ja stavim u onu staru futrolu za naocare, koja ima otvor sa jedne ,
pa u to ubacim i napunjene rezervne baterije i bocicu tecnosti...e sad sve to fino stoji u torbi, retko ulicom parim inace...samo kad negde sednem..pa mi danas to u kaficu
zasmetalo...nemam je gde...a ta kutijica vrsi posao jer je bila puna, nista mi ne bi znacila prazna...ne moram ni da maznem na puno mesta bi mi je dali bez problema, ali
nije to, to sto meni treba...moram da smislim nesto..a sta nemam pojma sto bi bilo korisno za te situacije....
n

Nije poenta ni bila da je nosis oko vrata, ne nosim ni ja osim kad su mi ruke pune, ovo je bas futrola samo za cigaru za nas e cab, ne za ulja i bateriju, za to imam posebnu futrolu....kako god ne sumnjam da ces smisliti prakticno resenje.

n

Nije poenta ni bila da je nosis oko vrata, ne nosim ni ja osim kad su mi ruke pune, ovo je bas futrola samo za cigaru za nas e cab, ne za ulja i bateriju, za to imam posebnu futrolu....kako god ne sumnjam da ces smisliti prakticno resenje.

...pa kad sam kupovala nije bilo, bar mi je ona devojka u prodavnici rekla da nema za njih, e posle sam nesto gledala bilo mi skupo...kad si ogranicen finansijama onda
moras da vagas sta ti je prece...nadam se i ja da cu nesto smisliti...

Umrela je skupa i loseg kvaliteta.

Trenutno su se dokopali Joyetech-a, ali kod njih ne bi kupila ni Provari, kad bi kojim slucajem postali distributeri.

Mislim da bi Grofu lepo seo neki mod, naprimer Nemesis sa Kaya atomizerom.

Poslednja izmena:
Grofe postala je i umbrella predstavnik Joyetech firme,pogledaj njihove proizvode ,bolji su 1o klasa od umbrelle.ja imam backup jos jedan pcc uvijek napunjen,jos 2 baterije,i powerbank 5600mAh.

Meni je moj eroll procurio na suncu...savjet:sto manje na suncu da bude ecig
@sky on traži nešto lako za održavanje,velikog kapaciteta baterije i velike zapremine tecnosti.a kune se u Umbrellu.
@grofe razmisli o Ecom joyetech
http://www.joyetech.com/product/eCom.php
etejyte6.jpg

Poslednja izmena:
Pa, uložio sam u 4 baterije, atomizere i 2 punjača više od 12000 !
I, šta sad ?
Treba li to sve da bacim u kontejner,
da obradujem Cigane,
a ja pokupujem nov pribor, koji mi savetujete !?
Vas petoro, pet različitih marki....
Pa, nije meni Darko Šarić amidžić , da nije važno šta košta...

Prilično ste neozbiljni za parioce !

Poslednja izmena:
Baterije i atomizeri su potrosna roba koja ima svoj vijek trajanja...bolje je uzeti kvalitetnije jer duze traju...samo mi nije jasno da ti odjednom crknu sve 4 baterije,jesu li se skvasile ili inače bile na izdisaju?

Poslednja izmena:
Baterije i atomizeri su potrosna roba koja ima svoj vijek trajanja...bolje je uzeti kvalitetnije jer duze traju...samo mi nije jasno da ti odjednom crknu sve 4 baterije,jesu li se skvasile ili inače bile na izdisaju?

Objasni mi šta ti znači to "kvalitetnije" ?
Kad kupujem, bilo šta, od sira na pijaci, preko granula za štenca, pa do LCD televizora, uvek se trudim da bude kvalitetnije.
Često se nategnem do tačke pucanja, ali ispoštujem pravilo...

Ja sam set "prestige", sa dve baterije kupio kod "Umbrelle" krajem marta prošle godine.
Kasnije sam u dva navrata kupio još po bateriju.
Sa 2 punjača od el.cigarete i jednim za usb priključak na laptopu (ukupno 3), bio je to jedan
neprekidni proces dopunjavanja....
E, onda su počele da otkazuju,
jedna po jedna !
'El ti sada jasnije ?
Nije to metla, pa da je kupim od najjeftinijeg Ciganina na Bajlonijevoj pijaci.....

Objasni mi šta ti znači to "kvalitetnije" ?
Kad kupujem, bilo šta, od sira na pijaci, preko granula za štenca, pa do LCD televizora, uvek se trudim da bude kvalitetnije.
Često se nategnem do tačke pucanja, ali ispoštujem pravilo...

Ja sam set "prestige", sa dve baterije kupio kod "Umbrelle" krajem marta prošle godine.
Kasnije sam u dva navrata kupio još po bateriju.
Sa 2 punjača od el.cigarete i jednim za usb priključak na laptopu (ukupno 3), bio je to jedan
neprekidni proces dopunjavanja....
E, onda su počele da otkazuju,
jedna po jedna !
'El ti sada jasnije ?
Nije to metla, pa da je kupim od najjeftinijeg Ciganina na Bajlonijevoj pijaci.....
Ti da batalis to pisanje o tehnickim problemima jer sam ja slusajuci tebe i batalila i pomisao da se smaram sa tim filterima,kremenjem i ne znam sta vec s cime.

Zato se kupi nesto kvalitetno,lako za odrzavanje i jeftino za odrzavanje:-)ja sam zadovoljna,kao i moja porodica
@Afro nadam se da si zadovoljna lakocom odrzavanja svog ecaba.mama je prezadovoljna trajanjem baterija ta jedna od 320mAh joj drzi 12h!a ima ih dvije.atomizer joj ocistim svakih 7 dana,tank puni jednom dnevno.
Kako da ne bude nervozan kad je zapalio poslije vise od godinu zbog toga sto su mu riknule baterije.jedna moja prijateljica je isto tako "pala"jer je ostala bez baterije.zato ja ne dozvoljavam da mi se to desi.

Poslednja izmena:
Zato se kupi nesto kvalitetno,lako za odrzavanje i jeftino za odrzavanje:-)ja sam zadovoljna,kao i moja porodica
@Afro nadam se da si zadovoljna lakocom odrzavanja svog ecaba.mama je prezadovoljna trajanjem baterija ta jedna od 320mAh joj drzi 12h!a ima ih dvije.atomizer joj ocistim svakih 7 dana,tank puni jednom dnevno.
Kako da ne bude nervozan kad je zapalio poslije vise od godinu zbog toga sto su mu riknule baterije.jedna moja prijateljica je isto tako "pala"jer je ostala bez baterije.zato ja ne dozvoljavam da mi se to desi.

Sutra nosim u "Umbrellu" na servisiranje 4 baterije i 14 atomizera !
Imam da drečim ko jarac,
dok me budu drali !

I, odmah kupujem najjaču, od 1300 m/ah, dok čekam da mi oprave moje ....!

Grofe, ako opet kupujes kod Umrele, kupi Joyetech, a ne neku no name sa odstampanim Umbrella logom.

Preporucujem da uzmes twist, da bi mogao da podesavas voltazu. Umrela u novotvorenim objektima daje 20% popusta.

Zahvaljujem na savetu !
Moram u "Umbrellu" zbog servisa za baterije i atomizere.
Znaš li cenu neke jače, veće amperažže, za taj twist ?
I, odgovaraju li za nju atomizeri od "prestiža" ?

Gde su im ti novootvoreni koji nuide sa popustom ?
I dokle je to na snazi, nisam se interesov'o !

Pozivamo vas da iskoristite 20 % popusta na kompletan asortiman naših proizvoda u novootvorenim Umbrella prodajnim mestima:
TC Zira, ugao Cvijićeve i Ruzveltove ulice, prizemlje.
Radno vreme: pon-sub: 09:00 - 22:00, ned: 09:00 - 21:00, Tel: 069/36-99-642

Immo outlet centar, Gandijeva 21, Blok 64, prizemlje, Tel: 069/3699-641
Radno vreme: pon-sub 09:00 - 21:30 ned 11:00 - 19:00

TC Piramida (kockica), Gandijeva 148a, lokal br. 31, prizemlje.
Radno vreme: pon-pet: 09:00 - 20:00, sub: 09:00 - 15:00, Tel: 069/36-99-640

Ipak ti preporucujem da kupujes u eliquid-u. Imaju servis i odlican odnos prema kupcima.

Ja bih na tvom mestu uzela Joyetech eGo-C Twist 1000 mAh koji je trenutno u eliquid-u na popustu.

http://eliquid.rs/baterije/baterijski-modovi/joyeetch-baterija-twist-1000

Back